• چهارشنبه / ۷ دی ۱۴۰۱ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1401100703775
  • خبرنگار : 50455

رییس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم عنوان کرد:

قم باید قطب فناوری‌های نرم کشور باشد

قم باید قطب فناوری‌های نرم کشور باشد

ایسنا/قم رییس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اهمیت فناوری‌های حوزه علوم انسانی و اسلامی گفت: از آن‌جایی که استان قم در پژوهش‌های علوم انسانی و اسلامی در کشور سرآمد محسوب می‌شود، انتظار می‌رود که به قطب فناوری‌های نرم نیز تبدیل شود.

دکتر روح الله رازینی رییس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست هم‌اندیشی و هم‌افزایی با برخی ذینفعان پارک علم و فناوری استان قم که شامگاه گذشته برگزار شد، ارزیابی میزان برآورده شدن انتظارات ذینفعان دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری را یکی از اصلی‌ترین اهداف مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانست و گفت: برای ما احصاء ملاحظات و انتظارات مجموعه‌هایی که از خدمات و اقدامات زیر مجموعه‌های وزارت علوم منتفع می‌شوند اهمیت زیادی دارد.

وی افزود: با توجه به این‌که ارتقاء زیست‌بوم فناوری به یک مطالبه جدی تبدیل شده است و به تبع آن افزایش حمایت‌ها از پارک‌های علم و فناوری نیز در دستور کار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفته است لذا شبکه نظارت نسبت به جلوگیری از صوری‌سازی و تغییر تعاریف و مفاهیم اهتمام و دغدغه جدی دارد.

رییس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  با تاکید بر اهمیت فناوری‌های حوزه علوم انسانی و اسلامی گفت: از آن‌جایی که استان قم در پژوهش‌های علوم انسانی و اسلامی در کشور سرآمد محسوب می‌شود، انتظار می‌رود که به قطب فناوری‌های نرم نیز تبدیل شود.

رازینی همچنین عدم ارتباط قوی و قاعده‌مند بین صنعت و دانشگاه را یکی از مشکلات مهم در کاهش ایده‌های فناورانه بر شمرد و گفت: برگزاری مستمر و هدفمند رویدادهای فناورانه‌ای مانند تانا که عرضه مسأله و ارائه راه حل در آن دیده شده باشد میتواند به رفع چنین مشکلاتی کمک کند.

اولویت ما تامین زیرساخت اراضی و توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری است

در ابتدای این نشست دکتر رهسپار فرد ضمن ارائه گزارشی از عملکرد ده‌ساله پارک علم و فناوری استان قم درخصوص برنامه‌های آتی این پارک گفت: تأمین زیرساخت‌های اراضی ۲۰ هکتاری این پارک و توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان اولویت‌های اصلی ما در کوتاه مدت محسوب می‌شود.

وی افزود: برای تامین زیرساخت‌ اراضی مورد نیازبه‌منظور استقرار واحدهای فناور و دانش‌بنیان  به حمایت و همراهی جدی نهادهای ملی و استانی نیاز داریم.

رییس پارک علم و فناوری استان قم تاکید کرد: برای توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان نیر اقدامات قابل توجهی در جریان است که احداث پردیس‌های فناوری مشترک با دانشگاه قم و جهاد کشاورزی استان، راه‌اندازی مراکز رشد مشترک با دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و همکاری با اداره‌کل آموزش و پرورش استان در تاسیس پارک علم و فناوری کودکان و نوجوانان  از مهمترین آن‌ها به شمار می‌آید.

گفتنی است، در این نشست روسای دانشگاه‌ها و مدیران مراکز ذینفع و همکار پارک علم و فناوری استان نیز به ارائه موضوعات و نظرات خود پرداختند.

رییس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در حاشیه این نشست از سه شرکت‌ دانش‌بنیان مستقر در این پارک بازدید به عمل آورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha