• دوشنبه / ۲۱ آذر ۱۴۰۱ / ۰۸:۳۷
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1401092113756
  • خبرنگار : 50201

معاون استاندار مازندران تاکید کرد

هدایت تشکل‌های مردمی به سمت تعاونی‌های تولیدی

هدایت تشکل‌های مردمی به سمت تعاونی‌های تولیدی

ایسنا/مازندران معاون استاندار مازندران بر ایجاد سازوکار در شرکت تعاونی‌های تولیدی تاکید کرد و گفت: روحیه همگرایی در سازمان‌های مردم نهاد باعث می‌شود این تشکل‌ها را به سمت شرکت تعاونی‌های تولیدی ببریم بنابراین نیاز است آموزش‌های لازم توسط فنی و حرفه‌ای داده شود.

به گزارش ایسنا، روح‌الله سلگی یکشنبه شب 20 آذر در نشست با سازمان‌های مردم نهاد غرب مازندران که به میزبانی فرمانداری نوشهر برگزار شد، با بیان اینکه این تشکل‌ها برای رفع معضلات اجتماعی جامعه پیشتاز هستند و نقش موثری در این خصوص ایفا می‌کنند، اظهار کرد: مردم دیارعلویان از دیرباز چه قبل و چه دوران اسلامی روحیه ایثارگری داشته‌اند.

وی با اشاره به اینکه امروز ریشه‌های تاریخی مشترک موجب قرار گرفتن ما در کنار یکدیگر شده است، افزود: ایرانی دارای هویت بزرگ، ایثارگرانه و حیای شرقی است ما باید به آن افتخار کنیم.

 معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران با تاکید براینکه حفظ انسجام و حرکت به سمت توسعه در کنار احزاب و سازمان‌های مردم نهاد از اهداف دولت است، تصریح کرد: این موضوع نشانه بلوغ فرهنگی مردم مازندران است.

سلگی بر ایجاد سازوکار در شرکت تعاونی‌های تولیدی تاکید کرد و گفت: روحیه همگرایی در سازمان‌های مردم نهاد باعث می‌شود این تشکل‌ها را به سمت شرکت تعاونی‌های تولیدی ببریم، بنابراین نیاز است آموزش‌های لازم توسط فنی و حرفه‌ای داده شود.

وی خاطر نشان کرد: بر اساس زیست بوم مازندران باید به سمت حوزه‌های مختلف همانند گردشگری، صنایع تبدیلی حرکت کرد که در این زمینه تسهیلات خوبی داده می‌شود زیرا این اعتماد وجود دارد که در جهت ارتقای معیشتی هرکاری از دست ما برآید کوتاهی نخواهیم کرد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران با بیان اینکه طرح‌های دریا را می‌توان به تشکل‌های مردم نهاد واگذار کرد، افزود: سازمان‌های مردم نهاد قابل اعتمادترین شبکه در استان مازندران هستند که مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

 سلگی ادامه داد: در مجموعه گردشگری، رفاهی، اقامتی نمک آبرود چالوس که به‌عنوان یک ظرفیت در مازندران است و گردشگران زیادی از این مجموعه بهره می‌برند فعالان تشکل‌های مردم نهاد می‌توانند با ایجاد غرفه بازارچه تولید محصولات در این مجموعه فعالیت کنند.

فعالیت ۲۸۷۵ تشکل مردمی در مازندران

 علی رجبی مدیرکل امور اجتماعی استانداری مازندران با بیان اینکه در این استان ۲ هزار و ۵۰۰ تشکل روستایی و ۳۷۵ تشکل شهری فعالیت دارد، اظهار کرد: همه خیریه‌ها باید با کد ملی وارد سامانه شوند تا اگر به کسی کمکی کردند مشخص شود.

 سپس رستم زرودی فرماندار نوشهر، توانمندسازی اقتصادی سازمان‌های مردم نهاد را یکی از مهم‌ترین دغدغه آنها برشمرد و گفت: اغلب مراجعات این تشکل‌ها به فرمانداری بر این است که از ظرفیت اقتصادی شهرستان برای توجه به این تشکل‌ها استفاده شود.

وی ایجاد هماهنگی برای نصب تابلوهای تبلیغاتی با اجاره کمتر، دخالت دادن در بازارچه‌های شهرستان، ایجاد بانک اطلاعاتی از افراد آسیب پذیر را از جمله مهم‌ترین خواسته‌های این تشکل‌ها دانست و افزود: حدود ۱۹ تشکل مردم نهاد در این شهرستان فعالیت دارند، اغلب آنها در زمینه اشتغال، ازدواج جوانان، حمایت از بیماران خاص واعتیاد تلاش دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha