• چهارشنبه / ۲۳ آذر ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۰
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401092315523
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

سفر دوم آیت الله رئیسی به خراسان جنوبی / ۱۰

حمایت از تکمیل طرح مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی، درخواست جهاد دانشگاهی از رئیس جمهور

حمایت از تکمیل طرح مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی، درخواست جهاد دانشگاهی از رئیس جمهور

ایسنا/خراسان جنوبی حمایت از تکمیل طرح مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی، درخواست جهاد دانشگاهی از رئیس جمهور در دومین سفر به خراسان جنوبی است.

مهدی ابراهیمی، سرپرست جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: توسعه اقتصادی محصولات مزیت دار خراسان جنوبی، توسعه اشتغال، رونق اقتصادی، محرومیت زدایی چهار عبارت هم ارزند.

وی با اشاره به اینکه توسعه اقتصادی محصولات مزیت دار خراسان جنوبی، در مسیر فرآوری آن‌ها محقق می‌شود و مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی از سال ۱۳۹۵ با این هدف فعالیت خود را آغاز کرده است، بیان کرد:  ساخت بنا، جذب نیروی متخصص، اجرای طرح‌های پژوهشی ارزشمند، چاپ ۵ عنوان کتاب، ثبت اختراع ۷ فراورده فراسودمند از محصولات مزیت دار منطقه، برگزاری اولین همایش ملی عناب، ایجاد زیر ساخت تجارت الکترونیک برای در دسترس قراردادن ناب ترین محصولات خراسان جنوبی در اقصی نقاط ایران، حضور در نمایشگاه‌های داخل و خارج استان جهت عرضه و ارائه محصولات این خطه تنها گوشه‌ای از اقدامات این مجتمع طی سنوات اخیر بوده است. 

ابراهیمی با اشاره به اینکه  راه اندازی سوله‌های فرآوری با هدف سورت، کاهش بارمیکروبی، بسته بندی و فرآوری گیاهان دارویی راهبردی استان از جمله عناب، زرشک، زعفران و آنغوزه نیازمند تامین اعتباراتی است که امیدواریم در دور دوم سفر ریاست جمهور به استان خراسان جنوبی محقق شود، تصریح کرد: تولید دانش فنی مورد نیاز برای بهره برداری از ظرفیت استان در این محصولات از دیگر اقداماتی است که در صورت تکمیل این پروژه تاثیر گذار در معیشت کشاورزان استان محقق خواهد شد.

سرپرست جهاددانشگاهی خراسان جنوبی افزود: گیاهان دارویی راهبردی خراسان جنوبی که برخی در کشور و برخی نیز در جهان بی نظیر هستند، فرصت مغتنمی برای مردم منطقه است و شناسایی و عملیاتی کردن طرح‌های دانش بنیان برای ورود محصولات آنها به بازارهای داخلی و خارجی از جمله مهمترین اهداف جهاد دانشگاهی استان است.

ابراهیمی یادآور شد: آموزش کشاورزان، بازاریابی، تکمیل فرآیند تولید، افزایش سهم کشاورزان از بازار فروش، هدایت پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی به سمت فرآوری محصولات راهبردی استان، ایجاد یک مرکز نمونه گردشگری در حوزه گیاهان دارویی اندمیک با هدف جذب سرمایه گذار و ایجاد اشتغال پایدار در منطقه از دیگر  اهداف ایجاد این مجتمع تحقیقاتی-تولیدی است که امید داریم با حمایت‌های ریاست جمهور توسعه اقتصادی این منطقه در مسیر تعالی قرار گیرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha