• یکشنبه / ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۲
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1402032113061
  • خبرنگار : 50444

نشست هم‌افزایی برای جانمایی پروژه بیمارستان مادر و کودک؛

پاکمهر: جانمایی بیمارستان مادر و کودک بجنورد باید به نفع مردم باشد

پاکمهر: جانمایی بیمارستان مادر و کودک بجنورد باید به نفع مردم باشد

ایسنا/خراسان شمالی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: جانمایی بیمارستان مادر و کودک باید به نفع مردم باشد و مسئولان در این خصوص همکاری لازم را داشته باشند.

به گزارش ایسنا، نشست هم‌افزایی برای جانمایی پروژه بیمارستان مادر و کودک با حضور پاکمهر نماینده مردم ۵ شهرستان استان در مجلس، شاهین‌فر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان و همچنین نماینده های اداره کل راه و شهرسازی استان و شورای اسلامی شهر و شهرداری بجنورد به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد تا گره اختصاص زمین برای ساخت ابر پروژه درمانی ویژه بانوان و کودکان گشوده شود.

در این نشست که در محل ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد و بیش از ۲ ساعت به طول انجامید، هر یک از زمین های پیشنهادی دستگاه‌های متولی اختصاص زمین از جمله راه و شهرسازی و شهرداری بجنورد مورد بررسی قرار گرفت و همخوانی زمین‌ها از نظر استانداردهای وزارت بهداشت تحلیل شد تا به جمع‌بندی لازم برای رسیدن به زمینی مناسب با هدف احداث ابر پروژه درمانی بیمارستان مادر و کودک ختم شود که هم از نظر دسترسی و سایر معیارها، مناسب بانوان و کودکان باشد.

نماینده مردم ۵ شهرستان استان در مجلس با تشکر از مردم شهر راز که برای اختصاص زمین ساخت بیمارستان این شهرستان نهایت همکاری و همراهی داشتند، تصریح کرد: اعتبار سال ۱۴۰۰ برای احداث و یا توسعه ۳ پروژه درمانی در استان شامل توسعه بیمارستان پورسینا، احداث بیمارستان راز و جرگلان و احداث بیمارستان جایگزین بنت الهدی در سال ۱۳۹۹ پیگیری شد که عملیات توسعه و احداث در مانه و سملقان و رازوجرگلان آغاز شده و با پیشرفت قابل توجهی همراه است اما در مرکز استان در حضور استاندار، اعضای شورای شهر و شهرداری، راه و شهرسازی و جامعه نخبگانی متاسفانه نتوانسته ایم هنوز زمین مناسب برای ساخت بیمارستان فراهم کنیم.

سید محمد پاکمهر با بیان این که دانشگاه علوم پزشکی استان در مورد مکان‌یابی و ضرورت اختصاص زمینی مناسب برای بیمارستان مادر و کودک، مسیر درستی را انتخاب کرده است، ادامه داد: همه باید در این خصوص کمک کنند و تعلل بیش از این پسندیده نیست.

وی ساخت بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد و نارضایتی‌های مردم از باب دسترسی دشوار به خدمات بهداشتی و درمانی در این بیمارستان را نیز مورد اشاره قرار داد و از شهرداری و شورای اسلامی شهر بجنورد خواست برای اختصاص زمین ورود جدی‌تری داشته باشند.

وی خطاب به اعضای این نشست تأکید کرد که اجماعی صورت گیرد تا بیمارستان مادر و کودک در زمین مناسبی احداث شود و در آینده گلایه‌مندی پیش نیاید.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان نیز پس از شنیدن صحبت‌های نماینده‌های دستگاه‌های ذی‌ربط در خصوص اختصاص زمین تأکید کرد که متأسفانه با تمامی تلاش‌های صورت گرفته و تبیین ضرورت جانمایی این بیمارستان در داخل شهر برای دسترسی آسان‌تر بانوان و کودکان، در صورت عدم اختصاص زمین مناسب برای ساخت این بیمارستان، به ناچار می‌بایست بیمارستان مادر و کودک در پردیس دانشگاه در همجواری بیمارستان امام حسن(ع) احداث شود که آیندگان در خصوص موقعیت آن قضاوت خواهند کرد.

دکتر شاهین‌فر به این موضوع هم اشاره کرد که تمامی زمین های پیشنهادی از سوی دستگاه های ذی ربط، به وزارت بهداشت اطلاع داده شده و متاسفانه از نظر استانداردها مورد موافقت قرار نگرفته است.

رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر بجنورد نیز در این نشست با تشریح چگونگی معرفی زمین‌های پیشنهادی به دانشگاه برای احداث بیمارستان، گریزی به اعتبارات شهرداری زد و ادامه داد: اعتبارات فعلی شهرداری حتی پاسخگوی حل کامل معضل هدایت آب های سطحی و روان آب ها هنگام وقوع بارندگی و جاری شدن سیلاب و همچنین آسفالت و لکه گیری آسفالت نیست و مشکلات مالی بسیاری در این مجموعه وجود دارد.

علی اربابی همچنین به انجام کار کارشناسی و کمک گرفتن از ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه ها در رشته های مختلف برای اختصاص زمینی مناسب برای احداث بیمارستان اشاره کرد و گفت: بنابر رسالتی که داریم، از ظرفیت دانشگاه بجنورد استفاده کردیم تا مکان یابی مناسبی برای احداث این بیمارستان انجام شود که نتایج آن را نیز با دانشگاه علوم پزشکی به اشتراک گذاشتیم.

در این نشست، زمین های پیشنهادی راه و شهرسازی و شهرداری بجنورد یک به یک مورد بررسی قرار گرفت و در پایان چند زمین مورد تایید اولیه قرار گرفت تا کار کارشناسی دقیق تری در این خصوص انجام شود.

در این نشست، براتی‌زاده معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی استان، مقدمی معاون شهردار بجنورد، موسوی رئیس اداره املاک شهرداری بجنورد، حکمتی معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی و اسماعیلی مدیر فنی دانشگاه علوم پزشکی استان نیز حضور داشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha