• چهارشنبه / ۷ دی ۱۴۰۱ / ۰۹:۰۷
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1401100703619
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

رئیس اداره میراث فرهنگی کاشان:

تأسیسات گردشگری، از ظرفیت انرژی خورشیدی استفاده کنند

تأسیسات گردشگری، از ظرفیت انرژی خورشیدی استفاده کنند

ایسنا/اصفهان رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کاشان گفت: شهر کاشان سالانه بیش از ۳۰۰ روز  آفتابی دارد که موقعیت مناسبی است تا تأسیسات گردشگری از حیث صرفه‌جویی، ارتقای ایمنی و نیز کاهش آلودگی‌ها از ظرفیت انرژی خورشیدی بهره مند شوند.

احمد دانائی‌‍نیا، عصر(سه‌شنبه، ۶ دی)در نشست تخصصی ظرفیت‌های انرژی خورشیدی در تأسیسات گردشگری کاشان،اظهار کرد: انرژی خورشیدی علاوه بر پاک و بکر بودن می‌تواند برای تأسیسات گردشگری منبع درآمد مناسبی نیز باشد.

وی افزود: استفاده از انرژی خورشیدی در فضاهای گردشگری نسبت به انرژی های زوال پذیر مقرون به صرفه است ضمن اینکه می تواند منبع درآمدی نیز برای مالکان مکان‌های گردشگری و بومگردی باشد.

به گزارش ایسنا، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کاشان، تصریح کرد: همزمان با مرمت و احیای بازار بزرگ کاشان، ضمن برنامه ریزی برای کاهش مخاطرات این فضای تاریخی، باید برای به استفاده از ظرفیت‌های انرژی خورشیدی هم نگاه جدی داشت. 

دانائی‌نیا گفت: در سفر استاندار اصفهان با مشارکت میراث فرهنگی و ستاد بازآفرینی شهری، مبلغ ١۵٠ میلیارد ریال برای مرمت بخشی از بازار تاریخی کاشان پیش بینی شده است که باید از این فرصت برای مرمت، ساماندهی و بهره مندی از ظرفیت‌های انرژی خورشیدی متناسب با بافت تاریخی بازار استفاده کرد. 

همچنین رئیس اداره برق کاشان افزود: مصرف انرژی کشور بیش از ۵ برابر بالاتر از میانگین جهانی است و سوخت‌های تجدیدپذیر از جمله ظرفیت انرژی خورشیدی در تأسیسات گردشگری به مدیریت استفاده از سوخت‌های فسیلی کمک خواهد شد.

 شاپور حدادی پور تصریح کرد: وزارت نیرو با توجه به شرایط موجود برنامه ریزی کرده است که  برای تولید  10 هزار مگا وات انرژی تجدیدپذیر در چند سال آینده بستر سازی کند. 

وی تاکید کرد: شهرستان‌های کاشان، خورو بیابانک و آران و بیدگل بیشترین سهم بهره مندی از سامانه‌های خورشیدی در استان اصفهان را دارند که کاشان ظرفیت بیش از دوبرابری نسبت به شهرستان خورو بیابانک دارد. 

 حدادی پور افزود: سامانه‌های انرژی خورشیدی در ١۴ مدرسه شهرستان کاشان راه‌اندازی شده است و شرکت مجری طرح، با قراردادهای ٢٠ ساله، تأسیسات خورشیدی را نصب می‌کند و برق تولید شده پس از ورود به سامانه توزیع، توسط اداره برق به قیمت مناسب خریداری می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha