• پنجشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1402020703569
  • خبرنگار : 50250

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خبر داد:

خداحافظی با نشریات غیر فعال در چهارمحال و بختیاری

خداحافظی با نشریات غیر فعال در چهارمحال و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: با حجم بالایی از نشریات غیرفعال در چهارمحال و بختیاری در سال‌جاری خداحافظی می‌کنیم

پیام احمدی هفتم اردیبهشت‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مجوعه‌های فرهنگی و هنری استان در ایام کرونا دچار رکود و رخوت شدند، اظهار کرد: بنابراین در سال گذشته و در ایام پساکرونا بازسازی مجموعه‌های فرهنگی و هنری در دستور کار قرار گرفت تا از رخوت خارج شوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه عمر برخی پروژه‌های نیمه‌تمام در حوزه فرهنگ و هنر به بالای ۲۰ سال می‌رسید، توضیح داد: در سفر ریاست جمهوری به استان ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد اختصاص یافت، ساختمان فرهنگسرای لردگان به اتمام رسید و تجهیز آن تا پایان تابستان انجام خواهد شد.

وی افزود: فرهنگسرای شلمزار تا ۱.۵ سال آینده تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسد، همچنین اعتباراتی برای تکمیل فرهنگسراهای شهرهای فرادنبه، چلگرد و مصلی شهرکرد در نظر گرفته شده است.

احمدی در خصوص وضعیت صندوق اعتباری هنر در چهارمحال و بختیاری، یادآور شد: سال گذشته ساماندهی اصحاب فرهنگ و هنر که عضو این صندوق بودند انجام شد و نفرات جدید نیز عضو این صندوق شدند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه اقتصاد فرهنگ و هنر در اولویت این اداره‌کل قرار دارد، گفت: هدف‌گذاری در این حوزه جذب بازارهای خارجی و هنری برای تولیدات است، درصدد برگزاری یک رویداد هنری برای فروش آثار هنری در استان هستیم.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته یک میلیارد تومان از محل آگهی‌ها به مطبوعات چهارمحال و بختیاری پرداخت شد، خاطرنشان کرد: متاسفانه سهم ماهنامه‌ها، پایگاه‌های خبری، هفته‌نامه‌های استانی اندک و نزدیک به صفر بود، احتمال حذف آگهی‌ها وجود دارد و مطبوعات باید آمادگی در این خصوص داشته باشند.

احمدی در ادامه با بیان اینکه درصدد هستیم تا در برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و هنری کم‌اثر تجدید نظر کنیم، افزود: تمرکز در برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و هنری بر مردم محوری است، امسال شاهد برگزاری جشنواره‌های اقوام ایران زمین، موسیقی زاگرس‌نشینان، جشنواره موسیقی منطقه‌ای فجر و ... خواهیم بود، همچنین توجه ویژه به مفاخر صورت خواهد گرفت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: ۶۰۰ نفر در این استان در حوزه تئاتر فعال هستند، شهرستان‌های شهرکرد، بروجن، فارسان و لردگان در این حوزه فعال‌تر هستند، شهرستان کوهرنگ در حوزه سینما نیز استعدادهای بسیار خوبی دارد.

وی ادامه داد: در چهارمحال و بختیاری چهار سینمای بهمن، اندیشه، غدیر و ۱۷ شهریور وجود دارد که تنها سینما بهمن شهرکرد فعال است، درصدد شکل‌گیری سینمای شهرستان فارسان نیز هستیم

احمدی با اشاره به اینکه هنرستان‌های هنرهای زیبا در کشور قدمت ۱۰۰ ساله دارند، عنوان کرد: اما چهارمحال و بختیاری از داشتن این هنرستان محروم بود، دو سال گذشته اولین هنرستان هنرهای زیبا با یک رشته آغاز به‌کار کرد و درصدد هستیم تا با فراهم کردن زیرساخت‌ها چند رشته دیگر به مجموع رشته‌های این هنرستان اضافه شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه حداقل‌های زیرساختی در فرهنگ و هنر در این استان وجود دارد، توضیح داد: اما زیرساخت‌های حداقلی هنری در شهرستان‌های کوهرنگ، بن، خانمیرزا، فلارد و سامان وجود ندارد.

وی تصریح کرد: در حوزه چاپ در چهارمحال و بختیاری وضعیت خوبی داریم، سال گذشته ۷۰ عنوان کتاب در استان تولید شده است و تلاش شد تا حمایت حداقلی از نویسندگان صورت بگیرد.

احمدی تاکید کرد: چراغ مطبوعات هنوز در چهارمحال و بختیاری باوجود مشکلات فروزان است، در شاخص ارزیابی دستگاه‌های اجرایی موضوع اطلاع‌رسانی گنجانده شده و درصدد هستیم تا در حوزه اطلاع‌رسانی ساز و کار برای دستگاه‌های اجرایی تعیین کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: در سال گذشته اولویت برای حمایت از طرح‌های فرهنگی و هنری در حوزه قرآن‌کریم، جهاد تبیین، سبک زندگی، جمعیت و فرزندآوری، مسائل دختران، فضای مجازی و .. مطرح شد، از ۹۰ طرح ارسالی ۲۰ طرح مورد حمایت قرار گرفت.

وی با بیان اینکه تحول‌گرایی عموما با مقاومت‌های درون سازمانی و افراد ذی نفوذ روبرو می‌شود، خاطرنشان کرد: اما با این وجود در مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی به دنبال تحول هستیم.

احمدی با تاکید بر اینکه فضای مجازی را به‌عنوان رسانه به رسمیت نمی‌شناسیم، گفت: به همین دلیل به سوالات مطرح شده در فضای مجازی پاسخ ندادیم، سوالاتی که از سوی خبرنگاران و مطبوعات مطرح شود را پاسخ می‌دهیم و همچنین اخبار حوزه فرهنگ و هنر را از کانال‌های رسمی که همان مطبوعات و خبرگزاری‌ها هستند، اعلام می‌کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در خصوص احداث ساختمان خانه مطبوعات و خبرنگاران استان، توضیح داد: هیچ مستندی در این خصوص به دست ما نرسیده است، گرفتن مجوز ماده ۲۳ برای ساختمان‌های نهادهای دولتی است و امکان خصوصی برای احداث نیاز به دریافت مجوز از کمیسیون ماده ۲۷ هستند.

وی عنوان کرد: پیشنهاد رفع فیلتر خطوط تلفن همراه خبرنگاران چهارمحال و بختیاری به وزارت فرهنگ و ارشاد داده شده است، همچنین افزایش حجم بسته اینترنت هدیه خبرنگاران را پیگیری می‌کنیم.

احمدی در پایان تصریح کرد: با حجم بالایی از نشریات غیرفعال در چهارمحال و بختیاری در سال‌جاری خداحافظی می‌کنیم.

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha