• سه‌شنبه / ۱۳ دی ۱۴۰۱ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1401101307722
  • خبرنگار : 50212

معاون بهداشتی علوم پزشکی اراک:

نیمی از جمعیت استان مرکزی باید واکسن‌ کرونا بزنند، ولی از مراجعه خبری نیست!

نیمی از جمعیت استان مرکزی باید واکسن‌ کرونا بزنند، ولی از مراجعه خبری نیست!

ایسنا/مرکزی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در حال حاضر قریب به نیمی از جمعیت استان واجد شرایط دریافت واکسن دُز اول، دوم، سوم و یا چهارم هستند و نوبت تزریق واکسن‌های کرونای آنها فرا رسیده است، اما متاسفانه مراجعه نکرده‌اند.

دکتر علی علیمحمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به مشاهده سویه‌های جدیدی از بیماری کووید ۱۹ در کشور بنا بر اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اظهار کرد: خوشبختانه تاکنون موردی از سویه‌های جدید کروناویروس در استان مرکزی مشاهده نشده اما موارد مثبتی در برخی نقاط کشور به ثبت رسیده است.

وی با بیان اینکه سویه جدید XBB کرونا زیرگروهی از اُمیکرون است، افزود: قدرت سرایت و انتقال XBB از سویه‌های گذشته بسیار بالاتر بوده و بیشتر با علائم گوارشی و تنفسی فوقانی نظیر سرماخوردگی و آنفلوآنزا دیده می‌شود و چون هنوز ماهیت سویه جدید دیده نشده است به نظر می رسد علائم تحتانی تنفسی درگیری خیلی جدی نداشته نباشد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه قدرت سرایت این سویه بسیار بالاتر است، از مردم خواست تا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی اجازه ندهند سویه جدید با قدرت انتقال بالا بخواهد در جامعه جولان داده و افراد بیشتری را درگیر کند تا با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بتوان زنجیره سرایت را قطع کرد.

معاون بهداشتی علوم پزشکی اراک در خصوص وضعیت موجودی واکسن کرونا در استان گفت: تمامی واکسن‌های تولید داخلی به همراه واکسن سینوفارم تولید کشور چین در استان موجود است و تمامی مراکز جامع سلامت استان ضمن آمادگی کامل، از مراجعه مردم برای دریافت واکسن استقبال می‌کنند.

وی بیان کرد: در حال حاضر قریب به نیمی از جمعیت استان واجد شرایط دریافت واکسن دُز اول، دوم، سوم و یا چهارم هستند و نوبت تزریق واکسن کرونای آنها فرا رسیده است، اما متاسفانه مراجعه نکرده‌اند.

وی در خصوص اعمال محدودیت‌ها یا دستورالعمل‌های جدید با شیوع پیک جدید کرونا گفت: در این خصوص باید ستاد ملی مبارزه با کرونا تصمیم گیری کند و تاکنون تنها موضوعی که از سوی ستاد اعلام شده است، تشویق مردم به دریافت واکسن یادآور است، بر این اساس در سراسر استان مراکز جامع سلامت آماده ارائه خدمات هستند.

دکتر علیمحمدی افزود: هرگونه تصمیم‌گیری در خصوص اعمال محدودیت ‌های احتمالی و پروتکل‌ها براساس رفتار ویروس و نگرش مردم نسبت به رعایت دستورالعمل‌ها با نظر ستاد ملی مبارزه با کروناست. احتمال دارد که ویروس رفتار تهاجمی سنگینی داشته باشد که تبعات زیادی دارد و رویکرد مردم نسبت به این اپیدمی نیز حائز اهمیت است و اگر از سوی جامعه برای مقابله با سویه جدید سهل انگاری شود قطعا تصمیمات جدی‌تری از سوی ستاد ملی اتخاذ خواهد شد.

وی از آمادگی حوزه سلامت برای مواجهه با سویه جدید کرونا خبر داد و افزود: تمامی مراکز بهداشتی و درمانی استان در شرایط مطلوبی قرار دارند و از همه توان برای مقابله با سویه جدید استفاده خواهد شد.

وی از مردم خواست چنانچه ۶ ماه از آخرین تزریق واکسن آنها گذشته است نسبت به تزریق دُز یادآور اقدام کنند و افزود: تاکنون ستاد ملی مبارزه با کرونا الزامی برای تزریق واکسن بین دانش آموزان ندیده است گرچه دانش آموزان واجد شرایط دریافت واکسن چنانچه اقدام به تزریق کنند ایمنی خود را در برابر ویروس افزایش خواهند داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha