• دوشنبه / ۱۹ دی ۱۴۰۱ / ۱۳:۵۳
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1401101912458
  • خبرنگار : 50187

مدیر روابط عمومی نوسازی مدارس اعلام کرد

بیش از ۵۰۰۰ کلاس درس در استان کرمان نیازمند مقاوم‌سازی یا تخریب و بازسازی

بیش از ۵۰۰۰ کلاس درس در استان کرمان نیازمند مقاوم‌سازی یا تخریب و بازسازی

ایسنا/کرمان مدیر روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان در خصوص برچیدن مدارس کانکسی در استان کرمان، گفت: کرمان استان پهناوری است و در حال حاضر بیش از ۵۰۰۰ کلاس درس در این استان نیازمند مقاوم‌سازی یا تخریب و بازسازی هستند.

سیدعماد موسوی ۱۹ دی ماه در خصوص برچیدن مدارس کانکسی در استان کرمان، اظهار کرد: بیش از ۴۰ مدرسه‌ی کانکسی مستقل در استان کرمان وجود دارد که نوسازی مدارس در حال حاضر قصد برچیدن این مدارس را دارد.

وی افزود: برنامه‌ سازمان نوسازی مدارس کشور این است در قالب طرح شهید پناهی، مدارس کانکسی مستقل با جمعیت دانش‌آموزی بالای ۱۰ نفر تا مهرماه آینده در کشور و در استان کرمان ساماندهی شوند.

موسوی تصریح کرد: این طرح هم‌چنین مدارس سنگی خشکه‌چین را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: معیار این‌که مدرسه‌ای در طرح شهید پناهی قرار بگیرد این است که اولا بالای ۱۰ نفر دانش‌آموز داشته باشد و دوم این‌که کانکسیِ مستقل باشد.

مدیر روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان تصریح کرد: منظور از مدارس کانکسی مستقل، مدارسی است که فاقد هرگونه ساختمان هستند و مدارسی که ساختمان آموزشی دارند اما به علت کمبود فضا از کانکس هم در کنار ساختمانشان استفاده می‌کنند، کانکسی مستقل محسوب نمی‌شوند.

وی بیان کرد: کرمان استان پهناوری است و در حال حاضر بیش از ۵۰۰۰ کلاس درس در این استان نیازمند مقاوم‌سازی یا تخریب و بازسازی هستند.

موسوی ادامه داد: قطعا نمی‌توان در یک سال تمام این ۵۰۰۰ کلاس درس را بازسازی یا مقاوم‌سازی کرد اما ما بر اساس اولویت‌ها و نیازها در حال انجام وظیفه هستیم. البته مشارکت خیرین می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد.

مدیر روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان افزود: با همت همکاران بنده در اداره کل نوسازی مدارس، از ابتدای سال تا کنون بیش از ۶۰۰ کلاس درس به بهره‌برداری رسیده و ۴۰۰ کلاس دیگر هم تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید، این یعنی افزوده شدن بیش از ۱۰۰۰ کلاس درس جدید به فضاهای آموزشی استان تنها در یک سال.

وی با اشاره به نقش مهم خیّرین در جبران کمبود فضاهای آموزشی، خاطرنشان کرد: مدرسه‌سازی امری فرانسلی و فراحاکمیتی است و جا دارد که این اندیشه و فرهنگ در جامعه رواج پیدا کند و افراد خیّر و توانمند برای ورود به عرصه‌ مدرسه‌سازی تشویق شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha