• دوشنبه / ۲۱ آذر ۱۴۰۱ / ۱۴:۲۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1401092114169
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

رئیس اداره صمت گلپایگان:

زمین در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌دهیم

زمین در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌دهیم

ایسنا/اصفهان رئیس اداره صمت شهرستان گلپایگان گفت: در ۴ سال اخیر که پیگیر واگذاری زمین به سرمایه‌گذاران بودیم برخی از بدعهدی‌ها مانع از انجام آن شد، اما اکنون امیدواریم با پیگیری‌های جدی تا ۷ ماه دیگر بتوانیم زمین‌هایی را در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهیم.

محسن اتحادی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: خلع ید زمین‌های شهرک صنعتی یک روند زمان‌بر است، اما بعد از مدت‌ها دو واحد در شهرک صنعتی گلپایگان و دو واحد در ناحیه صنعتی سعیدآباد خلعید شد و به مرحله مزایده رسید، اما به دلایلی که شرکت شهرک‌های صنعتی استان می‌داند مزایده برگزار و سپس باطل شد و قرار است مجدداً برگزار شود، البته این تنها یک مُسکن است چراکه حدود ۵۰ سرمایه‌گذار آماده فعالیت در گلپایگان هستند و نیازمند زمین هستیم. سرمایه‌گذاری داریم که اگر به وی ۲۰ هزار متر زمین بدهیم برای ۱۵۰ نفر اشتغال ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: موضوعاتی همچون خلع ید، واگذاری‌ها، ارائه امکانات و ... با شرکت شهرک‌های استان اصفهان است که در اصفهان مستقر است و این مجموعه تنها در کاشان نمایندگی دائم دارد و هنوز نماینده آنها در گلپایگان مستقر نشده است.

رئیس اداره صمت شهرستان گلپایگان گفت: متأسفانه طی ۴ سال اخیر که پیگیر واگذاری زمین به سرمایه‌گذاران هستیم برخی بدعهدی‌ها، کارشکنی‌ها و بدسلیقگی‌ها مانع از انجام آن شد، اما اکنون امیدوار هستیم با پیگیری‌های جدی فرماندار و نماینده گلپایگان در مجلس تا ۷ ماه دیگر بتوانیم زمین‌هایی را در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهیم.

اتحادی در خصوص وضعیت شرکت «طعم طبیعت حامی» خاطرنشان کرد: این شرکت تولیدکننده انواع شیرین‌کننده از برگ «اِستویا» بوده و تکنولوژی این شرکت در خاورمیانه منحصر به فرد است. سال ۹۶ این تکنولوژی را از چین خریداری کردند و توانستند از برگ گیاه استویا شیرین کننده‌ای را تهیه کنند که ۳۰۰ برابر شکر شیرینی دارد،  اما مشکل دیابت را به همراه ندارد، البته این محصول در نقاط دیگر تولید می‌شود، اما خلوص پایین‌تری دارد.

وی با بیان اینکه کلنگ‌زنی این کارخانه در سال ۹۶ زده شد و در سال ۹۹ نیز به اتمام رسید، تصریح کرد: طبق ارزیابی جدید حدود ۵۰۰ میلیارد تومان برای این کارخانه سرمایه‌گذاری شده است و اکنون علت عدم فعالیت این کارخانه، مشکل نقدینگی است. چون این محصول خیلی در ایران کاشته نمی‌شود، برای تهیه مواد اولیه نیازمند حداقل ۵۵ میلیارد تومان هستند. همچنین ۹۹ درصد ماشین‌آلات مورد نیاز در این کارخانه نصب شده است. 

رئیس اداره صمت شهرستان گلپایگان با بیان اینکه این کارخانه حدود ۵۰ نفر از نیروهای خود را تعدیل کرده است یادآور شد: ظاهراً این مجموعه زیر نظر بنیاد تعاون است که در صدد واگذاری به بخش خصوصی هستند و در این مجموعه اکنون کمتر از ۱۰ نفر نیروی انسانی مشغول به فعالیت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha