• پنجشنبه / ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۷:۴۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1401121108311
  • منبع : نمایندگی گیلان

استاندار گیلان:

در آینده نمی توانیم فقط منتظر بارش باران باشیم

در آینده نمی توانیم فقط منتظر بارش باران باشیم

ایسنا/گیلان استاندار گیلان با اشاره به نگرانی ها درباره تامین آب در فصل پیش روی کشاورزی استان گفت: طی سال های آینده نمی توانیم فقط منتظر بارش باران باشیم و باید با برنامه ریزی و مشارکت مردم از ذخایر آبی مان به طور بهینه استفاده کنیم.

اسدالله عباسی امروز در جریان بازدید از پروژه های لایروبی و ساماندهی آب بندان های شهرستان های لنگرود و آستانه اشرفیه در گفت و گو با خبرنگاران، یکی از برنامه های راهبردی استان را استفاده از ظرفیت های آبی همچون آب بندان ها و استخرها دانست و گفت: طی سال گذشته تلاش کردیم از ظرفیت سد سفیدرود، چاه ها، آب رودخانه ها و نهرهای سنتی استفاده کنیم و امسال نیز با توجه به نگرانی های ناشی از کاهش باران برای فصل زراعی پیش رو، برنامه ریزی هایمان جلوتر و بهتر از پارسال است.

وی با تاکید بر ضرورت استفاده صحیح از ظرفیت های آبی استان گفت: سردهنه ای که امروز در شهرستان لنگرود از آن بازدید کردیم یکی از سردهنه های بزرگی است که بیش از ۲۰۰۰ هکتار از زمین های زراعی مردم را تحت پوشش قرار می دهد.

استاندار گیلان افزود: به دلیل نوساناتی که در جریانات رودخانه وجود داشت، مردم هزینه هایی را متحمل  می شدند و بر همین اساس، یک کار اساسی اینجا در حال اتفاق افتادن است و به منظور استفاده بهینه و اصولی از ظرفیت آب در این منطقه، قرارداد اجرای این پروژه با پیمانکار بسته شده است.

عباسی ادامه داد: همچنین در لنگرود آب بندان بزرگی است که سالیان سال به حال خودش رها شده بود اما امسال لایروبی ۵۰۰ هکتار از این آب بندان را آب منطقه ای استان شروع کرده و بخشی را هم جهاد کشاورزی انجام می دهد؛ ضمن اینکه بخش هایی هم توسط پیمانکاران انجام می شود.

وی اضافه کرد: اعتباراتی برای بخش هایی که مربوط به شبکه هاست، پیش بینی شده و امید داریم با همکاری مردم، سال آینده نسبت به سال های گذشته به خوبی آب استان را مدیریت کنیم و از تمامی ظرفیت های آبی گیلان بهره وری لازم را داشته باشیم.

استاندار گیلان با بیان اینکه اهتمام داریم تقویم زراعی را هر چه سریع تر با هماهنگی جهاد کشاورزی و آب منطقه ای در استان با همراهی مردم داشته باشیم، گفت: در تقویم زراعی طوری برنامه ریزی می کنیم که کشاورزان بتوانند از امکاناتی که برای آمادگی مزارع شان اعم از توزیع به موقع کودهای مورد نیاز همچون پتاس، بذرهای مورد نیاز کشاورزان و همچنین آماده شدن شبکه های آبیاری مدرن و نیمه مدرن و تسطیح اراضی و مکانیزاسیون لازم است انجام می دهیم تا برداشت مان را به صورت علمی داشته باشیم و از حالت سنتی خارج شود.

عباسی خاطرنشان کرد: طی سال های آینده نمی توانیم فقط منتظر بارش باران باشیم و باید با برنامه ریزی و مشارکت مردم از ذخایر آبی مان به طور بهینه استفاده کنیم و اگر مردم مشارکت داشته باشند، جای نگرانی نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha