• چهارشنبه / ۹ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402010903455
  • خبرنگار : 50040

نماینده رشت و خمام در مجلس:

سایت زباله سراوان کاور می شود/ جلوگیری از بازتولید شیرابه

سایت زباله سراوان کاور می شود/ جلوگیری از بازتولید شیرابه

ایسنا/گیلان نماینده رشت و خمام در مجلس از کاور کردن سایت سراوان با ژئوممبران خبر داد و تصریح کرد: شیرابه های موجود از طریق راه اندازی تصفیه خانه شیرابه سراوان تعیین تکلیف می شود.

محمدرضا احمدی سنگری در گفت وگو با ایسنا، مسائل زیست محیطی را یکی از دغدغه های نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی دانست و اظهار کرد: معضل پسماند سراوان در دستور کار جدی نمایندگان استان قرار دارد.

وی آمارهای نگران کننده سرطان در گیلان را ناشی از همین دپوی زباله در سایت سراوان دانست و افزود: از نخستین روز ورود به مجلس از طریق رئیس جمهور و وزیر کشور و مسئولان استانی پیگیر حل معضل پسماند در گیلان بودم، زیرا مشکلات بسیاری گریبان گیر مردم منطقه سراوان است.

نماینده رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طی چهار دهه زباله های ۱۷ شهرستان در سراوان دپو می شد، عنوان کرد: وسعت سایت زباله سراوان به ۲۵ هکتار رسیده و ارتفاع زباله های دپو شده ۱۱۰ متر است.

احمدی سنگری با اشاره به پیگیری معضل سراوان از طریق نطق ها و تذکرات کتبی و شفاهی و مکاتبات با دولت و کمیسیون ها، اضافه کرد: مجمع نمایندگان گیلان از طریق کمیسیون اصل ۹۰ به جد بسته شدن سایت سراوان را مطالبه کرده تا دیگر هیچ زباله ای وارد سراوان نشود.

وی با بیان اینکه با تلاش رئیس جمهور و وزیر کشور و استاندار گیلان پایان سال ۱۴۰۱ پایان ورود زباله به سراوان اعلام شد، خاطرنشان کرد: می خواهیم نه تنها هیچ زباله ای وارد سراوان نشود، بلکه هیچ ریجکتی را نیز به سراوان منتقل نکنیم و خوشبختانه این آرزوی ۴۰ ساله در حال محقق شدن است.

نماینده رشت و خمام در مجلس بسیاری از بیماری های پوستی و گوارشی و سرطانی مردم منطقه را ناشی از شیرابه های سایت سراوان دانست و گفت: زباله های دپو شده در سراوان به مکان دیگری منتقل نمی شود.

وی از کاور کردن سایت سراوان با ژئوممبران خبر داد و تصریح کرد: باید مانع از نفوذ آب باران به زباله های دپو شده و بازتولید شیرابه شویم.

احمدی سنگری، با اشاره به تعیین تکلیف شیرابه های موجود از طریق راه اندازی تصفیه خانه شیرابه سراوان، یادآور شد: در مرحله بعد نیز ظرفیت کارخانه کود آلی رشت را چند برابر خواهیم کرد تا بتوانیم کلیه زباله های تر تولید شده را به کمپوست تبدیل کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha