• سه‌شنبه / ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۸:۰۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401121611602
  • خبرنگار : 50034

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان مطرح کرد

دغدغه‌ای برای تأمین آب همدان در تابستان نداریم

دغدغه‌ای برای تأمین آب همدان در تابستان نداریم

ایسنا/همدان مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با بیان اینکه ظرف دو هفته آینده ظرفیت انتقال آب از تالوار به ۹۰۰ لیتر در ثانیه خواهد رسید، گفت: با اجرای پروژه انتقال آب از حوزه مجاور دغدغه‌ای برای تأمین آب در تابستان نداریم.

محمد ضروری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره زمان افتتاح تصفیه خانه شیخی‌جان با حضور رئیس جمهور، اظهار کرد: کارها با سرعت در حال انجام است تا بتوانیم در فاصله نزدیکی راه‌اندازی اولیه تصفیه‌خانه را داشته باشیم اما برنامه افتتاح با حضور رئیس‌جمهور با هماهنگی استانداری و وزارت نیرو انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه آغاز آبگیری اولیه ۹۰۰ لیتر در ثانیه خواهد بود و بعد در ماه‌های آینده به ۱۸۰۰ لیتر در ثانیه می‌رسد، تصریح کرد: ظرفیت انتقال از تالوار طی دو روز آینده به ۶۰۰ لیتر در ثانیه می‌رسد.

ضروری یادآور شد: در حال حاضر ۴۰۰ لیتر در ثانیه آب از تالوار به همدان انتقال می‌یابد که طی دو روز آینده به ۶۰۰ لیتر در ثانیه خواهد رسید و بخشی از این آب وارد شبکه خواهد شد و بخشی هم ذخیره‌سازی می‌شود تا در زمان قطعی آب وارد شبکه شود.

وی با تأکید بر اینکه میزان بارش‌های استان در سال‌جاری ۳۵ درصد نسبت به سال گذشته عقب است، خاطرنشان کرد: با وجود بارش‌های خوبی که در بهمن‌ماه داشتیم اما در مجموع بارش‌ها از ابتدای سال آبی مناسب نیست و همچنان عقب هستیم به طوریکه میزان بارندگی‌ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۵ درصد و نسبت به بلندمدت ۳۸ درصد عقب است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان ادامه داد: وضعیت مناسبی از نظر بارش‌ها نداریم اما با اتفاقی که در بحث تأمین آب از حوزه مجاور افتاد، دغدغه‌ای نخواهیم داشت.

این مقام مسئول بیان کرد: مجموع متوسط بارش‌ها در سال جاری ۱۳۶ میلی‌متر بوده در حالیکه در سال گذشته ۱۷۰ میلی‌متر و در بلندمدت ۲۰۱ میلی‌متر بارش در استان ثبت شده است.

وی با اشاره به اینکه دغدغه‌ای برای تابستان پیش‌رو نخواهیم داشت، مطرح کرد: با این وجود شهروندان در خانه‌تکانی و کارهای نظافتی که در پیش دارند، حداکثر صرفه‌جویی را داشته باشند.

ضروری با بیان اینکه در حال حاضر دو میلیون مترمکعب معادل هفت درصد حجم مخزن، آب پشت سد اکباتان وجود دارد، گفت: معمولاً در زمستان انتظار رواناب پشت دریچه سد نداریم اما با گرم شدن هوا منتظریم دبی ورودی رودخانه‌ سداکباتان افزایش یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۲-۱۷ ۲۰:۳۷

خدائی ۱۵ ساله اندازه امسال برف نباریده اگر سد پر نشه آدم شاخ در میاره

avatar
۱۴۰۱-۱۲-۱۸ ۰۰:۵۰

یعنی با یک بار برف سد باید پر بشه اینو در نظر داشته باش قبلا دریاچه سد هیچوقت کلا خشک نشده بود پس با یه بار برف پرنمیشه