• پنجشنبه / ۱۷ آذر ۱۴۰۱ / ۲۱:۱۷
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1401091711689
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

مدیر کل ورزش و جوانان استان اصفهان:

افزایش اعتبارات ورزشی / نقشه راه‌ ما حضور ورزشکاران در المپیک است

افزایش اعتبارات ورزشی / نقشه راه‌ ما حضور ورزشکاران در المپیک است

ایسنا/اصفهان مدیر اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان گفت: اصفهان حدود ۲۰۰ پروژه نیمه تمام دارد که حجم سنگینی را در بر می‌گیرد. تلاش می‌کنیم از تمام ظرفیت‌ خود برای اتمام و بهره‌برداری این پروژه‌ها استفاده کنیم. زیرا نقشه راه ما حضور ورزشکاران نام‌آور در المپیک‌های ۲۰۲۴ فرانسه، ۲۰۲۶ جوانان و ۲۰۲۸ است.

جواد محمدی، امروز پنجشنبه (۱۷ آذر ماه) در نشست مشترک رؤسای ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌ها و رؤسای هیئت‌های ورزشی استان اصفهان، اظهار کرد: روزی که به‌عنوان مدیرکل ورزش و جوانان انتخاب شدم، بالغ بر ۱۵ هیئت ورزشی با سرپرست اداره می‌شد،اما امروز خدا را شاکریم، هفت هیئت ورزشی بدون ذره‌ای دخالت اداره کل یا فدراسیون، رئیسی را با برگزاری مجمع به خود دیده است و همیشه تاکید کرده‌ایم که تنها مجری هستیم، پس از آن نیز حامی و مطالبه‌گر خواهیم بود.

وی با تاکید بر اتفاقات خوبی که در درزش اصفهان رقم خورده است، افزود: بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم در چهارده ماه گذشته، اتفاقات فاخری را در ورزش کشور شاهد هستیم. در محورهای مختلف در ورزش اصفهان اتفاقات خوبی را رقم زده‌ایم. این شامل سه محور معاونت توسعه منابع، معاونت ورزش و معاونت امور جوانان و در ادارات حقوقی-املاک، فنی مهندسی و شهرستان‌ها بوده است. 

مدیر اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان ادامه داد: در شش ماه گذشته سعی در ساماندهی هیئت‌های ورزشی و برگزاری مجامع شده است. همچنین در ادامه فعالیت‌ها المپیاد استعدادهای برتر را برگزار کردیم که اصفهان توانست مقام دوم رقابت‌ها را از آن خود کند.

محمدی تاکید کرد: با وجود درگیری جامعه به بحران‌های خاص، با درایت وزارت ورزش و پیگیری مقام عالی وزارت توانستیم المپیادی در بازه سنی نوجوانان به‌عنوان الویت اصلی مسائل اجتماعی برگزار کنیم.

وی اضافه کرد: بعد از تهران، اصفهان با میزبانی از حدود سه هزار ورزشکار دختر و پسر در پنج رشته ورزشی بیشترین میزبانی را داشته است و دیگر رشته‌ها را نیز اعزام به مسابقات داشتیم تا خروجی آن را در المپیک‌ و المپیادهای آینده شاهد باشیم.

مدیر کل اداره ورزش و جوانان استان اصفهان یادآور شد: در حوزه ورزش نقشه راه ما حضور ورزشکاران نام‌آور در المپیک‌های ۲۰۲۴ فرانسه، ۲۰۲۶ جوانان و ۲۰۲۸ است. 

محمدی ادامه داد: از سوی دیگر برگزاری جام پرچم را با امکانات خودمان در نظر گرفته‌ایم که بیش از هزار و ۱۰۰ تیم ورزشی در سطح استان حضور پیدا کردند. همچنین در مسابقات کشورهای اسلامی نیز مربیان، داوران و ورزشکاران اصفهانی حضوری فعال در این رویداد داشتند.

وی خاطرنشان کرد: در موضوع منابع، پیگیری‌هایی انجام داده و اعتبار مصوب ورزش ۱۸۰ میلیارد تومان بود که پس از جلسات متعدد و اتفاق نظر در این خصوص، اعتبار ورزش استان به ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت. موافقت‌نامه‌ها درحال مبادله و پیگیری است تا در توسعه زیرساخت‌ها به‌عنوان یکی از افق‌های آینده ورزش و جوانان استان به سرانجام برسیم. 

مدیر کل ورزش و جوانان استان اصفهان درباره روند تکمیل پروژه‌های ناتمام استان نیز توضیح داد: در اصفهان حدود ۲۰۰ پروژه نیمه تمام داریم که حجم سنگینی را در بر می‌گیرد و تمام تلاش ما این است که از تمام ظرفیت‌ خود برای اتمام و بهره‌برداری این پروژه‌ها استفاده کنیم.

وی همچنین با اشاره به مجمع خیرین استان اصفهان گفت: مجمع خیرین استان اصفهان یکی از افتخارات ورزش اصفهان است. همه خیرین محترم چه در گذشته و درحال چندین پروژه ورزشی در این مدت تحویل گرفته و درحال فعالیت برای آن هستند. امیدوار هستیم تعدادی از این پروژه‌ها به دهه فجر برسد و بتوانیم آنها را افتتاح کنیم. به گواه سازمان مدیریت و برنامه ریزی، استان اصفهان از دستگاه‌های فعال و برتر در حوزه ماده ۲۷ اداره کل ورزش و جوانان است. یکی از سیاست‌های اصلی دولت سیزدهم و به ویژه شخص استاندار، تشکیل شورای سیاست‌گذاری نقش جهان بوده است که تکمیل این مجموعه باعث رقم خوردن اتفاق خوبی در ورزش کشور می‌شود. در واقع ۳۰۰ هکتار به اماکن ورزشی کشور افزوده می‌شود و حجم بالایی از مسائل ورزشی کشورمان حل و فصل می‌شود. دراصل گره کوری که مدت‌هاست در ورزش استان شاهد آن هستیم و زحمات زیادی برای این مجموعه کشیده شده است درنهایت منجر به خدمات مناسبی می‌شود.

محمدی درخصوص فعالیت‌های امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان ادامه داد: برگزاری جلسات منظم و تقویمی جلسات ساماندهی امور جوانان در سراسر استان و در سطح شهرستان‌ها که پیرو آن مصوبات درحال اجرا است. درحوزه حقوقی و املاک و همینطور مهندسی اعتبارات خوبی جذب شد که سعی می‌شود در سال مالی پیش‌رو بتوانیم آنها به بهره‌برداری برسانیم.

وی در پایان تصریح کرد: در موضوع اماکن ورزشی و دربحث ماده ۸۸ چالش‌های بسیاری داریم. هیئت‌های ورزشی ما که سکان‌دار تخصصی هر رشته در استان هستند، با چالش کمبود اماکن ورزشی مواجه هستند. باید از طریق مزایده این اماکن را به آنان واگذار کنیم.

محمدی درخواست کرد: این‌روزها که مجلس شورای اسلامی مشغول تدوین بودجه است، امیدوارم موضوع اماکن ورزشی به شکلی حل و فصل شود تا براساس قانون الویت واگذاری را با اختیارات ادارات ورزش و جوانان و ادارات کل استان‌ها بتوانیم مدیریت اماکن را در مدیریت هیئت‌های ورزشی و باشگاه‌ها ببینیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha