• چهارشنبه / ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۸:۰۲
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401112620509
  • خبرنگار : 50026

آغاز به کار همایش ملی پژوهش‌های نوین در علوم دامی در دانشگاه بیرجند

آغاز به کار همایش ملی پژوهش‌های نوین در علوم دامی در دانشگاه بیرجند

ایسنا/خراسان جنوبی آیین افتتاح سومین همایش ملی پژوهش‌های نوین در علوم دامی با محوریت تنش‌های محیطی در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

احمد لامعی گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، امروز چهارشنبه ۲۶ بهمن در آیین افتتاح سومین همایش ملی تنش‌های محیطی با حضور پژوهشگران، کارآفرینان، مدیران و مسئولان، در دانشگاه بیرجند با اشاره به فراهم بودن بستر تعامل دانشگاه و جامعه ابراز امیدواری کرد: با حضور مدیران و پژوهشگران زمینه تعامل هرچه بیشتر دانشگاه و جامعه فراهم شود.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه هر تولیدی که بنیاد آن براساس دانش نباشد راه به جایی نخواهد برد، گفت: امیدواریم که زمینه تعامل و تبادل فکر و اندیشه بین دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و تولیدی عملیاتی شود.

آغاز به کار همایش ملی پژوهش‌های نوین در علوم دامی در دانشگاه بیرجند

مهدی جعفری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی نیز به معرفی حوزه دامپروری استان و جایگاه ویژه خراسان جنوبی در حوزه دام و طیور پرداخت و ادامه داد: خراسان جنوبی با وجود 32 هزار نفر شتر، دومین استان پرورش شتر در کشور است.

وی با اعلام گونه‌های نژادی در حوزه دام سنگین، سبک و طیور بیان کرد: خراسان جنوبی دیار شترمرغ کشور است و تشکل‌های بخش کشاورزی استان دارای بوده خوبی است.

جعفری به تولیدات گوشت قرمز و شیر خام اشاره کرد و گفت: لازم است زنجیره تولیدات را در استان از جمله شیر کامل کنیم.

وی وضعیت استان خراسان جنوبی را در بخش دام و طیور، وضعیتی تولیدی برشمرد و ادامه داد: در وزارت جهاد کشاورزی بدنبال رسیدن به اقتدار غذایی در غرب آسیا هستیم و برای رسیدن به این منظور باید مؤلفه‌های توسعه پایدار و افزایش بهره‌وری مدنظر قرار گیرد. 

ابوالفضل اکبرپور، معاون  پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند نیز گفت: این همایش با توجه به بحران موجود در حوزه آب کشور و کمبود بارش و منابع آب می‌تواند در تولیدات حوزه دامی اثرگذار باشد؛ همچنین با برگزاری این همایش‌ها به روش‌های نوینی در حفظ منابع آبی، تولید و تأمین منابع آب و پیاده سازی الگوی پایدار در این حوزه دست می‌یابیم؛ بحث و تبادل نظر در این حوزه می تواند راه حل‌های مثبتی را در حوزه علوم دامی و تأمین تولیدات دامی ارائه دهد.

محمدحسن فتحی‌نسری، دبیر علمی سومین همایش ملی پژوهش‌های نوین در علوم دامی با محوریت تنش‌های محیطی، نیز با اعلام اینکه این همایش مبتنی بر تجربیات بدست آمده از برگزاری موفق دو دوره  قبلی همایش در سال‌های 94 و 97 در دانشگاه بیرجند است، گفت: آخرین نتایج تحقیقات کاربردی محققان برای استفاده در اختیار تولید پایدار و امنیت غذایی قرار خواهد گرفت.  

وی ابراز امیدواری کرد: با برگزاری این همایش گامی هرچند کوچک در راستای حل مشکلات و ارتقای صنعت دام و طیور کشور و استان خراسان جنوبی برداشته شود.

دبیر سومین همایش ملی پژوهش‌های نوین در علوم دامی با محوریت تنش‌های محیطی به استقبال خوب اساتید، محققان و دانشجویان رشته علوم دامی سراسر کشور در این همایش اشاره کرد و گفت: 146 مقاله علمی و تحقیقاتی به دبیرخانه همایش ارسال شده است که پس از داوری‌های دقیق 133 مقاله پذیرفته شد.

وی افزود: 14 مقاله طبق برنامه زمانبندی در این همایش بصورت سخنرانی ارائه می‌شود و بقیه مقالات به صورت پوستر در سایت همایش در اختیار علاقمندان قرار می‌گیرد و امیدواریم آخرین یافته‌های علمی و  تحقیقاتی محققان سراسر کشور راه‌گشای چالش‌های پیش روی صنعت دام و طیور باشد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha