• پنجشنبه / ۲۴ آذر ۱۴۰۱ / ۱۴:۵۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401092416413
  • خبرنگار : 50167

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه:

کار در قوه قضائیه سخت و زیان‌آور است

کار در قوه قضائیه سخت و زیان‌آور است

ایسنا/زنجان معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه گفت: دولت تصمیم گرفته است که فرمول نیروهای شرکتی را به طور کامل کنار بگذارد و ادارات به صورت مستقیم با قرارداد کار معین افراد مورد نیاز را جذب کند.

محمدباقر الفت ظهر امروز (۲۴ آذرماه) همزمان با سفر رئیس قوه قضائیه به استان زنجان، در جمع قضات و کارکنان اداری شهرستان زنجان که در ساختمان محاکم زنجان برگزار شد، در رابطه با جذب نیرو در قوه قضائیه، اظهار کرد: افرادی که در آزمون استخدامی شرکت کرده بودند، پس از گزینش، احکام آنان صادر خواهد شد و در ابتدا در پست‌های پایین مشغول به کار خواهند شد.

وی در رابطه با تغییر عناوین پستی در قوه قضائیه، افزود: با توجه به اینکه اکثر افراد در مقاطع بالای تحصیلی قرار دارند، برای حفظ شأن اجتماعی و جایگاه خانوادگی آنان، عناوین پست‌ها مانند مدیر دفتر، ثبات، بایگان و منشی، به کارشناس، کارشناس ارشد تغییر پیدا خواهد کرد.

این مسئول با بیان اینکه کار کارکنان مشغول در قوه قضائیه و دادگستری سخت نیست بلکه زیان‌آور است زیرا آنان خودشان را در کانون مصیبت مردم قرار می‌دهند، تصریح کرد: این افراد به دلیل زیان‌آور بودن شغل خود غالبا به بیماری‌های روحی و افسردگی دچار می‌شوند.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه با اشاره به استفاده از ظرفیت زیان‌آور بودن کار در قوه قضائیه، گفت: از ظرفیت کار زیان‌آور استفاده کردیم و اگر در این زمینه مسیر درست حرکت کنیم به نتیجه خواهیم رسید؛ امید است در سال آتی در خصوص زیان‌آور بودن این شغل به نتیجه برسیم و با گرفتن امتیاز ۵۰۰، در نظام پرداخت حقوق کارکنان تغییراتی ایجاد شود.

الفت در رابطه با تبدیل وضعیت کارکنان، اظهار کرد: هیچ دادیار و بازپرسی را نباید بعد از سال سوم در پست دادیاری و در شعبه بازپرسی نگه‌ دارند و باید به پست بالاتری ارتقاء دهند زیرا اگر نیروها را در یک زمان‌بندی از پیش تعیین شده‌ای به پست‌های بعدی منتقل کنیم دیگر در مراحل بالاتر مانند دیوان عدالت اداری و غیره دچار مشکل نمی‌شویم.

وی با بیان اینکه نیروهای شرکتی، نیروهای دادگستری نیستند، افزود: دولت قبول دارد که نیروهای شرکتی در سختی هستند ولی با توجه به اینکه دادگستری با شرکت‌ها که نیروهای شرکتی را استخدام کردند، قرارداد منعقد کرده و رابطه کاری نیروهای قراردادی با شرکت‌ها بوده و تنها محل کار آنان در محوطه دادگستری است، کارمند دادگستری محسوب نمی‌شوند ولی این موضوع رفع ظلم نمی‌کند.

این مسئول با بیان اینکه دولت تصمیم گرفته است که فرمول نیروهای شرکتی را به طور کامل کنار بگذارد و ادارات به صورت مستقیم با قرارداد کار معین افراد موردنیاز را جذب کند، تصریح کرد: امید است تا پایان سال جاری این مصوبه از مجلس بیرون بیاید و نیروهای شرکتی به نیروهای پیمانی تبدیل شوند.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه با تاکید بر لزوم محرمانه نگه‌ داشتن مسائل کاری در بیرون از اداره، خاطرنشان کرد: همه کارکنان باید تلاش کنند تا یکپارچگی، پشتیبانی را در سازمان داشته باشیم؛ گفتنی است همیت سازمانی نیاز به فرهنگ سازمانی دارد و تقویت آن در دستور کار قرار گرفته است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha