• دوشنبه / ۵ تیر ۱۴۰۲ / ۰۷:۵۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402040502357
  • خبرنگار : 50040

مدیرکل زندان های گیلان:

‌قریب به ۲۰۰۰ مددجوی زندان های گیلان در ۸۵ کارگاه مشغول هستند

‌قریب به ۲۰۰۰ مددجوی زندان های گیلان در ۸۵ کارگاه مشغول هستند

ایسنا/گیلان مدیرکل زندان های گیلان، با بیان اینکه ۸۵ کارگاه تولیدی در سطح زندان های استان داریم، گفت: در حال حاضر قریب به ۲۰۰۰ نفر از محکومین زندان ها مشغول کسب مهارت و حرفه آموزی هستند.

رضا محمدی اصل در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به هدف‌گذاری اداره کل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان گیلان در حوزه اشتغال زندانیان، اظهار کرد: تا پایان سال جاری ۵۰ درصد محکومین در سراسر زندان های استان در کارگاه ها و کارخانجات خارج از زندان مشغول می شوند.

وی اداره کل زندان های گیلان را دارای ۸۵ کارگاه تولیدی دانست و افزود: این کارگاه از سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را در زندان های استان آغاز کرده اند و در حال حاضر قریب به ۲۰۰۰ نفر از محکومین زندان ها مشغول حرفه آموزی هستند.

مدیرکل زندان های گیلان با بیان اینکه مددجویان پس از محکومیت و ورود به زندان دارای پرونده شخصیتی می شوند، تصریح کرد: در قالب این پرونده ها، اقدام به ساماندهی مددجویان می کنیم و مددجویان از لحاظ داشتن مهارت و عدم مهارت تفکیک می شوند.

محمدی اصل با اشاره به همکاری ادارات کل فنی و حرفه ای و میراث فرهنگی و جهاد کشاورزی در حوزه مهارت آموزی زندانیان، عنوان کرد: مددجویان ضمن آموزش های لازم و کسب مهارت و حضور در کلاس های علمی و عملی می توانند مدرک فنی و حرفه ای دریافت و با استفاده از آن مدرک خارج از زندان ایجاد اشتغال کنند.

وی با بیان اینکه مددجویان می توانند جهت دریافت تسهیلات اشتغال اقدام کنند، گفت: سال گذشته به ۷۲ نفر از مددجویان تسهیلات اشتغال پرداخت کردیم و اکنون شرایط خوبی دارند و تعدادی از مددجویان دیگر را نیز مشغول کرده اند.

مدیرکل زندان های گیلان از پرداخت دو میلیارد تومان حقوق و دستمزد به کارگران کارگاه های این اداره کل طی دو ماهه ابتدای امسال خبر داد و خاطرنشان کرد: دستمزدها از سه میلیون تومان تا هفت میلیون تومان است؛ همچنین خانواده های زندانیان نیز می توانند در حوزه اشتغال فعال شوند.

وی به همکاری کمیته امداد و بهزیستی جهت حمایت از خانواده های زندانیان اشاره کرد و ادامه داد: سال گذشته به ۱۲۹۶ نفر در حوزه اشتغال کمک کردیم و ۱۰۴۰ نفر کمک های نقدی دریافت کردند.

محمدی اصل، همچنین از حمایت از کارآفرینان در حوزه اشتغال مددجویان خبر داد و اضافه کرد: کارآفرینان با به کارگیری زندانیان پس از دوران حبس از یک میلیارد تومان تا چهار میلیارد تومان تسهیلات می گیرند که تاکنون موفق به پرداخت این تسهیلات به تعدادی از کارآفرین شدیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha