• سه‌شنبه / ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۵:۳۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402021912326
  • منبع : نمایندگی گیلان

سرپرست علوم پزشکی گیلان عنوان کرد

خدمات مرکز شیمی درمانی تالش مستمر می‌شود/ اخذ مجوز MRI

خدمات مرکز شیمی درمانی تالش مستمر می‌شود/ اخذ مجوز MRI

ایسنا/گیلان سرپرست علوم پزشکی گیلان از اخذ مجوز MRI در تالش و همچنین ارائه خدمات مرکز شیمی درمانی تالش به صورت مستمر خبر داد و گفت: ارائه مستمر خدمات در مرکز شیمی‌درمانی تالش در دستور کار قرار گرفته است.

دکتر محمدتقی آشوبی امروز در جمع خبرنگاران در حاشیه بازدید از زیرساخت های بهداشت و درمان شهرستان تالش، با اشاره به قطب‌بندی گیلان به مناطق سه‌گانه، اظهار کرد: گیلان را به قطب درمانی شرق، غرب و شمال تقسیم کردیم تا خدمات درمانی مطلوب به مردم ارائه و از تمرکز درمانی در مرکز استان، پرهیز شود.

وی به بخشی از مزیت‌های قطب‌بندی مناطق گیلان در بخش درمان اشاره کرد و گفت: تقویت قطب‌های درمانی از مهم‌ترین سیاست‌های دانشگاه علوم پزشکی گیلان است که با تخصیص تجهیزات پیشرفته و پزشکان متخصص محقق می‌شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه اقدامات خوبی در قطب غرب گیلان از جمله تالش و آستارا آغاز شده، افزود: مجوز راه‌اندازی MRI در تالش عملا اخذ و پیش‌پرداخت اولیه آن نیز انجام شده تا مردم آن مناطق ناچارا به مرکز استان جهت سیر درمانی ارجاع داده نشوند.

وی با اشاره به عقب‌ماندگی‌ها در نظام سلامت به‌ویژه در شهرستان تالش، گفت: ضعف‌ها و دغدغه‌های مدیریتی بعضا در بخش‌هایی از نظام سلامت شهرستان تالش وجود دارد که اقدامات اولیه برای یکپارچه‌سازی مدیریت آن منطقه انجام شده تا مردم از خدمات بهداشت و درمان نهایت بهره را ببرند.

آشوبی همچنین به خدمات شیمی‌درمانی در تالش اشاره کرد و متذکر شد: ارائه مستمر خدمات در مرکز شیمی‌درمانی تالش در دستور کار قرار گرفته و در تلاشیم تا در آینده نزدیک به‌صورت دائمی این مرکز فعال و به مردم منطقه خدمت کند.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی گیلان به هیچ وجه دنبال فضاسازی و ورود به حاشیه‌های غیرمتداول نیست، تصریح کرد: خادمان مردم در نظام سلامت گیلان هیچ شانیتی جز خدمت به مردم برای خود قائل نیستند.

سرپرست علوم پزشکی گیلان یکی از مرزهای مشخص دانشگاه علوم پزشکی گیلان را مقابله با تعارض منافع دانست و گفت: تمام‌وقت در خدمت مردم و نظام سلامت استان هستم.

آشوبی توسعه مشارکت در برقراری عدالت و ارتقای نظام سلامت را یکی از رویکردهای مهم در دوره کنونی برشمرد و خاطرنشان کرد: تعامل بسیار خوبی بین دانشگاه علوم پزشکی گیلان و نیروهای مسلح، تامین اجتماعی و بخش خصوصی در راستای برقراری عدالت و توسعه نظام سلامت استان آغاز شده که نمونه آن پیگیری برای مجوز بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی نیروی زمینی سپاه در لنگرود و یا موافقت اولیه برای صدور مجوز فعالیت خدمات درمانی تامین اجتماعی در بیمارستان طاهری تالش است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha