• شنبه / ۱۲ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۱:۲۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402011204637
  • خبرنگار : 30147

معاونت خدمات شهری شهرداری کاشمر مطرح کرد

فعالیت زباله دزدها در سایه حمایت بنکداران

فعالیت زباله دزدها در سایه حمایت بنکداران

ایسنا/خراسان رضوی معاونت خدمات شهری شهرداری کاشمر از فعالیت زباله دزدها در این شهر با حمایت بنکداران خبر داد.

محمد نجار در گفت و گو با ایسنا خاطرنشان کرد: اغلب زباله دزدها معتادانی هستند که شب‌ها در سطح شهر پلاستیک‌های زباله را پاره و یا با انداختن صندوق مخازن زباله نظافت شهری را به هم می‌ریزند.

وی اظهار کرد: اکثر فعالیت این افراد با حمایت بنکدارانی است که غیرقانونی شکل گرفته‌اند، در همین راستا با دستور دادستان کاشمر مقرر شده تمامی بنکدارهای خریدار مواد ضایعاتی شناسایی و کسانی هم که پروانه دارند به با هماهنگی سازمان مدیریت پسماند شهرداری باشد و آن‌هایی هم که غیرقانونی فعالیت دارند بر اساس قانون مدیریت شوند.

معاونت خدمات شهری شهرداری کاشمر با بیان اینکه برخی از این بنکداران خودشان به تکدی‌گری دامن می‌زنند، بیان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته مقرر شده با راه‌اندازی گشت مشترک این مراکز شناسایی و شناسنامه‌دار شوند و تمامی کسانی هم که برای بنکداران و خریداران ضایعات کار می‌کنند دارای شناسنامه باشند.

وی با اشاره به اینکه چون هنوز مقداری فقر آموزشی و فرهنگی در منطقه برای موضوع تفکیک زباله احساس می‌شود، می‌طلبد فرهنگ‌سازی بیشتری شود، گفت: با توجه به فعال شدن سامانه اکو باید برای تفکیک زباله از مبدأ و پسماند فرهنگ‌سازی بیشتری صورت گیرد.

نجار عنوان کرد: شهروندان با تفکیک زباله در خانه کمک بسیاری می‌توانند به محیط‌زیست شهری بکنند.

وی از فعال شدن طرح اکو و استقبال نسبی مردم خبر داد و افزود: اینکه خود شهروندان می‌توانند انتخاب کنند ماشین اکو چه زمان و در چه مکان به محل مراجعه کند بسیار راضی هستند.

معاونت خدمات شهری شهرداری کاشمر میزان تولید زباله را در این شهر روزانه ۸۵ تن اعلام کرد و گفت: اگر میزان تولید زباله شهرستان‌ها و روستاهای اطراف را اضافه کنیم، میزان پسماندی که تولید و به محل دفن زباله گاه کاشمر منتقل می‌شود به ۱۱۰ تا ۱۱۵ تن زباله در روز خواهد رسید.

وی افزود: اگرچه ۲۰ تا ۳۰ درصد زباله‌ای که جمع می‌شود در محل زباله گاه قابل بازیافت است، اما اگر شهروندان این تفکیک را در منزل انجام دهند ۷۰ درصد آن قابلیت بازیافت دارد و فقط ۳۰ درصد این پسماند فسادپذیر و قابل ‌جمع‌آوری و دفن خواهد بود.

نجار گفت: با تفکیک زباله ضمن حفظ ثروت و منابع ملی و کمک به محیط‌زیست اقتصاد را می‌شود متحول نمود.

معاونت خدمات شهری شهرداری کاشمر خاطرنشان کرد: از آنجایی که فرهنگ تفکیک زباله از مبدأ هنوز میان شهروندان کاشمری آنچنان که باید جای خود را نیافته است و انواع پسماندهای خود را به صورت مخلوط در یک کیسه درب منزل می‌گذارند، شاهد بروز مشکلاتی از قبیل زباله دزدی‌ها و به تبع آن وجود انبارهای غیرقانونی و بدون مجوز در سطح شهر و در نتیجه بروز مسائل بهداشتی هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha