• شنبه / ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402032717176
  • خبرنگار : 50405

یک تحلیلگر مسائل آمریکای لاتین:

حضور ایران در آمریکای لاتین برای هر دو طرف سودمند است

حضور ایران در آمریکای لاتین برای هر دو طرف سودمند است

ایسنا/خراسان رضوی یک تحلیلگر مسائل آمریکای لاتین گفت: حضور ایران در آمریکای لاتین برای هر دو طرف سودمند است، زیرا ایران و این کشورها می‌توانند با تهاتر کالا، اقلام مورد نیاز یکدیگر را تامین کنند.

هادی اعلمی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به سفر رییس جمهور به آمریکای لاتین، اظهار کرد: در این سفر تفاهم‌نامه‌هایی با سه کشور ونزوئلا، نیکاراگوئه و کوبا امضا شد که البته چگونگی اجرای آن‌ها بستگی به متغیرهای گوناگون دارد. مثلا باید بررسی شود که مبادلات بین دو کشور قرار است با کدام ارز انجام شود یا اگر قرار است تعاملات به صورت تهاتر کالا باشد، باید نحوه آن مشخص شود. پس از اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌ها و تعیین سازوکارها، به طور دقیق آورده‌های آن‌ها مشخص خواهد شد.

وی با بیان اینکه روابط با آمریکای لاتین نباید محدود به سه کشور شود، افزود: هرچند ما به لحاظ سیاسی با کشورهای ونزوئلا، نیکاراگوئه و کوبا مشابهت‌های زیادی داریم و همین موضوع تعاملات با این کشورها را مهم ساخته است، اما ارتباط با این‌ها کافی نیست و گسترش تعاملات با کشورهایی نظیر مکزیک، برزیل، شیلی، کلمبیا و آرژانتین که دارای اقتصادی قوی‌تر هستند نیز ضرورت دارد.

این تحلیلگر مسائل آمریکای لاتین با اشاره به حضور کشورهای مختلف در این منطقه، بیان کرد: کشورهای اروپایی و آفریقایی، چین و روسیه نیز در آمریکای لاتین حضور و ارتباطات خوبی با کشورهای این منطقه دارند. حضور ایران در آمریکای لاتین نیز برای هر دو طرف سودمند است، زیرا ایران و این کشورها می‌توانند با تهاتر کالا، اقلام مورد نیاز یکدیگر را تامین کنند.

اعلمی با تاکید بر اینکه البته نباید این طور تصور شود که ارتباط با این کشورها می‌تواند نقشی بی‌نظیر در خنثی‌سازی تحریم‌ها داشته باشد، گفت: تجارت خارجی کشورها نیاز به مولفه‌ها و روابط گسترده‌تری در تمام حوزه‌ها و به طور متوازن دارد، اما به هر حال در ارتباط با کشوری مانند ونزوئلا می‌توان نفت داد و طلا و الماس گرفت تا از این طریق پایه پولی کشورمان نیز تقویت شود.

وی با بیان اینکه مردم باید به طور ملموس و عملی میوه روابط با این کشورها را بچشند، عنوان کرد: مردم اگر ببینند این تعاملات، در افزایش رفاه آنان تاثیرگذار است، دیدگاه مثبتی هم نسبت به روابط با این کشورها پیدا خواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha