• پنجشنبه / ۱۵ تیر ۱۴۰۲ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1402041509451
  • خبرنگار : 50039

مدیرکل راهداری گلستان تشریح کرد:

چگونگی واگذاری اتوبوس‌های وارداتی به متقاضیان گلستان

چگونگی واگذاری اتوبوس‌های وارداتی به متقاضیان گلستان

ایسنا/گلستان مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان چگونگی واگذاری اتوبوس‌های وارداتی مورد تقاضای ۱۹ شرکت حمل‌ونقل مسافری و راننده متقاضی دریافت این اتوبوس‌ها را تشریح کرد.

عادل مصدقی پیش از ظهر امروز پنج شنبه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۲ در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برگزاری وبینار سراسری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با مدیران کل و معاونین حمل‌ونقل و تشکل‌های صنفی این بخش و نمایندگان دستگاه‌های مرتبط با موضوع واردات اتوبوس‌های بین شهری و نشست هم‌اندیشی با مشاوران حوزه راهداری استان، اظهار کرد: از همه ظرفیت مشاوران و پیمانکاران بومی استان در اجرای پروژه‌های راهداری و حمل‌ونقل استفاده شده و مسیر بهره‌مندی از دانش و تجربه آنها هموار است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر شاهد تنوع و گستردگی فعالیت‌ها و حجم اعتبارات اداره کل هستیم، ادامه داد: در اجرای پروژه‌ها، کیفیت، نظارت و تسریع در بهره‌برداری آنها بسیار مهم بوده و لازم است مهندسین مشاور که به عنوان دایره المعارف از ابتدای آغاز پروژه حضور دارند، با نهایت دقت و برآورد بهینه و اقتصادی، پروژه‌ها را به سوی اجرا و بهره‌برداری هدایت کنند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان با تأکید بر اینکه اگر می‌خواهیم به سوی تحقق اهداف سازمانی حرکت کنیم، باید از مشاوران به روز، آگاه و مسلط بر دستورالعمل‌ها و قوانین جاری و رعایت ضوابط سازمانی استفاده کنیم، افزود: در استان گلستان ۳۷ شرکت مشاور ثبت شده وجود دارد که ۶ شرکت در حوزه راهداری فعال هستند.

وی تفکیک قراردادهای مطالعاتی و نقشه‌برداری، برقراری تعادل در به کارگیری نیروهای جوان و استفاده از تجارب گذشتگان، کنترل برنامه زمان‌بندی تفصیلی، ارائه صورت وضعیت‌ها در زمان مناسب، حضور مؤثر مشاورین در پروژه‌ها، تجمیع ریالی و یا کاری پروژه‌ها و دیگر موارد را از مهمترین دغدغه‌ها برشمرد و خاطرنشان کرد: مشاوران معتقد هستند تا دسته‌بندی کارشناسی و تصمیم‌گیری‌های جدید در این موارد اتخاذ و یا موارد مطرح شده به مراجع بالاتر پیشنهاد گردد.

مصدقی در ادامه آخرین وضعیت شرکت‌های حمل‌ونقل مسافری و رانندگان فعال در این بخش را تشریح کرد و گفت: ۱۹ شرکت حمل‌ونقل مسافری استان و راننده متقاضی دریافت اتوبوس‌های وارداتی هستند که برای طی مراحل قانونی به سازمان متبوع اعلام شده است.

وی با اشاره به اهمیت اربعین سرور و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین(ع) و شکل‌گیری قرارگاه دائمی اربعین در پایانه مسافری استان گلستان، تصریح کرد: افزایش این سهمیه و توجه به کارت سوخت اتوبوس‌ها پس از واردات آنها از اهمیت بسزایی برخوردار است.

این مقام مسئول با بیان اینکه براساس مصوبه هیئت وزیران به دلیل افزایش حجم تقاضاهای مردمی به ویژه در ایام اربعین و راهیان نور، تصمیم بر واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس بین شهری به کشور گرفته شده، اضافه کرد: ادارات کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان‌ها طبق سهمیه‌های اعلامی، تقاضا و درخواست‌های خود را به سازمان متبوع اعلام خواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha