• چهارشنبه / ۲۳ آذر ۱۴۰۱ / ۱۲:۲۵
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1401092315615
  • منبع : نمایندگی گیلان

مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی گیلان مطرح کرد

درآمد ۳۸۰۰ میلیاردی کشاورزان از کشت دوم

درآمد ۳۸۰۰ میلیاردی کشاورزان از کشت دوم

ایسنا/گیلان مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی گیلان، از عزم کشاورزان گیلانی برای رونق تولید و درآمدزایی بیشتر خبر داد و گفت: پیش بینی می شود امسال بالغ بر ۲۴۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی کشت دوم برداشت شود که ارزش اقتصادی آن ۳۸۰۰ میلیارد تومان خواهد بود.

ابراهیم اکبرزاده در جمع خبرنگاران، با اشاره به عزم کشاورزان گیلانی برای رونق تولید و درآمدزایی بیشتر، اظهار کرد: کشاورزان گیلانی تاکنون با برداشت انواع محصولات کشت دوم درآمد خوبی کسب کرده‌اند.

وی افزود: در سال جاری پس از برداشت محصول استراتژیک استان گیلان یعنی برنج، در سطح ۸۰ هزار هکتار از اراضی استان پرورش راتون به همراه کشت سایر محصولات در دستور کار کشاورزان گیلانی قرار گرفت.

اکبرزاده ادامه داد: از این مقدار حدود ۵۸ هزار هکتار به پرورش راتون و ۲۲ هزار هکتار به کشت سایر محصولات کشاورزی شامل انواع نباتات علوفه‌ای، سبزیجات برگی و غده‌ای، حبوبات و گندم و جو اختصاص پیدا کرد.

وی تصریح کرد: پیش بینی می شود از این سطح، بالغ بر ۲۴۰ هزار تن محصول برداشت شود که ارزش اقتصادی آن ۳۸۰۰ میلیارد تومان خواهد بود.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان ادامه داد: تاکنون ۷۵ درصد از محصول راتون و سایر محصولات کشت دوم استان گیلان برداشت شده است و مابقی هم به تدریج برداشت خواهد شد.

اکبرزاده یادآور شد: در حال حاضر کشت باقلا هنوز در استان گیلان ادامه دارد و حدود ۴۰۰۰ هکتار از اراضی استان به این امر اختصاص پیدا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: استان گیلان دارای ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری است و بخشی از این اراضی برای پرورش راتون و سایر محصولات مناسب است؛ بنابراین کشاورزان می‌توانند به ادارات جهاد کشاورزی شهرستان ها مراجعه کرده و مشاوره‌های لازم را برای کشت دوم دریافت کنند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه برداشت محصولات کشت دوم تا فروردین ادامه دارد، افزود: به کشاورزان توصیه می شود که به کشت علوفه و برسیم هم در اراضی دارای قابلیت کشت این محصولات بپردازند، زیرا بسیار به صرفه است و تا سه مرحله برداشت می شود.

وی با بیان اینکه گیلان ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد، تصریح کرد: افزایش کشت دوم محصولات کشاورزی موجب افزایش ضریب بهره برداری از شالیزارهای گیلان شده است و دیگر کشاورزان نیز همت کنند تا با افزایش کشت دوم زمینه بهره برداری از این نعمت خدادادی را افزایش دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha