• دوشنبه / ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۷:۰۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402032919234
  • خبرنگار : 50182

سرپرست اداره سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:

۱۹۰ مرکز "درمان اعتیاد" مجاز در کرمانشاه فعال است

۱۹۰ مرکز "درمان اعتیاد" مجاز در کرمانشاه فعال است

ایسنا/کرمانشاه سرپرست اداره سلامت روان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از فعالیت ۱۹۰ مرکز مجاز درمان اعتیاد در استان خبر داد.

فوزیه امیریان در نشست خبری امروز (۲۹ خرداد) به مناسبت هفته ملی مبارزه با مواد مخدر، با بیان اینکه تنها هشت نوع مرکز درمانی مجاز به فعالیت در حوزه درمان اعتیاد هستند، گفت: از جمله این مراکز، مراکز درمان سرپایی است که در آنها توسط پزشک تجویز دارو صورت گرفته و افراد این داروها را از داروخانه تهیه می کنند.

وی افزود: مجوز این مراکز هم از سوی بهزیستی و هم از سوی دانشگاه علوم پزشکی صادر می شود و در حال حاضر ۱۰ مرکز آن در استان فعال است.

وی افزود: مراکز دیگر درمان اعتیاد، مراکز درمان با داروی آگونیست هستند و در این مراکز، دارو در خود مرکز برای مراجعان تهیه می شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۳۴ مورد از این مراکز در استان فعال است که ۱۰ مرکز بخش دولتی و مابقی بخش خصوصی هستند.

امیریان به فعالیت مراکز DIC در حوزه درمان اعتیاد هم اشاره کرد و افزود: در حال حاضر هشت مرکز DIC در استان فعال است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین دو مرکز درمان بستری اعتیاد هم در استان فعال است که یکی در بیمارستان فارابی و دیگری در بیمارستان دکتر محمدکرمانشاهی فعالیت می کند.

سرپرست اداره سلامت روان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به فعالیت مراکز TC دراستان هم اشاره کرد و افزود: اینها مراکز اقامتی بلندمدت اجتماع محور در درمان اعتیاد هستند که تنها یک مرکز در استان فعال است.

امیریان گفت: مراکز اقامتی بلند مدت و میان مدت درمان اعتیاد که آنها را به عنوان کمپ می شناسیم هم در درمان اعتیاد فعالیت دارند و ۳۱ مرکز مجاز هم اکنون در استان فعال است.

وی به فعالیت مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری در حوزه مشاوره درمان اعتیاد هم اشاره کرد و افزود: در این مراکز مشاوره لازم برای درمان اعتیاد داده می شود و هم اکنون چهار مرکز در استان فعال است.

وی خاطرنشان کرد: آخرین نوع مراکز در حوزه درمان اعتیاد، مراکز اقامتی گروه های همتا است که در این حوزه مرکزی در استان فعال نداریم.

امیری با بیان اینکه سالانه هزاران نفر در استان تحت درمان اعتیاد قرار می گیرند، گفت: تنها در مراکز درمانی داروهای آگونیست سال گذشته ۲۲ هزار نفر تحت درمان قرار گرفتند.

وی افزود: در حال حاضر در حوزه درمان اعتیاد یکی از نگرانی های جدی ما استفاده از داروهای غیرمجازی است که در عطاری‌ها به فروش می رسد.

سرپرست اداره سلامت و روان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از عرضه قرص متادون شفته در برخی عطاری ها خبر داد و افزود: استفاده از این قرص ها عوارض خطرناکی دارد.

وی تصریح کرد: درمان اعتیاد یک کار علمی و اصولی است و افراد باید حتما به جای عطاری و کمپ های غیرمجاز به یکی از مراکز مجاز مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha