• چهارشنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۲ / ۱۴:۰۱
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402042113711
  • خبرنگار : 50210

تشکیل بیش از ۱۵ هزار پرونده بیماری مزمن در استان مرکزی/خدمات بیماران خاص رایگان است

تشکیل بیش از ۱۵ هزار پرونده بیماری مزمن در استان مرکزی/خدمات بیماران خاص رایگان است

ایسنا/مرکزی مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: سال گذشته بالغ بر ۱۰ مرکز پیشگیری از بیماری های مزمن در استان فعال و ۱۵ هزار و ۹۹۳ پرونده بیماری مزمن تشکیل شد.

روح الله سهرابی ۲۱ تیرماه ۱۴۰۲ در نشست مطبوعاتی اظهار کرد: روزانه حدود ۱۴ هزار نفر به مراکز درمانی تامین اجتماعی استان مراجعه می کنند و در سال گذشته بیش از ۱۵ هزار عمل جراحی و ۵ میلیون خدمت سرپایی در قالب ۲ میلیون خدمت مربوط به ویزیت پزشکان انجام شده و ۸۸۶ مرکز طرف قرارداد درمان تامین اجتماعی استان هستند.

وی یکی از اهداف مهم سازمان تامین اجتماعی را توسعه کمی و کیفی خدمات درمانی دانست، افزود: هدف سازمان کاهش پرداخت از جیب بیمه شدگان و افزایش خدمات است و در این راستا طی ۳ سال اخیر در مراکز ملکی ارائه خدمات رایگان و فرانشیز حذف شده است و لوازم پزشکی نیز برای بیماران خریداری می شود. تمامی خدمات برای تمامی بیماران خاص رایگان است.

سهرابی با بیان اینکه با توجه به قانون جوانی جمعیت، تحت پوشش قرار دادن زوجین نابارور در دستور کار قرار گرفت، افزود: در سال گذشته ۱۲۹۸ پرونده در استان تشکیل شد و ۶۳ قلم داروی درمان و ۲۳ قلم تجهیزات و ۵۶ قلم آزمایش تحت پوشش بیمه قرار گرفت.

وی با اشاره به تحول در حوزه صدور نسخه به صورت الکترونیک، گفت: سازمان در این عرصه کاملا پیشرو بوده است و امروز بیش از ۹۷ درصد نسخ، الکترونیکی است و توسعه خدمات مستقیم و رایگان، اولویت سازمان تامین اجتماعی است.

سهرابی با اشاره به اینکه توسعه فضای درمانی و تشکیلاتی، هدف سازمان است، گفت: سال گذشته عملیات اجرایی ۳ درمانگاه در محلات، شازند و ساوه و دو انبار دارو در استان آغاز شد و در ۲ سال اخیر ۱۴ هزار و ۱۱۵ مترمربع به فضای درمانی و پشتیبانی درمان اضافه شده و بودجه هزینه شده در این حوزه بالغ بر ۳۷۰۰ میلیارد ریال بوده است. همچنین در سال گذشته ۱۶۴ نیرو برای توسعه خدمات درمانی جذب شد و ۶۶ نفر نیز از نیروهای موجود نیز تبدیل وضعیت شدند.

وی تصریح کرد: سازمان تامین اجتماعی هیچ گاه در مسائل پیشگیری حوزه درمان ورود نکرده بود و بودجه این حوزه مربوط به وزارت بهداشت بود، اما با توجه به نیاز مردم، سازمان به پروسه های پیشگیری از بیماری و درمان ورود کرد و سال گذشته بالغ بر ۱۰ مرکز پیشگیری از بیماری های مزمن در استان فعال و ۱۵ هزار و ۹۹۳ پرونده بیماری مزمن تشکیل شد، همچنین یکی از اقدامات بزرگ انجام شده، طرح دارویار بود که در واقع به سازمان تحمیل شد و بیش از ۴۰۰ قلم به تعهدات سازمان اضافه شد که هزینه بسیاری زیادی برای سازمان به همراه داشت.

سهرابی با بیان اینکه علیرغم همه مسائل و مشکلات، از هیچ یک از خدمات تا امروز کوتاهی نشده است و پرداخت ها نیز وضعیت بهتری پیدا کرده است، گفت: تمامی بدهی داروخانه ها تا اردیبهشت ماه تسویه شده و پرداخت اسناد درمانی نیز به شکل علی الحساب انجام می گیرد. تاخیرها در پرداخت بهبود داشته و تا انتهای ۱۴۰۱ بدهی های مراکز دانشگاه علوم پزشکی و بدهی مطب ها نیز تسویه شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha