• چهارشنبه / ۲۸ دی ۱۴۰۱ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1401102819276
  • خبرنگار : 50039

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان:

تحقق کشت قراردادی گندم در ۱۳۵ هزار هکتار اراضی گلستان

تحقق کشت قراردادی گندم در ۱۳۵ هزار هکتار اراضی گلستان

ایسنا/گلستان مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان از تحقق طرح کشت قراردادی گندم در ۱۳۵ هزار هکتار اراضی آبی استان خبر داد و گفت: این طرح در سال زراعی گذشته در ۲۷ هزار هکتار از اراضی کشاورزی اجرا شد.

سیدصمد ضیائی صبح امروز در گفت‌وگو با ایسنا برنامه‌ریزی برای تولید و تأمین نیاز کشور به محصولات و فرآورده‌های کشاورزی و دامی و توسعه صادرات با رعایت مزیت‌های نسبی در چارچوب سیاست‌های بازرگانی کشور را وظیفه اصلی در وزارت جهاد کشاورزی برشمرد و اظهار کرد: بازار ضامن بقای تولید پایدار است و باید تلاش کنیم تا رونق آن حفظ شود.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان با بیان اینکه یکی از مهمترین مباحث و موضوعات تولید در جهاد کشاورزی "کشت پائیزه" است که "کشت قراردادی" برای تقویت این بخش در دستور کار قرار دارد، ادامه داد: این نوع کشت می‌تواند در بهره‌وری تولید، ارتقاء امنیت غذایی و جایگاه صنعت کشاورزی در استان نقش بسزایی ایفا کند.

وی کشت قراردادی برای حمایت از تولید "گندم" برای اراضی آبی را از سیاست‌های این بخش در استان گلستان عنوان کرد و افزود: مقرر شده بود در سال‌جاری در ۱۴۰هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان کشت قراردادی گندم انجام شود که با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در سطح ۱۳۵ هزار و ۵۶۲ هکتار محقق شد.

ضیائی با تأکید بر اینکه بالغ بر ۱۱ هزار و ۸۴۳ نفر کشاورز استان از مزایای کشت قراردادی در سال‌جاری بهره‌مند شدند، خاطرنشان کرد: طرح کشت قراردادی در سال گذشته در ۲۷ هزار هکتار از اراضی گندم استان گلستان اجرایی شد.

وی به تأمین و در اختیار قرار دادن مواد اولیه کشت توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان برای کشت قراردادی اشاره کرد و گفت: در این راستا بیش از یک هزار و ۹۴۱ تن انواع کود شیمیایی حدود یک هزار و ۱۴۴ تن کود ازته، ۴۸۹ تن کود فسفاته و ۳۰۸ تن کود پتاسه در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان تأمین به موقع کودهای پایه ازته، فسفر و پتاسه را یکی از اهداف و انتظارات اجرای سیاست‌های کشاورزی قراردادی دانست و تصریح کرد: استفاده از این کوها منجر به افزایش مقاومت گیاه در مقابل آفات، بیماری‌ها و تنش‌های سرما و خشکی می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha