• سه‌شنبه / ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۵:۴۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1401112519486
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

معاون سیاسی امنیتی فرمانداری فریدونشهر خبر داد:

احداث مرکز درمانی برای روستای کلوسه / پیست اسکی بسته است

احداث مرکز درمانی برای روستای کلوسه / پیست اسکی بسته است

ایسنا/اصفهان معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری فریدونشهر گفت: با دستور استاندار یک مرکز درمانی و بهداشتی برای روستای کلوسه پشت کوه دوم در سال ۱۴۰۲ احداث می‌شود.

علی کاظمی در گفت‌وگو با ایسنا درباره بارش برف و وضعیت جاده‌های شهرستان فریدونشهر، اظهار کرد: در حال حاضر بارش برف با شدت زیادی در فریدونشهر تداوم دارد، به طوری که در گردنه‌هایی مانند کلوسه و گلازون بیش از ۶ متر برف روی زمین نشسته است. همچنین در اثر شدت بارش‌ها و کولاک برف راه اصلی ۶۰ روستای بخش موگویی فریدونشهر مسدود است. حتی زمانی که یک مسیر را بولدوزرها باز می‌کنند نیم ساعت بعد بر اثر کولاک دوباره آن مسیر مسدود می‌شود.

وی با بیان اینکه سفر به فریدونشهر به هیچ وجه امکان‌پذیر نیست، افزود: تنها یک جاده باز داریم و جاده‌های پیش‌کوه و پشت‌کوه بسته هستند. پیست اسکی هم بسته و غیرفعال است و بازگشایی آن تا آخر هفته بعید است میسر شود.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری فریدونشهر، گفت: در شهر ۳۰ سانتیمتر برف نشسته است و بارش ادامه دارد و طبق اعلام سازمان هواشناسی قدرت سامانه بارشی از عصر امروز بیشتر می‌شود و طبق این پیش‌بینی ۸۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر برف فقط در شهر فریدونشهر به زمین می‌نشیند.

کاظمی تصریح کرد: برقِ تمام مناطق شهرستان تا آخرین روستا وصل است و دیروز و امروز مدارس تعطیل بودند. در مراکز درمانی پزشک و آمبولانس وجود دارد، اما راه‌ها بسته هستند که این مشکل مانع از اعزام بیمار به خارج از این مناطق می‌شود. اکنون ارتباط تلفنی روستاهای کاه‌گانک، وزوه و کمران قطع است؛ اما از نظر آب و گاز هیچ مشکلی نداریم.

وی ادامه داد: پیش‌بینی هواشناسی آفتابی بودن فریدونشهر در دو روز آخر هفته است، اما هر گونه سفر به این شهرستان مشروط به باز بودن محورها و همراه داشتن زنجیر چرخ است.  

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری فریدونشهر درباره دستور استاندار مبنی بر احداث یک مرکز درمانی در منطقه پشت کوه دوم، گفت: در ۱۵ روز گذشته که جاده پشت کوه دوم بسته و ارتباط زمینی ۷ روستای این منطقه قطع بود مردم مجبور شدند بیماران خود را با پای پیاده و طی کردن مسافت ۳۰ کیلومتر به جاده اصلی و آمبولانس برسانند که این معضل سبب شد با دستور استاندار یک مرکز درمانی و بهداشتی برای روستای کلوسه پشت کوه دوم در سال ۱۴۰۲ احداث شود.

کاظمی با بیان اینکه این مرکز درمانی برای ۷ روستای پشت کوه دوم با جمعیتی بالغ بر ۲ هزار نفر راه‌اندازی می‌شود، خاطرنشان کرد: مقرر شد پزشک و پرستار درمانگاه را دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تأمین کند، اما این تحول خوب تمام مشکل را حل نمی‌کند چراکه عمده‌ترین مشکل مسدود شدن جاده‌های روستایی این مناطق در فصل زمستان است و در صورتی که با تشخیص پزشک نیاز به اعزام بیمار داشته باشیم نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم.

وی افزود: تفاهم‌نامه احداث این مرکز درمانی این هفته در شهرستان منعقد می‌شود و ساخت و ساز آن از ابتدای سال آینده آغاز خواهد شد. همچنین احداث پانسیون برای این مرکز درمانی به منظور استقرار دائمی پزشکان ضروری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha