• سه‌شنبه / ۹ خرداد ۱۴۰۲ / ۰۸:۵۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1402030905848
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

۲ هزار میلیارد تومان اعتبار، لازمه احداث تصفیه‌خانه فاضلاب گلپایگان

۲ هزار میلیارد تومان اعتبار، لازمه احداث تصفیه‌خانه فاضلاب گلپایگان

ایسنا/اصفهان فرماندار گلپایگان گفت: برای رفع طعم و بوی نامطبوع آب نیز دستگاه اوزون به‌صورت پایلوت در تصفیه‌خانه آب شرب شهرستان نصب شده  تا نتایج آن را بررسی کنیم.

محمدرضا عسگریان شامگاه(دوشنبه، ۸ خرداد) در شورای حفاظت از آب، اظهار کرد: برای تصفیه‌خانه فاضلاب شهر گلپایگان از اعتبارات سفر رئیس‌جمهور به استان اصفهان ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شده است که تلاش می‌کنیم زودتر جذب شود، اما برآورد آبفا استان این است که برای احداث خط انتقال، شبکه‌گذاری و تصفیه‌خانه نزدیک به دو هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است و ای‌کاش زمانی که تورم به اندازه الان نبود این پروژه به سرانجام رسیده بود.

وی ادامه داد: دولت به پروژه احداث تصفیه‌خانه فاضلاب شهر گلپایگان ورود کرده منتهی ۲ هزار میلیارد ریال بودجه مورد نیاز با اعتبارات استانی تأمین نمی‌شود، به همین دلیل پیشنهاد استان اجرای یک کار اشتراکی بود به این معنی که مردم سهیم شوند و پولی که برای این پروژه پرداخت می‌کنند از قبض فاضلاب آنها کم شود و یا صنایع ورود کنند و از پساب آن برای درختان غیر مثمر استفاده کنند و یا نهایتاً شهرداری‌ها در این پروژه مشارکت کنند به همین دلیل مقرر شد پکیج پیشنهادی خود را در خصوص تأمین اعتبار این پروژه به ما تحویل دهند.

به گزارش ایسنا، فرماندار گلپایگان در خصوص تصفیه‌خانه آب شرب این شهرستان گفت: برای این تصفیه‌خانه بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه شده است. همچنین برای رفع طعم و بوی نامطبوع آب نیز دستگاه اوزون به صورت پایلوت نصب شده تا نتایج آن را بررسی کنیم.

عسگریان به آزادسازی آب در رودخانه اناربار طی چند روز آینده خبر داد و تصریح کرد: در مرحله اول که آب در این رودخانه جاری شد رضایت کشاورزان و روستاهای پایین دست را به همراه داشت البته شهرهای دیگر هم از این آب منتفع شدند. با پیگیری‌هایی که انجام دادیم شاهد آزادسازی مرحله دوم آب در رودخانه اناربار خواهیم بود. 

وی یادآورشد: با توجه به ایراداتی که سند حق‌آبه دارد، امسال در خصوص تقسیم و توزیع آب جلسه‌ای با مسئول حوزه فلات مرکزی خواهیم داشت تا سهم خود را در حوزه کشاورزی افزایش دهیم. کشور در شرایط سختی در حوزه آب به سر می‌برد پس باید روش‌های سنتی در استفاده از آب را به‌‍صورت صد درصدی کنار بگذاریم تا هدر رفت آن به حداقل برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha