• سه‌شنبه / ۲۰ تیر ۱۴۰۲ / ۱۷:۳۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402042013057
  • خبرنگار : 50040

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های گیلان:

تمدن نوین اسلامی نیازمند کنشگری جوانان مومن، متعهد و انقلابی است

تمدن نوین اسلامی نیازمند کنشگری جوانان مومن، متعهد و انقلابی است

ایسنا/گیلان مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های گیلان، از برگزاری دوره توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی دانشگاه های استان خبر داد و گفت: به دنبال توانمندسازی جوانان فعال و کنشگر مومن و متعهد و انقلابی برای تحقق تمدن نوین اسلامی هستیم.

حجت الاسلام والمسلمین علی محمد عباسی امروز 20 تیر در نشست خبری آغاز دوره توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی دانشگاه های استان گیلان که تحت عنوان «حا میم»(حلقه های میانی) برگزار شد، با اشاره به دیدگاه رهبر انقلاب نسبت به جوانان این مرز و بوم و مسائل جامعه اسلامی و راهکارهای آن در بیانیه گام دوم، اظهار کرد: حضور جوانان برای رفع موانع و دغدغه ها در جهت رسیدن به تمدن نوین اسلامی حائز اهمیت است.

وی بیانیه گام دوم انقلاب را تصویری از گذشته، حال و آینده جامعه اسلامی ایران دانست و افزود: رهبر انقلاب در این بیانیه به چهار عظمت تاکید دارند که شامل عظمت حادثه انقلاب به دست ملت، عظمت راه طی شده و دستاوردها و کارکردهای انقلاب تا به امروز علیرغم برخی ضعف ها، عظمت چشم انداز انقلاب یعنی رسیدن به تمدن نوین اسلامی و عظمت نقش نیروهای جوان متعهد است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های گیلان با اشاره به عظمت نقش جوانان متعهد و مسئولیت پذیر و انقلابی در مسیر پیش روی کشور و نظام، یادآور شد: نیازمند یک حرکت عمومی صحیح و عقلانی برای رسیدن به چشم انداز عظیم انقلاب که همانا تمدن نوین اسلامی است، هستیم و لذا برای رسیدن به این چشم انداز باید جوانان متعهد را محور قرار دهیم.

حجت الاسلام عباسی، نقش آفرینی جوانان در این حرکت عمومی را نیازمند معرفت و شناخت نسبت به صحنه و موقعیت و میدان دانست و خاطرنشان کرد: این حرکت عمومی همچنین نیازمند یک جهت گیری مشخص و منطقی و قابل قبول به سمت جامعه اسلامی و تمدن اسلامی است و لذا جوانان متعهد و مسئولیت پذیر پیشقراولان این حرکت خواهند بود.

وی ایمان و امید را لازمه حرکت به سوی جامعه اسلامی در کلام رهبر انقلاب دانست و گفت: یکی از عناصر امیدبخش، توجه به ظرفیت های عظیم ملی اعم از منابع انسانی و فرهنگی و علمی برای رسیدن به جامعه اسلامی است؛ البته باید راهکارهای عملی لازم برای رسیدن به جامعه اسلامی را نیز تعریف کنیم.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های گیلان، تبیین حرکت عمومی برای رسیدن به جامعه اسلامی را نیازمند ذهن فعال و زبان گویا دانست و متذکر شد: باید جامعه را به سمت هدف مقدس و متعالی تمدن سازی نوین اسلامی ببریم و قطعا این مهم بر عهده جریان حلقه های میانی است؛ نه نهاد رهبری و دولتمردان و دستگاه ها و ارگان ها، بلکه باید نخبه های فکری و تشکل های دانشجویی و مجموعه های مردمی هدایت و راهبری جامعه را انجام دهند.

وی با بیان اینکه هر ساله با هدف توانمندسازی جوانان متعهد و انقلابی در فضای دانشگاه ها دوره های معرفتی شامل ولایت و خط امام و اسلام ناب و حیات طیبه و... را برگزار می کنیم، گفت: تلاش می کنیم که جوانان و دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی برای حضور در این دوره ها و توانمندسازی ترغیب و تشویق شوند.

حجت الاسلام عباسی با اشاره به برگزاری دومین دوره «حا میم» در دانشگاه های گیلان، اضافه کرد: با توجه به توصیه رهبر انقلاب درباره نقش آفرینی حلقه های میانی و توانمند کردن آنها، طرح «حا میم» را برگزار کردیم تا دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی مومن و متعهد و انقلابی در دانشگاه ها را نسبت به معارف دینی و انقلابی و مهارت های کنشگری و حضور در میدان آماده کنیم.

وی با بیان اینکه در دوره اول ۲۰۰ دانشجو و در دوره دوم بیش از ۳۰۰ دانشجو شرکت کردند، افزود: در این دوره سعی کردیم علاوه بر تقویت محتوا و تغییر روش، پذیرش افراد فعال و کنشگر را گسترش دهیم لذا نخستین دوره را در مرحله استانی برگزار کردیم، اما این دوره در سه مرحله دانشگاهی، استانی و ملی برگزار می شود.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های گیلان مرحله دانشگاهی را شامل اردوها و نشست های بصیرتی با تاکید بر وفاق و گفت و گو جهت شناسایی دانشجویان متعهد دانست که با حضور ۲۰۰۰ دانشجو برگزار شد و عنوان کرد: برگزیدگان مرحله دانشگاهی به مرحله استانی راه پیدا کردند.

وی با بیان اینکه در برگزاری دوره های «حا میم» نگاه کمی نداریم، تصریح کرد: به دنبال توانمندسازی جوانان فعال و کنشگر مومن و متعهد و انقلابی هستیم که پس از طی آزمون به مرحله ملی می روند.

حجت الاسلام عباسی یکی از اهداف این دوره ها را آشنایی دانشجویان با اندیشه های رهبر انقلاب و بیانات و تالیفات و مطالبات ایشان در قالب دروس آموزشی دانست و گفت: به دنبال مشارکت فعال و فضای گفتمانی هستیم؛ همچنین کارگاه های مهارتی شامل تبلیغ در فضای مجازی، شبکه سازی، مخاطب شناسی، انتخاب برتر، شاد زیستن و... نیز برگزار می شود.

وی از حضور یکی از دولتمردان در نشست بصیرتی جهاد تبیین این دوره خبر داد و اضافه کرد: دومین دوره «حا میم» در گیلان از ۲۳ لغایت ۲۹ تیرماه در دانشکده پرستاری و مامایی لنگرود و دانشکده فرهنگیان رودسر برگزار می شود.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های گیلان با بیان اینکه رویداد «حقایق» را با هدف مسئله محوری دانشجویان برگزار خواهیم کرد، یادآور شد: دانشجویان باید مسائل موجود در فضای دانشگاه را شناسایی و در جهت حل آن مسائل اقدام کنند.

حجت الاسلام والمسلمین علی اسماعیلی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی گیلان و دبیر دومین دوره استانی «حا میم» نیز، با بیان اینکه باید دانشجویان متعهد و انقلابی را در عرصه کنشگری فرهنگی، سیاسی و اجتماعی فعال تر کنیم، ادامه داد: گیلان از نخستین استان ها در برگزاری دوره های «حا میم» در سطح کشور است و می خواهیم در کنار فضای معرفتی و بصیرتی، فضای اردویی و تفریحی هم برای دانشجویان داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha