• سه‌شنبه / ۱۵ آذر ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۶
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1401091509850
  • خبرنگار : 71656

آخرین وضعیت عکاسان بازداشت‌شده در بیانیه انجمن صنفی عکاسان

آخرین وضعیت عکاسان بازداشت‌شده در بیانیه انجمن صنفی عکاسان

انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی در تازه‌ترین بیانیه خود جزییات جدیدی از وضعیت عکاسان بازداشت شده منتشر کرده است که نشان می‌دهد احمد حلبی‌ساز، عکاس مطبوعاتی به پنج سال زندان محکوم شده است.

به گزارش ایسنا، انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی ایران در بیانیه خود آخرین وضعیت عکاسان مطبوعاتی بازداشت شده را چنین توصیف کرده است: «انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی در راستای مسئولیت صنفی خود، لازم می‌داند که آخرین شرایط همکاران بازداشت‌شده را به اطلاع اعضای انجمن و جامعه عکاسی ایران برساند.

۱.  اولین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات حسین اسماعیلی صبح روز چهارشنبه ۲ آذر ۱۴۰۱ در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی عموزاد برگزار شد. نماینده انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی ایران توانست با موافقت قاضی پرونده، در جلسه دادگاه حضور پیدا کرده و با حسین اسماعیلی دیدار داشته باشد. همچنین نامه‌ای از سوی انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی مبنی بر معرفی سوابق و خدمات حرفه‌ای ایشان به قاضی پرونده ارائه شد تا به روند دادرسی ایشان در مسیر آزادی کمک کند. تاکنون هیچ حکمی برای ایشان صادر نشده است.
۲.  اولین دادگاه رسیدگی به اتهامات خانم یلدا معیری ساعت یازده صبح روز چهارشنبه ۹ آذر در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی افشاری برگزار شد. نماینده انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی ایران در پایان جلسه دادگاه با یلدا معیری دیدار کوتاهی داشت و نامه‌ای از سوی انجمن مبنی بر معرفی سوابق و خدمات حرفه‌ای ایشان به قاضی پرونده ارائه شد تا به روند دادرسی ایشان در مسیر آزادی کمک کند. هنوز حکمی برای ایشان صادر نشده و وکیل خانم معیری نیز به جزئیات پرونده دسترسی نداشته است.
۳.  در مورد آریا جعفری، دو جلسه رسیدگی به اتهامات برگزار شده است. نامه‌ای مبنی بر معرفی سوابق و خدمات حرفه‌ای ایشان از سوی انجمن به قاضی پرونده ارائه شد تا به روند دادرسی ایشان در مسیر آزادی کمک کند. هنوز حکمی برای ایشان صادر نشده است.
۴.  عادل کریمی که ۱۹ مهرماه در منزل یکی از دوستانش بازداشت شده بود، با قرار وثیقه آزاد شده است.
۵.  احمد حلبی‌ساز که پس از ۲۷ روز با قرار وثیقه آزاد شده بود، در گفت‌وگو با یکی از اعضای هیئت‌مدیره اعلام کرد که دادگاه او تشکیل شده و بدون داشتن وکیل به پنج سال زندان و ممنوع‌الکاری محکوم شده است. انجمن در تلاش است تا با مشاوره حقوقی به آقای حلبی‌ساز، تلاش کند تا این حکم در دادگاه تجدیدنظر تغییر کند. انجمن مسئولیت خود را پیگیری شرایط تمامی عکاسان مطبوعاتی بازداشتی، اعم از عضو و غیرعضو می‌داند و تمامی ظرفیت‌های حقوقی و قانونی خود را برای آزادی این عکاسان به کار می‌بندد.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۹-۱۵ ۱۷:۰۷

عکاسی جرم مافوق سنگینی است که در تمام دنیای متمدن (اعم از چین و روسیه و قطر و عربستان) با آن برخورد جدی می شود. وقتش رسیده که جامعه ما هم از وجود این اشرار و گناهکاران (غیر از عکاسان عزیز کارت ملی و عکاسان رادیولوژی) پاک شود. مسئولین رسیدگی کنند. در ضمن دوربین های عکاسی، لنزها، سه پایه ها و حتی فیلترها هم باید به عنوان آلت جرم، ضبط و معدوم شود.