• شنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۱ / ۱۵:۱۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1401091207739
  • خبرنگار : 50444

در راستای محرومیت زدایی در روستاهای استان؛

۶۰ روستای خراسان شمالی از خدمات اینترنت خانگی بهره مند می شوند

۶۰ روستای خراسان شمالی از خدمات اینترنت خانگی بهره مند می شوند

ایسنا/خراسان شمالی سرپرست مخابرات منطقه خراسان شمالی با اشاره به اینکه خراسان شمالی دارای ۲۵۰ هزار مشترک تلفن ثابت است، ضریب نفوذ تلفن ثابت در این استان را ۲۷ درصد اعلام کرد و گفت: ۶۰ روستای جدید خراسان شمالی از خدمات اینترنت خانگی بهره مند می شوند.

به گزارش ایسنا، رسول علی اصغر پور امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در استان، ساکنان بیش از ۷۰۰ روستای استان از خدمات و امکانات تلفن ثابت بهره مند هستند، اظهار کرد: در عین حال، کمتر از ۲۰۰ روستای استان دارای اینترنت پرسرعت خانگی هستند که با برنامه ریزی انجام شده تا پایان سال، ۶۰ روستای جدید به شبکه اینترنت خانگی متصل خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: طی ۲ ماه گذشته ۲۰ روستای جدید از این امکانات برخوردار شدند و برای رفع کمبودها در بخش اینترنت روستایی برای سال آتی نیز برنامه ریزی برای اتصال ۱۶۰ روستای دیگر انجام شده است.

توسعه زیرساخت های ارتباطی استان با استفاده از تلفن ثابت

سرپرست مخابرات منطقه خراسان شمالی همچنین گفت: اقدامات توسعه ای که توسط شرکت مخابرات استان در بخش تلفن ثابت انجام می شود، بهره برداران مختلفی دارد؛ چراکه زیرساخت هایی را فراهم می کند که سایر شرکت ها و خدمات دهندگان در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات نظیر شرکت های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت نیز از آن استفاده می کنند.

وی با تاکید بر اینکه شبکه تلفن ثابت، شبکه ارتباطی مادر محسوب می شود که همه شرکت های خدمات دهنده بر روی آن سرویس ارائه می دهند، ادامه داد: این زیرساخت ها هزینه نگهداری بالایی دارد بخش بسیاری ار اعتبارات مخابرات را به خود اختصاص می دهد و این درحالی است که شرکت مخابرات از ۱۳ سال پیش تا کنون هیچ افزایشی در تعرفه تلفن ثابت نداشته است.

وی افزود: شرکت مخابرات استان درآمدی از تلفن سیار ندارد و هزینه هایی که توسط مردم در بخش تلفن همراه پرداخت می شود به تهران می رود. اما استفاده مشترکان از تلفن ثابت و پرداخت هزینه آن، به استان می رسد که صرف توسعه خدمات، نگهداری و... می شود.

سرپرست مخابرات منطقه خراسان شمالی بیان کرد: به خاطر هزینه های بالای نگهداری و عدم افزایش تعرفه خدمات همانند سایر شرکت های خدمات دهنده کشور، به مشکلات عدیده ای برخوردیم و عملا خدمات دهی به مشترکان با تداخل رو به رو بود؛ حتی در پرداخت حقوق همکاران نیز چالش داشتیم.

وی افزود: شرکت مخابرات در این سال ها بارها برای افزایش تعرفه ها درخواست داده بود اما این امر محقق نشد، اخیرا بر اساس دستورالعملی که از طرف ستاد تنظیم بازار که با پیشنهاد کمیسیون تنظیم مقررات و تائید شورای عالی رقابت ابلاغ شده، تغییراتی در هزینه‌های تلفن ثابت ایجاد شده است.

وی افزود: براساس این مصوبه، به منظور جبران برخی هزینه‌های نگهداری خط تلفن ثابت، هزینه ماهانه مکالمه صوتی برای این مشترکان در نظر گرفته شده است که در این مصوبه، مشترکان روستایی تلفن ثابت، از افزایش تعرفه مستثنی هستند و شامل این افزایش هزینه ها نمی شوند.

اصغر پور با بیان اینکه شهروندان نباید نگران افزایش هزینه ها در تغییرات ایجاد شده در تعرفه تلفن ثابت باشند، تصریح کرد: شهروندان بابت مکالمه با اپراتورهای مختلف هزینه ثابتی را می پردازند که این رقم در مرکز استان ماهانه ۱۵ هزار تومان و در سایر شهرها تا سقف ۱۰ هزار تومان است و در صورت بالا رفتن هزینه های مکالمه از این میزان، رقم بیشتری در قبوض لحاظ می شود.

وی افزود: یکی از رویکردها در این اقدام، تغییر ذائقه مردم و مشترکان از استفاده از تلفن همراه به تلفن ثابت است و البته مزایای این طرح نصیب استان خواهد شد.

وی تصریح کرد: تمامی هزینه هایی که مشترکان تلفن همراه پرداخت می کنند، مربوط به اپراتورهای موبایل هست، اما هزینه هایی که بابت خدمات رسانی به مشترکان تلفن ثابت دریافت می شود درآمد استان محسوب شده و برای توسعه همین استان صرف می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha