• شنبه / ۲۶ آذر ۱۴۰۱ / ۰۷:۲۲
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1401092617013
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

رسانه به یکی از ابزارهای تربیت تبدیل شده است

رسانه به یکی از ابزارهای تربیت تبدیل شده است

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: امروزه رسانه به یکی از ابزارهای تربیت تبدیل شده است و معلمان می توانند از آن به نفع تربیت صحیح دانش آموزان استفاده کنند.

میرعبدی در گردهمایی مدیران، معاونان و مربیان پرورشی مدارس شهر سراوان با موضوع «مدرسه؛ کانون تربیت»  افزود: هدف بلند و متعالی ما در آموزش و پرورش تمدن سازی و شکوفایی تمدن اسلامی است که این مهم از طریق تربیت نیروی انسانی پرورش یافته براساس آموزه های وحیانی و الهی و دارای هویت ملی و اسلامی محقق خواهد شد.

وی اظهار کرد: سراوانِ بزرگ با وجود مردان و زنان بزرگ، متدین و وارسته یکی از گنج‌های پنهان در سیستان و بلوچستان است که مسئولیت ما در دستگاه تعلیم و تربیت را دو چندان می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان افزود: مدرسه کانون تربیت است و اگر می خواهیم جامعه صالح داشته باشیم، این جامعه از مدرسه صالح و مدرسه صالح نیز به دست پرتوان مدیران و معلمان شکل خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه معلمان رسولان جامعه هستند، بر پرورش تمام ساحتی دانش آموزان در مدارس تاکید کرد و گفت: آموزشی که بدون تربیت و اخلاق صورت بگیرد فایده ای برای افراد و جامعه نخواهد داشت.

میرعبدی با تاکید بر کرامت انسانی و جایگاه معلمی گفت: نزدیک ترین افراد به پیامبر در روز قیامت راستگوترین، امانت دارترین، وفادارترین به عهد و پیمان، خوش اخلاق ترین و مردم دارترین افراد هستند.

وی با بیان اینکه معلمان به عنوان رسولان جامعه باید به این صفات آراسته باشند، تصریح کرد: راستگویی جزو فطرت انسان است و نباید اجازه دهیم که دروغگویی در مدرسه و جامعه نهادینه شود که اگر این اتفاق بیفتند یقینا وظیفه خود را به درستی انجام نداده‌ایم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: امانت داری یکی دیگر از مهمترین ویژگی های معلمان است چرا که سرشارترین و مهمترین سرمایه زندگی یعنی دانش آموزان، در دستان معلمان است و باید دقت کنیم در این امانتداری درست عمل کنیم.

میرعبدی وفای به عهد، خوش اخلاقی و مردمی بودن را از دیگر ویژگی های مهم برای معلمان عنوان کرد و گفت: معلمان برای دانش آموزان نقش الگویی دارند و می توانند هویت ملی و اسلامی را با عمل و رفتار خود در آنان ایجاد کنند.

وی با اشاره به نقش مهم معلم در اثرگذاری روی شخصیت دانش آموزان تصریح کرد: در مقطع متوسطه که شخصیت دانش آموزان شکل می گیرد، نقش معلم خیلی مهم است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان خاطر نشان کرد: صرفا به اهتزار درآوردن پرچم افتخارات علمی مراد و مقصود ما نیست، بلکه انسان سازی به عنوان خلیفه خداوند بر روی زمین والاترین هدفی است که در آموزش و پرورش به دنبال آن هستیم.

میرعبدی افزود: همچنان که در دوران دفاع مقدس، معلمان نقش آفرین بودند هم اینک نیز در حوزه جهاد تبیین و ایجاد باورهای دینی نقشی محوری و مهم دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به اهمیت تعلیم و تربیت در اسلام خاطر نشان کرد: مدرسه همسنگ با مسجد است و معلم در مدرسه نقش امام جماعت در مسجد را برعهده دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha