• شنبه / ۳ تیر ۱۴۰۲ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1402040301069
  • خبرنگار : 50130

مدیرکل سازمان بازرسی استان خبر داد:

صدور ۷۸ هشدار نظارتی ویژه جلوگیری از ترک فعل مدیران در کردستان

صدور ۷۸ هشدار نظارتی ویژه جلوگیری از ترک فعل مدیران در کردستان

ایسنا/کردستان مدیرکل سازمان بازرسی استان کردستان از صدور ۷۸هشدار نظارتی ویژه جلوگیری از ترک فعل مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد.

عیسی هواسی، امروز شنبه (۳تیرماه) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کردستان با اشاره به اینکه سند تحول قوه قضاییه در طول انقلاب بی نظیر بوده و از راهبردی ترین اسنادی است که در قوه قضاییه اجرا شده است، اظهار کرد: در این سند برای سازمان بازرسی کشور ۶ مأموریت با ۱۸ راهکار پیش بینی شده است که احیای حقوق عامه، گسترش عدل، نظارت بر اجرای صحیح قانون، شناسایی مقابله با ترک وظایف مدیران و حمایت از مالکیت شخصی افراد از جمله این مأموریت ها است.

وی، توجه به مسائل مهم در بازرسی‌ها،‌ نظارت بر عملیاتی کردن شعار سال و شناسایی و مبارزه با گلوگاه های فساد خیز، را از جمله برنامه‌های اجرایی سند تحول و وظایف سازمان بازرسی ذکر کرد و افزود: در این راستا ۲۱۰ گلوگاه فسادخیز از سوی سازمان بازرسی کشور شناسایی و راهکاری برای انسداد آنها ارائه شده است.

مدیرکل سازمان بازرسی استان کردستان، ارائه هشدارهای دقیق و پیگیری آن ها را از دیگر مأموریت های مهم سازمان بازسی ذکر کرد و ادامه داد: سازمان بازرسی استان کردستان در حوزه ترک فعل کارکنان و مدیران استان، طی سال گذشته ۷۸ مورد اقدام نظارتی و هشدار داشته است.

وی توجه به نقاط قوت مدیران را از مأموریت های جدید سازمان بازرسی ذکر و عنوان کرد: یکی از اولویت های ما صیانت از مدیران جهادی و تلاش گر است.

به گفته هواسی، فراهم سازی بستر نظارت بر سامانه‌های الکترونیکی دستگاه ها از دیگر برنامه های سند تحول سازمان بازرسی است؛ در این راستا بخش عمده سامانه‌های الکترونیک در استان شناسایی شده و امید است که با اجرای این مأموریت بتوانیم بخشی از این سامانه ها را بسط داده و نظارت ها را از حالت سنتی به الکترونیکی ارتقاء دهیم.

وی عنوان کرد: در حوزه ارتباطات مردمی و برای افزایش ارتباط با مردم، ابتدا باید بسترهای لازم برقرار شود، که این امر از طریق سامانه‌ ۱۳۶ فراهم شده و مردم می توانند از این طریق با سازمان بازرسی ارتباط برقرار کنند؛ همچنین در رابطه با بحث افشاکنندگان فساد نیز سمن ها، نخبگان و رسانه ها می توانند با ذکر هویت و یا بدون ذکر هویت گزارش فساد را برای ما ارسال کنند.

مدیرکل سازمان بازرسی استان کردستان، در راستای نحوه خدمات رسانی دستگاه ها نیز، پنج مورد بازرسی‌های سرزده طی سه ماه اول امسال در استان از سطح مراکز درمانی، خدماتی، خدمات شهری شهرداری، بانک ها و تنظیم بازار صورت گرفته است.

پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت در کردستان مطلوب نیست

وی، حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را یکی از دغدغه های مردم و موارد مورد تأکید مقام معظم رهبری ذکر کرد و گفت: در این زمینه تکالیف مهمی برای حمایت از ازدواج و فرزندآوری تعیین شده و ما نیز بر نحوه اجرای این قانون نظارت داشته ایم.

هواسی با ابراز نارضایتی از نحوه اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت در سطح استان کردستان بیان کرد: تکالیف مورد نظر در این راستا توسط دستگاه ها به طور کامل اجرا نشده است و مشمولین شرایط به تسهیلات تعیین شده نرسیده اند.

وی با اعلام اینکه در زمینه پرداخت تسهیلات بانک ها در استان طی سال گذشته بیش از هشت هزار نفر در صف انتظار بوده اند، بیان کرد: امسال بیش از ۱۳ هزار نفر در صف انتظار هستند،که بر اساس بخشنامه بانک مرکزی این درخواست ها باید تا کمتر از یک ماه بررسی و پرداخت شوند، امید است بانک های عامل در مرکز استان و شهرستان ها بخش عمده تسهیلات را تا ۲۰ شهریور ماه پرداخت کنند چرا که در غیر این صورت برخورد جدی خواهد شد.

اخطار سازمان بازرسی درخصوص واگذاری زمین های مازاد دستگاه های اجرایی برای نهضت ملی مسکن

مدیرکل سازمان بازرسی استان کردستان، پیگیری مشکلات مربوط به حوزه مسکن را از مهمترین دغدغه های مردم ذکر کرد و افزود: برخی از دستگاه ها حاضر نیستند که زمین های خود را در اختیار نهضت ملی مسکن قرار دهند که در صورت تمکین نکردن به قانون، با آنها برخورد قهری خواهد شد؛ این آخرین اخطار سازمان بازرسی در خصوص واگذاری زمین های مازاد دستگاه های اجرایی برای نهضت ملی مسکن است است و در غیر این صورت ترک فعل آنها به مجموع قضایی گزارش می شود.

وی با انتقاد از اینکه سرانه ورزشی و سرانه فضای سبز در سنندج بسیار پایین است عنوان کرد: در این زمینه باید دستگاه ها زمین های مازاد خود را در اختیار شهرداری قرار دهند.

هواسی از احصای ۳۰ مسئله کلان در استان خبر داد و عنوان کرد: پیگیری و تامین آب شرب سنندج مهمترین اقدامات در این راستا بوده است و مابقی مشکلات شهرستان ها هم در حال پیگیری است.

وی، عدم وجود صنایع مادر و فقدان کارخانه های فرآوری و جلوگیری از خام فروشی در استان را از دیگر مشکلات کلان استان ذکر کرد و افزود: کردستان بیش از ۳۰۰ معدن فعال دارد که باید مورد توجه قرار گیرد؛ اما متأسفانه تاکنون استفاده بهینه ای از این منابع خدادادی در استان صورت نگرفته است.

هواسی، تغییر کاربری اراضی و زنگ خطر امنیت و تامین مواد غذایی را از دیگر مشکلات مهم کردستان ذکر کرد و گفت: تخلفات ساخت و سازهای غیر مجاز در سطح استان زیاد است و در سه سال اخیر در این زمینه بالغ بر ۱۶ هزار پرونده داشته ایم که معادل ۸۴ درصد این تعداد جریمه شده و فقط حدود ۱۶درصد رأی به تخریب صادر شده و از این میزان نیز فقط سه درصد حکم تخریب اجرا شده است؛ این امر از چالش های مهم استان در حوزه شهری است.

وی با اشاره به پیگیری تلفات جاده ای در سطح استان و پایین بودن شاخص راه و آسیب‌های ناشی از نقاط حادثه‌خیز، بر توسعه راه‌ها و رفع مشکلات این حوزه تأکید کرد و گفت: متأسفانه به دلیل وضعیت توپوگرافی و کمبود اعتبارات، زیرساخت‌های استان با مشکل مواجه بوده و این وضعیت باعث تصادفات و تلفات جاده‌ای شده است.

مدیرکل سازمان بازرسی استان کردستان از تعریف ۱۷ برنامه سراسری در حوزه های مختلف خبرداد و عنوان کرد: طی سال گذشته، ۷۵ برنامه بازرسی در استان اجرا شده، که حاصل این برنامه ها ۸۱ گزارش اصلاح ساختار با ۲۹۵ پیشنهاد و ۲۸ گزارش اختصاصی که به تهیه گزارش‌های کیفری و انتظامی منجر شده، بوده که با تلاش مجموعه قضات فعال در استان در سال ۱۴۰۱ برای ۳۰ نفر از متهمین حکم قطعی صادر شده است.

به گفته وی، در گزارش های تعقیب اداری و انتظامی برای ۶۰نفر از متخلفان حکم قطعی شامل انفصال، اخراج، بازخریدی، کسر از حقوق و مزایا و ممنوعیت انتصاب در پست های حساس مدیریتی صادر شده است.

هواسی از انجام ۳۵۷ اقدام اثر بخش دارای آثار مالی و ساختاری متعدد در مجموعه استان خبر داد و خاطرنشان کرد: ۷۸ اقدام نظارتی درخصوص ترک فعل مدیران، الزام سازمان مالیاتی کشور به رفع ابهام در خصوص رسیدگی به مالیات داروخانه ها و تعمیم به کل کشور، شناسایی و پیگیری وصول حقوقی معادن بیش از ۶۰۰میلیارد تومان در سال گذشته و جلوگیری از ورود محموله نفت گاز قریب به ۱۴۰ تانکر به دلیل آلایندگی غیرمجاز و وصول ۲۴ میلیارد تومان از صورت وضعیت های غیر حق در حوزه شهرداری، از جمله اقدامات اثربخش سازمان بازرسی بوده است.

وی با انتقاد از نحوه جذب تسهیلات ماده ۱۶ در استان یادآور شد: این امر فقط مربوط به استان کردستان نیست و کل کشور درگیر این مسئله است؛ به لحاظ زمانی جذب این تسهیلات روند مناسبی ندارد که طی جلسات و بررسی موانع موجود تصمیم گیری شدکه از این تسهیلات باید از منابع داخلی بانک ها جذب شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha