• چهارشنبه / ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۸:۰۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401122417070
  • منبع : نمایندگی زنجان

عرضه نقره به ملیله‌کاران شهر جهانی ملیله

عرضه نقره به ملیله‌کاران شهر جهانی ملیله

ایسنا/زنجان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان گفت: در راستای حمایت از هنرمندان شهر جهانی ملیله به هنرمندان این رشته صنایع‌دستی تلاش داریم از طریق اتحادیه و تعامل با صنایع، نقره خام اعطاء شود.

به‌گزارش ایسنا و به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان، سیدسعید صفوی شامگاه روز گذشته (۲۳ اسفندماه) در نشست با رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره زنجان و اساتید و نمایندگانی از هنرمندان رشته ملیله‌کاری استان، اظهار کرد: باتوجه به شرایط موجود، تامین مواد اولیه ارزان‌تر و باکیفیت‌تر در سال‌های اخیر تبدیل به دغدغه اصلی صنعت‌گران و فعالان حوزه صنایع‌دستی کشور شده است.

وی افزود: اگر هنرمند دغدغه تهیه مواد اولیه محصولات را نداشته باشد به دنبال نوآوری می‌رود و اکنون اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان گام‌هایی برای تامین مواد اولیه نقره برای تولیدات هنرمندان ملیله‌کار این استان برداشته است.

صفوی با بیان اینکه در راستای حمایت از صنعت‌گران رشته ملیله‌کاری در شهر جهانی ملیله می‌توان «صندوق نقره» در قالب غیردولتی و غیرانتفاعی برای تامین مواد اولیه ملیله‌کاران استان ایجاد کرد، تصریح کرد: با تهیه اساسنامه صندوق و نهایی کردن آن برای تصویب در کارگروه اقتصادی استان و مراجع ذی‌صلاح گام مهمی را در این راستا برداشت.

این مسئول ادامه داد: معاونت صنایع‌دستی نمی‌تواند تصدی‌گری کند و برای حل این مشکل نیمه دوم فروردین ماه ۱۴۰۲ جلسه‌ای مبنی بر نحوه توزیع نقره با قیمت مناسب از سطح بازار توسط اتحادیه طلا و نقره با تعیین سازوکار عملیاتی و نظارت معاونت صنایع‌دستی تشکیل خواهد شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان افزود: نوآوری در تولیدات صنایع‌دستی، بسته‌بندی مناسب و جذاب و کاربردی کردن آن متناسب با نیاز جامعه از راهکارهای جلب توجه مردم به این صنعت بوده و رفع دغدغه هنرمندان در تامین بازار فروش زمینه‌ساز نوآوری در تولید است.

در ادامه معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان بیان کرد: صنایع‌دستی صنعت تقریبا ارزانی است که دارای ارزش‌افزوده زیادی بوده و در اشتغال‌زایی، بهبود معیشت و درآمدزایی برای کشور نقش موثری ایفا می‌کند و بهره‌وری از این صنعت نیازمند تامین بازار فروش از طریق توجه به کیفیت، کاربردی کردن و نوآوری در تولید متناسب با شرایط زندگی امروز است.

الناز خدایی‌فرد افزود: مشکل این است که صنعتگران رشته ملیله کاری شاهد این هستند که قیمت مواد اولیه در کشور تغییر یافته است و بر اساس قیمت روز خرید می‌کنند که باید این موضوع حل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha