• یکشنبه / ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ / ۰۰:۱۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401112317221
  • خبرنگار : 50492

معاون بهره‌برداری و توسعه شرکت آب‌وفاضلاب مشهد پاسخ داد

ساخت بزرگترین تصفیه‌خانه شرق کشور به کجا رسید؟

ساخت بزرگترین تصفیه‌خانه شرق کشور به کجا رسید؟
عکس آرشیوی است

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهره‌برداری و توسعه شرکت آب‌وفاضلاب مشهد گفت: در تلاش هستیم که در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۲ فاز یک پروژه تصفیه‌خانه پرکندآباد ۲ با ظرفیت ۵۰ هزار متر مکعب در شبانه‌روز وارد مدار بهره‌برداری شود و به تناسب فازهای دیگر آن تا سقف ۲۰۰ هزار متر مکعب به بهره‌برداری برسد.

 ۱۲ دی ماه سال جاری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر ساخت بزرگترین تصفیه‌خانه شرق کشور  در مشهد با مشارکت بانک رفاه کارگران را اعلام کرد و گفت: «با اجرایی شدن این پروژه در مرحله نخست در هر شبانه‌ روز ۲۰۰ هزار متر مکعب آب تصفیه شده در اختیار حوزه صنعت و کشاورزی قرار می‌گیرد.  همچنین در مرحله بعدی مشکل آب شرب مصرف روزانه شهروندان و زائران امام رضا (ع) برطرف می‌شود که گام مثبتی در حوزه آب و فاضلاب این شهر خواهد بود».

با گذشت یک ماه از اعلام این خبر، میزان اعتبارات تخصیص داده شده به این پروژه و پیشرفت آن را از معاون بهره‌برداری و توسعه شرکت آب‌وفاضلاب مشهد جویا شدیم.

مهدی حاجی‌آبادی، معاون بهره‌برداری و توسعه شرکت آب‌وفاضلاب مشهد در گفت‌وگو با ایسنا در این خصوص اظهار کرد: تصفیه‌خانه پرکندآباد ۲ با ظرفیت ۲۰۰ هزار متر مکعب در شبانه‌روز به روش خرید تضمینی به سرمایه‌گذار واگذار شده است. این پروژه در چهار فاز تعریف شده و فاز یک آن تاکنون ۹۰ درصد پیشرفت داشته است.

وی افزود: در تلاشیم که در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۲ فاز یک این پروژه با ظرفیت ۵۰ هزار متر مکعب در شبانه‌روز وارد مدار بهره‌برداری شود و به تناسب فازهای دیگر آن تا سقف ۲۰۰ هزار متر مکعب به بهره‌برداری برسد.

معاون بهره‌برداری و توسعه شرکت آب‌وفاضلاب مشهد تصریح کرد: انجام این پروژه در سال ۹۵ قطعی و اعتبار لازم برای تکمیل آن ۱۵۰ میلیارد تومان بود اما با توجه به تورم موجود برای تکمیل چهار فاز این پروژه در حال حاضر ۵۰۰ میلیارد تومان اعتیار نیاز است.

حاجی‌آبادی ادامه داد: با ورود بانک رفاه کارگران و کمک صندوق ملی توسعه، برای تکمیل فاز یک و دو این پروژه حدود ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده که بیش از ۵۰ درصد این اعتبار پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به تکیه بر توان داخلی سعی شده حتی‌الامکان بیشتر تجهیزات این تصفیه‌خانه از شرکت‌های داخلی تهیه شود اما برخی از تجهیزات لازم برای این پروژه ساخت کشورهای خارجی بوده و با توجه به تحریم‌های موجود، وارد کردن این تجهیزات یکی از معضلات است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha