• چهارشنبه / ۱۴ تیر ۱۴۰۲ / ۱۵:۱۵
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402041409042
  • خبرنگار : 50187

یک مسئول تاکید کرد

لزوم پیشگامی دانشگاه باهنر کرمان در مسیر بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در موضوعات فرهنگی

لزوم پیشگامی دانشگاه باهنر کرمان در مسیر بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در موضوعات فرهنگی

ایسنا/کرمان رئیس کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه شهید باهنر کرمان بر ضرورت استفاده از فناوری اطلاعات و دیجیتال در موضوعات فرهنگی با توجه به نامگذاری کرمان به عنوان پایتخت مقاومت جهان اسلام تاکید کرد.

دکتر محمدهادی زاهدی امروز ۱۴ تیرماه در جلسه کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه شهید باهنر کرمان با تبریک دهه ولایت و امامت اظهار کرد: پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله در بیان شأن و جایگاه امیرالمومنین علیه السلام فرمودند« اگر تمام درختان قلم و دریاها جوهر و جنیّان حسابگر و آدمیان نویسنده شوند، نخواهند توانست فضائل علی بن‌ ابی‌طالب علیه‌السلام را احصا و شمارش نمایند».

وی همچنین با اشاره به نامگذاری ۱۴ تیرماه در تقویم رسمی کشور به عنوان روز قلم، با تجلیل از اهالی قلم، افزود: قلم ودیعه و امانت الهی در دست انسان است.

زاهدی بیان کرد: یکی از رسالت اساتید و نخبگان، نگارش تجربیات و دستاوردهای علمی و پژوهشی است که هم موجب ماندگاری دانش کسب شده و هم ترویج علم است که مصداق حدیث گهربار زکات علم، نشر آن است.

مدیرکل آمار، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت علوم بر نقش آفرینی دانشگاه در انجام رسالت‌های اجتماعی و فرهنگی تاکید کرد و گفت: امروز فضای فرهنگی استان کرمان بواسطه مضجع شریف شهیدسردار حاج قاسم سلیمانی به عنوان پایتخت مقاومت جهان اسلام نامگذاری شده لذا نیازمند داشتن یک نقشه راه و سند جامع فرهنگی است که نقش اساتید و نخبگان دانشگاهی در تدوین این نقشه‌ راه و سند فرهنگی بسیار حایز اهمیت است.

 وی با اشاره به تصویب سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در شورای عالی انقلاب فرهنگی بمنظور تولید محتوای دیجیتال و چندرسانه‌ای و توجه به فناوری و نوآوری‌های اجتماعی و فرهنگی، اظهار کرد: فناوری‌ فرهنگی به آن دسته از فناوری‌هایی اطلاق می‌شود که زمینه تلفیق و عجین نمودن مباحث فرهنگی و فناوری بمنظور حکمرانی هوشمندانه فرهنگی را فراهم می‌آورد.

زاهدی با اشاره به تحولات دیجیتال در دنیا و تاثیر آن بر سایر حوزه‌ها گفت: این تحولات دیجیتال همه حوزه‌ها را تحت تاثیر خود قرار داده و بسیاری از کسب و کارها دچار تغییر و تحول شده اند و یکی از حوزه های متاثر و البته تاثیرگذار بر فناوری دیجیتال، حوزه آموزش است.

 وی این تحول دیجیتال را ملزم به تحقق آموزش عالی هوشمند عنوان کرد و گفت: در همین راستا دکتر زلفی گل وزیر علوم مسئولیت تدوین دستورالعمل آموزش عالی هوشمند را به مرکز فناوری اطلاعات وزارت علوم محول کرده و به زودی کارگروهی بمنظور تدوین این دستورالعمل تشکیل خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha