• جمعه / ۱۴ بهمن ۱۴۰۱ / ۰۰:۳۱
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1401111310619
  • خبرنگار : 71431

کاهش تعداد گودهای تهران/ قرارگرفتن ۳۳ گود در اولویت ساماندهی

کاهش تعداد گودهای تهران/ قرارگرفتن ۳۳ گود در اولویت ساماندهی
عکس تزئینی است

معاون کنترل و ارتقای کیفیت ساخت‌وساز و امور مهندسین ناظر اداره کل معماری و ساختمان شهرداری تهران با بیان اینکه در حال حاضر و برابر آخرین استعلام انجام شده تعداد گودهای شهر تهران به ۱۹۳ پروژه کاهش یافته است، گفت: از این تعداد، ۳۳ گود در اولویت اول ساماندهی قرار گرفته‌اند.

به گزارش ایسنا،  مرجانه میری در نشست بررسی ایمنی کالبدی کلانشهر تهران با تأکید بر ایمنی گودها، پل‌ها، ساختمان‌ها و فضاهای زیرسطحی» که از سوی توسط پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت سوانح طبیعی برگزار شد، گزارشی از اقدامات صورت‌گرفته در راستای شناسایی و ساماندهی گودهای رهاشده سطح شهر تهران را ارائه کرد و گفت:‌ با تشکیل کارگروه اجرای مصوبه ارتقای ایمنی تخریب و گودبرداری‌های ساختمانی شهر تهران تکالیف هریک از سازمان‌ها و معاونت‌های شهرداری تهران مثل معاونت شهرسازی و معماری، معاونت فنی و عمرانی و معاونت مناطق ۲۲ گانه و سازمان مشاور فنی و مهندسی شفاف شده است.

میری افزود: معاونت شهرسازی و معماری مسئولیت شناسایی و اولویت‌بندی خطر گودهای ناایمن و تعیین مالکیت آنها را به عهده دارد، معاونت فنی و عمرانی مسئول کنترل و پایش مستمر وضعیت ایمنی گودهایی است که بخشی از مالکیت یا تمام آن متعلق به شهرداری تهران است و مناطق ۲۲گانه باید نسبت به رفع خطر سایر گودهای ناایمن رهاشده تحت نظارت عالیه سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران اقدام کنند.

وی درباره مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته در خصوص گودهای ساختمانی گفت:‌ در این زمینه،  شناسایی و پایش گودهای رهاشده و پرخطر، پیاده‌سازی سامانه شناسایی گودهای ویژه (پرخطر و رهاشده) سطح شهر تهران و انجام تکالیف محوله به معاونت شهرسازی و معماری در اصلاحیه مصوبه است.

معاون کنترل و ارتقای کیفیت ساخت‌وساز و امور مهندسین ناظر اداره کل معماری و ساختمان شهرداری تهران درباره شناسایی و پایش گودهای رها شده نیز گفت: تا سال ۱۴۰۰ اطلاعات ۲۹۹ گود رها شده سطح شهر تهران براساس آمار واصله از مناطق، معاونت فنی و عمرانی و شورای اسلامی شهر تهران جمع آوری شد،  تا شهریور ۱۴۰۰ تعداد ۲۴۹ گود رهاشده و ۳۲ گود بسیارپرخطر توسط مشاور شناسایی و اعلام شد و با پیگیری‌های صورت‌گرفته و اقدامات مناطق، تا آبانماه ۱۴۰۰ تعداد گودهای رهاشده به ۲۰۵ و گودهای بسیار پرخطر به ۲۳ گود کاهش یافت.

میری ادامه داد: به منظور بروز رسانی آمار در اردیبهشت ۱۴۰۱ از مناطق مجددا استعلام شده است و در حال حاضر تعداد گودها به ۱۹۳ پروژه کاهش یافته که تعداد ۳۳  گود در اولویت اول ساماندهی قرار گرفته‌اند. معیارهای اولویت‌بندی گودهای رهاشده شامل عمق گود، فاصله دیواره گود تا گذر، وضعیت پروانه ساختمانی، مساحت گود، مدت رهاشدن عملیات ساختمانی، وضعیت پایدارسازی گود، مشارکت شهرداری در پروژه و ... است.

وی به دسته‌بندی گودهای ویژه یعنی پرخطرو رها شده و گودهای دارای پروانه و فاقد پروانه پرداخت و خاطرنشان کرد: گود ویژه پرخطر فاقد سازه نگهبان است و گود ویژه رها شده در مرحله گودبرداری عملیات ساختمانی و پیش از اینکه دیواره‌های گود طبق نقشه‌های مصوب به صورت ایمن یا دائمی پایدارسازی شوند، متوقف و رها شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha