• چهارشنبه / ۷ تیر ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402040704122
  • خبرنگار : 50256

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز تشریح کرد

نکات بهداشتی برای ذبح قربانی

نکات بهداشتی برای ذبح قربانی

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان، نکاتی را در خصوص پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان در هنگام ذبح قربانی تشریح کرد.

حسین حقایی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح این خبر، اظهار کرد: یکی از مهمترین نکاتی که مردم عزیز باید از همان ابتدا آن را رعایت کنند، خودداری از خرید دام زنده و یا گوشتی است که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می‌شود.

وی با بیان این‌که باید دام زنده را از میادین عرضه مجاز تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کرد، افزود: مردم ذبح دام را صرفا در کشتارگاه‌های تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام دهند و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند.

وی ادامه داد: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کرده و ابزار خود را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند و هم‌چنین خونابه‌ها نیز باید به طریق بهداشتی دفع شود.

حقایی تاکید کرد: از مردم عزیز خواهشمند هستیم که به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است، ذبح و مصرف نکنند.

وی هم‌چنین با اشاره به موارد بهداشتی در زمان پس از ذبح دام نیز گفت: گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ٢٤ ساعت در دمای چهار درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود.

وی خاطرنشان کرد: جگر و سایر امعا و احشای دام را می‌توان پس از ٤٨ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی گراد مصرف کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha