• پنجشنبه / ۲۲ تیر ۱۴۰۲ / ۱۹:۳۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402042214454
  • خبرنگار : 50548

مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی:

اهالی هنر در تبلیغ دین همچون مبلغان دینی نقش دارند

اهالی هنر در تبلیغ دین همچون مبلغان دینی نقش دارند
عکس از آرشیو

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: اهالی هنر در کنار مبلغان دینی ما در تبلیغ دین خدا نقش دارند. آنکه قرآن را با صوت زیبا قرائت می‌کند و آن کس که قرآن را با خط زیبا می‌نویسد، در واقع کمک می‌کنند که یک نفر دیگر با این معارف الهی آشنا شود.

محمد حسین‌زاده امروز ۲۲ تیرماه، در مراسم نکوداشت تذهیب‌کاران بزرگ‌ترین قرآن هنری جهان به خط استاد علی اکبر اسماعیلی قوچانی تحت عنوان «مشق ارادت» که در مجتمع فرهنگی هنری امام رضا(ع) برگزار شد، با قرائت بخشی از آیه ۱۷ سوره انفال اظهار کرد: چنانکه امام خمینی(ره) نیز فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد، توفیق جهاد در راه خدا که حضرت حق به یک رزمنده جنگ سخت اهدا می‌کند، در حوزه جنگ نرم و در حوزه فرهنگی هم همین‌گونه است و استاد اسماعیلی قوچانی و تمام افرادی که در به ثمر نشستن این قرآن زیبای هنری تلاش کردند و قدمی برداشتند، همه به توفیق خداوند بوده است.

کتابت قرآن، موهبتی الهی که نصیب هر کسی نمی‌شود

وی اضافه کرد: هنرهایی که شما به صورت ذاتی و یا بر اثر تجربه از آن برخوردارید و بسیاری از آن بهره نبرده‌اند توفیقی است که به واسطه فیض الهی نصیب افراد می‌شود. اتفاقی که اسماعیلی قوچانی در این قرآن بی‌نظیر رقم زد، موهبت الهی است که نصیب ایشان شده و اینکه عمر خود را به تعالی دین و معرفی آن به مردم و جامعه اختصاص داده‌اند، جای غبطه برای ما دارد که نتوانستیم دین خودمان را به قرآن ادا کنیم.

حسین‌زاده خاطرنشان کرد: امروز در جهانی زندگی می‌کنیم که بیش از ۲ میلیارد مسلمان به این کتاب الهی تمسک می‌جویند و قرار است این کتاب راه و روش زندگیشان باشد. بسیاری از معلمان قرآن، علمای دین، مفسران قرآن، هنرمندان و... پس از بعثت و طی ۱۴۰۰ سال تلاش کردند قرآن را به مردم معرفی کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی ادامه داد: اسلامی که در آغاز نفر به نفر و با افرادی همچون حضرت علی(ع) و حضرت خدیجه(س) شکل‌گرفت و زیبایی این قرآن، دین و محبتی که حضرت رسول در دل مردم ایجاد کرد، به همراه پایداری راستین ایمان‌آورندگان همچون یاسر، سمیه و مقداد که اولین شهدای اسلام بودند تداوم یافت، از همان آغاز ابوجهل‌ها و ابوسفیان‌ها مقاومت کردند و مسلمانان و اسلام را تحت شدیدترین تهمت‌ها و شکنجه‌ها قرار دادند. با این همه امروز بیش از ۲ میلیارد نفر در جهان شهادتین گفته‌اند.

وی بیان کرد: اگر در چند کشور غربی و اروپایی قرآن‌ستیزی ایجاد شده، اگر یک دشمن خدا قرآن را آتش می‌زند و کشوری مانند سوئد برای این کار مجوز رسمی صادر می‌کند، نشان رشد، عظمت و رسوخ قرآن در دل جوامع غربی است که به ستیز با دین خدا درآمده‌اند؛ چراکه احساس ترس می‌کنند، قرآن آتش می‌زنند و حس می‌کنند این ۲ میلیارد هر روز بیشتر می‌شود. البته که این تعداد بیش از این خواهد شد و وعده خداست که محقق می‌شود.

حسین‌زاده ابراز کرد: از مضحک‌ترین اتفاقات این عالم است که به اسم آزادی بیان، با دین و قرآن خدا ستیز می‌کنند، اما اگر پرچم رنگین‌کمانی نماد قوم لوط را آتش بزنی با شما برخورد خواهند کرد و مجازات خواهی شد. شما نمی‌توانید دروغ صهیونیست‌‎ها در هولوکاست را زیر سوال ببرید، اما به راحتی می‌توانید مقدسات دین خدا را زیر سوال برده و به راحتی کاریکاتور توهین‌آمیز علیه بزرگان اسلام بکشید.

وی ادامه داد: اهالی هنر در کنار مبلغان دینی ما در تبلیغ دین خدا نقش دارند. آنکه قرآن را با صوت زیبا قرائت می‌کند و آن کس که قرآن را با خط زیبا می‌نویسد، در واقع کمک می‌کنند که یک نفر دیگر با این معارف الهی آشنا شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با بیان اینکه تبلیغ دین خدا سعادتی است که نصیب هر کسی نمی‌شود، گفت: جوانانی که توفیق الهی حضور در کنار استاد و همکاری با ایشان را داشته‌اند، قدر استاد را بدانند؛ زیرا سرمایه‌ای است که برای آخرت خودشان ذخیره کردند و در کنار حرفه استاد متانت و فروتنی را نیز آموخته‌اند.

وی ادامه داد: امیدوارم در مراحل بعدی و به زودی بتوانیم این قرآن را به تمام مردم جهان عرضه کنیم تا از زیبایی در کنار مفاهیم معنوی نیز بهره ببرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha