• چهارشنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۳:۲۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402013016328
  • خبرنگار : 50184

دانشجویان کرمانشاه به استاندار چه گفتند؟

دانشجویان کرمانشاه به استاندار چه گفتند؟

ایسنا/کرمانشاه جمعی از دانشجویان دانشگاه های کرمانشاه در دیدار رمضانی با استاندار کرمانشاه به بیان مهمترین مطالبات و دغدغه های خود پرداختند.

در ابتدای این دیدار سه ساعته که به میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد، دکتر محمدنبی احمدی رئیس این دانشگاه طی سخنانی یکی از مولفه های مهم این نشست را حضور دانشجویانی از دانشگاه های مختلف استان عنوان کرد و افزود: تمام بضاعت، سرمایه و مدیریت آینده کشور از آن دانشجویان است.

وی تصریح کرد: پاسداشت مقام شامخ علم و عالم که در آموزه های دینی روی آن تاکید شده و جایگاه مهمی دارد، از دیگر شاخصه های این نشست است.

رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه در این نشست دانشجویان به بیان مطالبه های خود خواهند پرداخت، افزود: اساس انقلاب ما، مطالبه گری است و اگر روزی مطالبه گری را کنار بگذاریم، یعنی از آرمان های انقلاب فاصله گرفته ایم.

احمدی خطاب به دانشجویان حاضر در نشست گفت: مطالبه گری را باید با حق گویی و حق طلبی همراه کنید، چراکه شما قرار است در آینده مدیران کشور باشید و آن را با توسعه و ترقی بیشتر مدیریت کنید.

وی در پایان گفت: اگر در مطالبه گری، تقوا را زره تن کنید، در آینده نیز در مدیریت از هوای نفسانی و گناه حفاظت می شوید.

در ادامه این نشست، تعدادی دانشجویان دانشگاه های مختلف استان به بیان مطالبات و دغدغه های خود پرداختند.

به گزارش ایسنا، در این بخش جعفر جعفری نماینده دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان به قدمت ۵۰ ساله این دانشگاه اشاره کرد و گفت: در این دانشگاه با کمبود تجهیزات و امکانات آزمایشگاهی و دانشگاهی مواجه هستیم و در این زمینه به حمایت مسئولین نیاز داریم.  

وی افزود: همچنین دانشگاه فنی و حرفه ای دو دانشکده نیمه کاره در سنقر و کنگاور دارد که برای اتمام آنها به اعتبار نیاز دارد.  

نماینده دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان خواستار ترغیب و جذب دانشجویان خلاق و صاحب ایده در استان برای جلوگیری از فرار مغزها شد.

محمدرضا کمری نماینده تشکل های دانشجویی دانشگاه صنعتی نیز در ادامه از نگرانی های دانشجویان این دانشگاه در مورد شرایط فعلی استان گفت و افزود: کرمانشاه به یک تولیدکننده صرف نیروی انسانی تبدیل شده که این نیروها برای ادامه کار مجبورند به استان های دیگر بروند و دور از خانواده با کمترین دستمزد کار کنند.

وی ادامه داد: از بعد فرهنگی هم باوجود فرهنگ غنی استان، شاهد شکاف عمیق بین نسل ها هستیم.

نماینده تشکل های دانشجویی دانشگاه صنعتی از عدم جذب سرمایه گذار، نبود مراکز تفریحی و سرگرمی، معضل بیکاری، آسیب های اجتماعی و بالا رفتن سن ازدواج جوانان به عنوان دیگر دغدغه های دانشجویان دانشگاه صنعتی نام برد و اضافه کرد: باتوجه به لزوم اقدام جهادی مسئولین برای برون رفت از این شرایط، امیدواریم گشت ارشاد مسئولین در استان راه اندازی شود و استاندار برای انتصابات به توصیه های آقایان توجه نکند و شایسته سالاری را در اولویت قرار دهد.  

وی از پروژه های نیمه کاره هم به عنوان یکی دیگر از معضلات استان نام برد و افزود: امیدواریم این پروژه ها که سالهاست هیچ پیشرفتی نکرده اند، زودتر تعیین تکلیف شوند.

کمری در پایان گفت: انتظار داریم استاندار حضور پررنگ‌تری بین دانشجویان و نسل جدید داشته باشد.

شبنم صامتی مقدم نماینده تشکل های انقلابی دانشگاه رازی نیز در سخنانی به قرار گرفتن دانشگاه رازی در محله ای حاشیه نشین اشاره کرد و گفت: باتوجه به معضلات فرهنگی که در این محلات داریم، این ترس وجود دارد که وضعیت این منطقه روی فرهنگ دانشجویان هم تاثیرات منفی بگذارد، بنابراین درخواست ساماندهی این محله را داریم.

وی در ادامه خواستار افزایش ارتباط دانشگاه و صنعت به منظور مهارت آموزی دانشجویان شد و گفت: متاسفانه از آنجایی که در دانشگاه ها چندان به این مسئله توجه نشده، برای همین بسیاری از دانشجویان پس از فارغ التحصیلی بیکار می شوند.

نماینده تشکل های انقلابی دانشگاه رازی به موضوع عفاف و حجاب در جامعه و بویژه در دانشگاه ها اشاره کرد و افزود: به منظور علاقمندسازی دانشجویان به این مسئله پیشنهاد می شود که نمایشگاه های دائمی عفاف و حجاب در دانشگاه ها راه اندازی شود و اقلام حجاب با قیمت مناسب تری در اختیار دانشجویان قرار گیرد.

وی در ادامه یک پیشنهاد دیگر هم برای جلوگیری از ورود لباس های نامتعارف به بازار داشت و گفت: اگر یک سامانه تایید لباس راه اندازی شود تا هر لباسی قبل از ورود به به بازار از این سامانه تائیدیه بگیرد، می توان جلوی عرضه برخی لباس های نامتعارف را در بازار گرفت.

صامتی مقدم از عملکرد دو نهاد سازمان تبلیغات اسلامی و ستاد امر به معروف و نهی از منکر در استان هم انتقاد کرد و افزود: این دو نهاد هیچ عملکرد مثبتی ندارند و تعاملی هم با قشر دانشجو نداشته‌اند که امیدواریم این فرآیند را اصلاح کنند.

در ادامه محمد هادی کریمی نماینده دانشجویان دانشگاه فرهنگیان هم از تحصیل 1630 دانشجوی دختر و پسر در این دانشگاه خبرداد و گفت: متاسفانه دانشجویان این دانشگاه از نظر شرایط رفاهی، خوابگاهی، امکانات ورزشی و تفریحی شرایط خوبی ندارند و خوابگاه های آنها ساختمان هایی فرسوده و قدیمی است، لذا از مسئولین انتظار داریم به این مسئله رسیدگی کنند.

ابوالفضل رضایی نماینده تشکل های دانشجویی دانشگاه آزاد هم با انتقاد از نوع نگاه برخی از مسئولین به مردم، عنوان کرد: دید برخی از مسئولین به مردم تصنعی است، درحالیکه باید خود را وقف مردم کنند، اما فقط شعار می دهند.

وی بر لزوم بکارگیری جوانان در پست های مدیریتی استان هم تاکید کرد و گفت: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب 40 بار روی واژه جوانان تاکید کرده اند که  این نشان از جایگاه و اهمیت توجه به جوانان است، بنابراین می خواهیم که شرایط لازم برای حضور جوانان در پست های مدیریتی فراهم شود.

دنیا قهرمانی نماینده انجمن های ادبی دانشگاه علمی کاربردی هم در این نشست خواستار افزایش مبلغ وام دانشجویی و تسریع در پرداخت این وام ها شد.

زهرا نظری نماینده دانشگاه علوم پزشکی نیز از جوانان و نوجوانان به عنوان سرمایه های پنهان استان نام برد و افزود: اگر به جوانان بها داده شود تا در مسیر درست گام بردارند و در دام آسیب های اجتماعی گرفتار نشوند، آینده کشور را می سازند.

وی در ادامه خواستار توجه به استعداد بانوان کرمانشاهی و لزوم بکارگیری بیشتر آنها در پست های مدیریتی شد.

شهلا رضایی نماینده دانشجویان دانشگاه آزاد هم خواستار توجه بیشتر به  دانشجویان نخبه و فراهم کردن فضای کارآفرینی برای آنها شد.

بهنام کریمیان نماینده دانشجویان دانشگاه رازی هم خواستار بکارگیری مشاورین جوان در استانداری کرمانشاه شد و گفت: نیروهای جوان، خلاق و دارای ایده هستند، درحالیکه گاها در استانداری نیروهایی با سالها سابقه به عنوان مشاور انتخاب می شوند که اگر فکر آنها کارایی داشت، در طول سالهای گذشته جواب می داد.  

هادی کیانی نژاد نماینده انجمن های علمی دانشجویی و کانون های فرهنگی دانشگاه رازی هم خواستار توجه به جایگاه این انجمن ها شد و درخواست کرد شورای مشاورین دانشجویی در استانداری کرمانشاه با حضور نمایندگان انجمن ها و تشکل ها برگزار شود.

نژادی نماینده دانشجویان دانشگاه صنعتی هم بااشاره به وضعیت راه آهن کرمانشاه، گفت: در حال حاضر راه آهن کرمانشاه زیرمجموعه استان مرکزی است، درحالیکه اگر مستقل شود، زمینه اشتغال تعدادی از مهندسین و فارغ التحصیلان رشته راه آهن این دانشگاه را فراهم می کند.

نظرآبادی نماینده دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی هم یکی از راهکارهای برون رفت کرمانشاه از شرایط فعلی اش را توجه به مشاغل خدماتی و توسعه گردشگری عنوان کرد و گفت: یکی از راهکارهایی که می تواند در بخش گردشگری به کرمانشاه کمک  کند، توجه به توریسم ورزشی باداشتن یک تیم فوتبال در سطح لیگ های بالای جدول است تا تیم های مختلفی به همراه هوادارنشان به شهر ما آمده و استان بیش از گذشته معرفی شود.

خسروی نماینده دانشجویان دانشگاه علوم قرآن نیر خواستار تقویت و پیشرفت تشکل های دانشجویی، برگزاری نشست های نقد و مناظره و توجه به مسئله بیکاری دانشجویان پس از فارغ التحصیلی شد.

کیانی نماینده کانون های فرهنگی دانشگاه آزاد هم با انتقاد از روند کند اجرای پروژه های نیمه کاره همچون قطار شهری و تقاطع روگذر میدان نفت و گفت: پروژه قطار شهری دو دهه ای است که با روندی کند پیش می رود و تنها در اعیاد خاص ستون های آن یا رنگ می شود یا به ستون تبلیغات تبدیل می شوند.

در پایان این نشست، استاندار کرمانشاه قول داد تا بصورت دوره ای در دانشگاه های استان با دانشجویان نشست هایی را داشته باشد.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha