• پنجشنبه / ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ / ۲۲:۰۵
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1402031811664
  • خبرنگار : 50604

معاون اقتصادی استاندار گلستان خبر داد:

اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی در ۱۰۳ روستای کم‌برخوردار گلستان

اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی در ۱۰۳ روستای کم‌برخوردار گلستان

ایسنا/گلستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان گفت: طرح‌های توسعه‌ای و محرومیت‌زدایی بر پایه مهارت در ۱۰۳ روستای کم‌برخوردار استان مورد حمایت قرار می‌گیرد.

سیدمحمد دهنوی عصر امروز پنجششنبه ۱۸ خرداد در نخستین جلسه شورای مهارت استان گلستان، اظهار کرد: سند ائتلاف مهارت‌آموزی استان گلستان یک سند تحول‌گرا و توسعه‌ای در همه بخش‌ها و حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است که نیازمند توجه و دقت نظر دستگاه‌های اجرایی است.

وی با بیان اینکه مجمعی شامل افرادی صاحب‌نظر و متخصص به منظور تسریع و قابل اجماع بودن برای تدوین سند ائتلاف مهارت‌آموزی استان گلستان تشکیل شود، افزود: موضوع مهم مارکتینگ و برندسازی محصولات و تولیدات با توجه به سیاست‌گذاری‌های توسعه‌ای در استان گلستان به صورت ویژه‌ای در سند ائتلاف مهارت‌آموزی استان نگاه شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان گفت: برگزاری مسابقات ملی مهارت فناوری اطلاعات به میزبانی استان گلستان رویدادی بسیار بزرگ، مهم و ائتلافی بود که نشان داد همکاری با بخش خصوصی می‌تواند نتایج مثبتی را به همراه داشته باشد و این مسابقات برای استان یک برند شد.

دهنوی همچنین با تاکید بر اهمیت موضوع مهارت‌آموزی و توانمندسازی نیروی انسانی گفت: یکی از مصوبات این جلسه الزام پرداخت تسهیلات در بخش ترویج کشاورزی فقط برای کسانی از کانال مهارت عبور کرده باشد میسر خواهد بود.

وی تاکید کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌ها در خصوص طرح ۴۰۴۰ که موضوع توسعه و محرومیت‌زدایی در ۱۰۳ روستای منتخب استان گلستان را دنبال می‌کند، از طرح‌های توسعه‌ای و محرومیت‌زدایی بر پایه مهارت در این مناطق حمایت خواهد شد.

اصلاحات نهایی سند ائتلاف مهارت آموزی گلستان

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گلستان نیز در ابن جلسه اظهار کرد: سند ائتلاف مهارت‌آموزی استان گلستان با برگزاری جلسات متعدد کارشناسی آماده شده و نیاز دارد دستگاه‌های اجرایی با نگاهی تخصصی با رویکرد توسعه‌ای به استان نظرات و ایرادات این سند را اعلام کنند تا سندی مدون برای توسعه و آبادانی استان در حوزه مهارت‌آموزی و اشتغال داشته باشیم.

حمزه کرایلو افزود: نگاه اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان، نگاهی توسعه‌ای با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران به آموزش‌های مهارتی است و در همین راستا مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای هتل‌داری و بوم گردی شهرستان گرگان به بخش خصوصی واگذار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه دوره‌های آموزشی با رویکرد فناوری‌های نوین را در همه شهرستان‌های استان و متناسب با نیاز هر منطقه آغاز کرده ایم، افزود: عملکرد آموزشی بخش دولتی و آموزشگاه های فنی و حرفه‌ای آزاد استان گلستان در ۲ ماه سال جاری یک میلیون و ۲۹۱ هزار و ۲۶۲ نفر ساعت بوده و ۱۰ هزار و ۶۵۷ نفر در قالب ۱۹ گروه هدف از این آموزش‌ها بهره‌مند شدند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گلستان تصریح کرد: در این مدت در خوشه خدمات ۲۳ درصد، کشاورزی ۱۴ درصد، فرهنگ و هنر ۹ درصد و صنعت ۵۴ درصد سهم آموزش های مهارتی در این حوزه‌ها بوده است که در سال جاری بنا داریم در حوزه کشاورزی آموزش‌های مهارتی با ایجاد مراکز کارآموزی جوار کارگاهی و بین کارگاهی توسعه و گسترش دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha