• دوشنبه / ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۸:۰۰
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1401122820014
  • خبرنگار : 50212

تاخت و تاز مجدد کرونا در استان مرکزی/ ۳ شهر در وضعیت قرمز

تاخت و تاز مجدد کرونا در استان مرکزی/ ۳ شهر در وضعیت قرمز

ایسنا/مرکزی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک از افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ و استمرار شیب صعودی این بیماری تا دو هفته آینده خبر داد.

دکتر علی علیمحمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به روند صعودی بیماری در روزهای اخیر نسبت به هفته گذشته اظهار کرد: از ۳۹ بیمار مثبت کرونایی شناسایی شده در سطح استان در روز ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۱ تعداد ۱۶ مورد در مراکز درمانی بستری و ۲۳ مورد نیز به صورت سرپایی درمان شدند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۸۰ بیمار کرونایی در مراکز درمانی سراسر استان مرکزی بستری هستند، افزود: خوشبختانه حال عمومی بیماران مساعد است و تحت درمان قرار دارند.

این مقام مسئول در علوم پزشکی اراک در خصوص وضعیت بیماری از لحاظ رنگ بندی کرونایی گفت: در موج جدید، رنگ بندی کرونایی خیلی ارزش قضاوتی ندارد و صرفا به عنوان هشدار و یا آلارم مورد استفاده قرار می‌گیرد چرا که براساس پروتکل‌های بهداشتی چنانچه شهری در وضعیت قرمز کرونایی قرار گیرد باید محدودیت‌هایی که در پیک‌های قبلی کرونایی اعمال می‌شد، درخصوص این شهر اجرایی شود.

وی تصریح کرد: در مفهوم رنگ‌بندی کرونایی باید به موازات رنگ اعلام شده دستورالعمل‌های هوشمند اجرایی شود اما چون شدت درگیری بیماری بالا نیست براین اساس شرایط رنگ بندی از لحاظ محدودیت‌هایی نظیر دورکاری ادارات، تعطیلی مدارس، ممنوعیت تجمعات و ... به مفهوم گذشته اجرا نمی‌شود.

وی گفت: براساس اعلام وزارت بهداشت در حال حاضر شهرهای اراک و آشتیان در وضعیت رنگ‌بندی نارنجی، شهرهای تفرش، فراهان و دلیجان در شرایط قرمز کرونایی و مابقی شهرهای استان به حالت زرد درآمده‌اند.

دکتر علیمحمدی همچنین گفت: متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته یک مورد بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در شهرستان اراک جان خود را از دست داد.

وی در ادامه خواستار رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه در محیط‌های بسته و دورهمی‌های نوروزی شد و افزود: استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و تهویه هوا در دورهمی‌ها و میهمانی‌های نوروزی و ماه مبارک رمضان توصیه می‌شود.

معاون بهداشتی علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه جنس ویروس کرونا در موج جدید خوش خیم است، افزود: نوع جنس ویروس موجب شده که شدت درگیری بیماری خیلی بالا نباشد و راه‌های تحتانی دستگاه تنفسی درگیر نشده و بیشتر راه‌های فوقانی درگیر می‌شود. اگر ویروس مانند پیک‌های گذشته رفتار می کرد آمار بستری و فوتی افزایش قابل توجهی داشت.

وی تاکید کرد: افرادی که بیش از ۶ ماه از دریافت آخرین واکسن آنها گذشته است نسبت به تزریق دُز یادآور اقدام کنند تا ایمنی بدن خود را در برابر این بیماری افزایش دهند.

وی تصریح کرد: تکمیل واکسیناسیون و تزریق دُز یادآور و نیز رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شرایطی که شاهد مسافرت‌های نوروزی و دورهمی‌های خانوادگی هستیم ضرورت دو چندان دارد و نباید اجازه داد ویروس از این شرایط برای جولان بیشتر استفاده کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha