• پنجشنبه / ۳ فروردین ۱۴۰۲ / ۲۰:۲۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402010301065
  • خبرنگار : 50237

مراجعه ۱۲۰۰ بیمار مشکوک به کرونا به بیمارستان‌های همدان

مراجعه ۱۲۰۰ بیمار مشکوک به کرونا به بیمارستان‌های همدان

ایسنا/همدان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته حدود هزار و ۲۰۰ نفر با علائم تنفسی مشکوک به کرونا به بیمارستان‌های همدان مراجعه کردند که از این تعداد حدود ۱۵۰ نفر در بیمارستان‌ها بستری شده و ۴۳ نفر از این بیماران نیز در بخش مراقبت‌های ویژه هستند.

دکتر رضا طهماسبی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت مراجعین به بیمارستان‌های استان همدان اظهار کرد: از ۲۸ اسفندماه تاکنون حدود ۵۰ هزار نفر به مراکز درمانی و اورژانس‌ها مراجعه داشته و طبق برآوردها، روزانه ۸ تا ۱۰ هزار نفر خدمات درمانی از بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های سراسر استان دریافت کردند که تا آخر تعطیلات نوروزی این آمار افزایش خواهد یافت.

وی با تشکر و قدردانی از زحمات نیروهای بهداشت و درمان در سراسر استان و آرزوی سلامتی برای تمامی هموطنان افزود: در ۲۸ اسفندماه مراجعات با علائم مشابه کووید مانند تنگی نفس، گلودرد، سرفه، تب و لرز، بدن درد و کوفتگی، آبریزش بینی تقریبا حدود ۶۰۰ نفر بوده که  متاسفانه امروز(سوم فروردین) تعداد مراجعین به هزار و ۲۰۰ نفر رسیده است که از این تعداد حدود ۱۵۰ نفر در بیمارستان‌ها بستری شدند که ۴۳ نفر از آنها در بخش مراقبت های ویژه تحت نظر هستند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه در ۲۴ ساعته گذشته فوتی نداشتیم اما متاسفانه تعداد مراجعین با علائم شدید تنفسی افزایش پیدا کرده است، گفت: بعضی از مردم علائم کرونا را با سرماخوردگی اشتباه می‌گیرند. توصیه اکید داریم نکات بهداشتی وپیشگیرانه را رعایت کنند چرا که شاهد افزایش مراجعین با علایم مشکوک به کرونا  در اغلب بیمارستان‌ها هستیم.

طهماسبی با بیان اینکه توصیه ما انجام اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از ابتلا به بیماری است، اضافه کرد: در مهمانی‌ها و دید و بازدیدهای نوروزی، از دست دادن و روبوسی بپرهیزیم چراکه دست دادن و روبوسی می‌تواند بیماری را منتقل کند و باید توجه کرد که همان دور هم بودن کفایت می‌کند و بهتر است که دست دادن و روبوسی را کنار بگذاریم.

وی با بیان اینکه مردم در محیط‌های شلوغ نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنند و تا جای ممکن کمتر در محیط‌های شلوغ قرار گیرند و در محیط‌های بسته از ماسک استفاده کنند، اضافه کرد: همشهریان عزیز دوره واکسیناسیون خود را تکمیل کرده و اگر بیشتر از ۶ ماه از دوره واکسیناسیون قبلی گذشته برای تزریق دزهای بعدی اقدام کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: در صورت پیشگیری و رعایت نکات بهداشتی انتظار می‌رود با یک یا دو روز خودمراقبتی علائم رفع می‌شود اما اگر علائم طولانی یا شدیدی مانند تنگی نفس، حال عمومی بد، سرفه شدید یا تب و لرز بالا و... در بیماران ایجاد شد، باید به پزشک مراجعه کنند در عین حال کسانی که به بیماری زمینه‌ای مانند دیابت، قلبی و عروقی، بیماران دارای نقص سیستم ایمنی  مبتلا هستند و زنان باردار، حتما باید در صورت ابتلا به کرونا و داشتن علامت، به پزشک مراجعه کرده و ویزیت شوند.

طهماسبی در پایان افزود: مردم می‌توانند با شماره گیری سامانه ۳۱۳۶ مرکز درمانی نزدیک به خود را پیدا کرده و نوبت‌های یادآور واکسن یعنی دزهای سوم و چهارم را تزریق کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha