• یکشنبه / ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۸:۱۸
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401121409749
  • خبرنگار : 50026

در نشست مدیران جهاددانشگاهی و انتقال خون خراسان جنوبی مطرح شد: 

تدوین برنامه‌های تخصصی برای ترویج فرهنگ انتقال خون 

تدوین برنامه‌های تخصصی برای ترویج فرهنگ انتقال خون 

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل انتقال خون خراسان‌ جنوبی گفت: لازم است ضمن توجه به توانمندی‌های جهاددانشگاهی و انتقال خون گروه‌های کاری تشکیل شده تا موضوعات و برنامه‌های مشخص و تخصصی، براساس نیاز تبیین و تنظیم شود. 

کامبیز مهدی زاده، در دیدار با رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی اظهار کرد: اکنون تنها در شهرستان‌های قاین و طبس و بیرجند مراکز خونگیری وجود دارد. 

به گزارش ایسنا،  وی با تاکید بر گسترش خدمات رسانی، افزود: در شهرها و روستاهایی که شرایط حضور تیم سیار وجود داشته باشد، به صورت سیار خدمات رسانی صورت می‌گیرد.

مدیرکل انتقال خون خراسان‌ جنوبی با اشاره به گسترش خدمات نظام سلامت، افزود: باید منابع جدیدی برای ارائه فرآورده‌ها گشوده و دسترسی مردم را افزایش دهیم. 

مهدی زاده با بیان اینکه یکی از استراتژی‌های نظام سلامت این است که خدمات را به مردم نزدیک کند، یادآور شد: در خراسان جنوبی دسترسی مردم به پایگاه‌های انتقال خون محدود بوده که باید با گسترش خدمات از این امر جلوگیری کنیم. 

وی با اشاره به تفاهم نامه کشوری بین جهاددانشگاهی و انتقال خون، افزود: در این زمینه نیازمند کارهای تحقیقاتی وسیعی بوده و نیاز است تا تفاهم نامه‌ای در سطح استان منعقد شود. 

مهدی زاده یادآور شد: لازم است ضمن توجه به توانمندی‌های هر دو نهاد گروه‌های کاری تشکیل شده تا موضوعات و برنامه‌های مشخص و تخصصی، براساس نیاز تبیین و تنظیم شود. 

سید محمدحسین سیدکاشی، رئیس جهاددانشگاهی خراسان‌ جنوبی نیز با اشاره به انعقاد تفاهم نامه در سطح کشوری بین جهاددانشگاهی و انتقال خون، اظهار کرد: ارتقای فرهنگ اهدای خون، افزایش مشارکت نسل جوان به ویژه جوانان، ارتقای ظرفیت نیروی انسانی، بررسی و تعیین نیازهای آموزشی و توانمندسازی نیروهای انسانی و استفاده از توانمندی‌ها و امکانات طرفین در زمینه تالیف کتب و منابع علمی، آموزشی، تحقیقاتی و کارآفرینی و فرهنگی مدنظر است. 

وی با اشاره به اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجرایی در ذیل این تفاهم نامه، افزود: تولید محتوا، همکاری خبرگزاری‌ ایسنا با انتقال خون و بهره گیری از توان تخصصی نیروهای جهاددانشگاهی در این تفاهم نامه دیده شده است. 

لیلا محمودی، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به بازاریابی اجتماعی و فلسفه وجودی آن بر مبنای تسری یک فرهنگ و تفکر بر اساس منافع اجتماعی، اظهار کرد: در حوزه ترویج و فرهنگ‌سازی اهدای خون نیز می‌توان از این امر کمک گرفت که جهاددانشگاهی نیز آمادگی هر نوع همکاری با بهره‌گیری از ظرفیت گروه‌های تخصصی را دارد. 

وی بیان کرد: توصیه می‌شود فاز تحقیقات و پیش مطالعه پیش از هر نوع اقدامی برای رسیدن به تفاهم بین دو نهاد به درستی پیش رود. 

سپیده قلندری اسفدن، سردبیر ایسنا و مدیر اداره هنر و رسانه جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز بر آمادگی رسانه برای ترویج و فرهنگ سازی و توجه علمی به مقوله اهدای خون تاکید کرد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha