• جمعه / ۲۳ تیر ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۳
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1402042314708
  • خبرنگار : 50039

ابراز نگرانی امام جمعه موقت گرگان نسبت به وضعیت کودکان بعد از طلاق والدین

ابراز نگرانی امام جمعه موقت گرگان نسبت به وضعیت کودکان بعد از طلاق والدین

ایسنا/گلستان امام جمعه موقت گرگان با ابراز نگرانی نسبت به وضعیت کودکان بعد از طلاق والدین گفت: بسیاری از زوجین طلاق دارای فرزند هستند که معلوم نیست چه بر سر تربیت آن‌ها می‌آید؟

حجت الاسلام والمسلمین محمدقاسم لیوانی امروز جمعه ۲۳ تیر ماه ۱۴۰۲ در خطبه‌های نماز جمعه این هفته گرگان که در مصلای بزرگ این شهر برگزار شد به برخی مناسبت‌های امروز و هفته پیش رو اشاره و اظهار کرد: یکی از مناسبت‌های مهم روز «خانواده» است که در تعریف کوتاه آن باید گفت «خانواده جامعه کوچکی است که از زن و مرد تشکیل شده و فرزند مکمل اوست».

وی با بیان اینکه وقتی فرزندی در یک خانواده متولد گردد آن خانواده تکمیل می‌شود، ادامه داد: وقتی دختر و پسر با هم ازدواج می‌کنند و صاحب اولاد می‌شوند، برق‌امید، ذوق، شادی، نشاط و طراوت وارد جمع آنها شده و آن جمع در جامعه می‌درخشد.

امام جمعه موقت گرگان با تأکید بر اینکه با اضافه شدن فرزند به جمع خانواده‌ها مسئولیت پدر و مادر بیشتر خودنمایی می‌کند، افزود: این مسئولیت بسیار سخت و سنگین است زیرا تربیت فرزند به این سادگی نیست.

وی فکر فرزندآوری و تربیت فرزند باید پیش از ازدواج در برنامه فکری و آینده‌سازی زوجین باشد، خاطرنشان کرد: توصیه‌های روانشناسان، جامعه‌شناسان، کارشناسان حوزه‌های مختلف و حتی در احادیث و روایت‌های دینی در این زمینه بسیار زیاد است که باید ضمن مطالعه به آنها عمل شود.

حجت الاسلام والمسلمین لیوانی با اشاره به سخنان پیامبر اکرم(ص) در زمینه چگونگی برخورد والدین با فرزند و فرزندان و تربیت آنها، توضیح داد: شکل‌گیری تربیت فرزند در وهله اول از درون خانواده است که محبت در صدر آن قرار دارد.

وی با تأکید بر اینکه به مرور زمان برخی عوامل دیگر در تربیت فرزند دخیل می‌شود، تصریح کرد: آنچه در ابتدای شکل‌گیری شخصیت فرزند ایفای نقش می‌کند، نقش پدر و مادر و در معنای کلی «خانواده» است و نباید تقصیرها را به گردن آموزش و پرورش، دانشگاه و دیگر مجامع انداخت.

خطیب جمعه گرگان از فهم کودکان از دوران طفولیت سخن گفت و بیان کرد: نباید در مقابل چشم کودکان پدر و مادر با هم مشاجره کنند و یا مرد زن را کتک بزند و حتی اگر این برخوردها سبب جدایی زوجین از هم شود، ولی نقش تربیتی خود را به عنوان الگو در فرزندان می‌گذارد.

وی واگذاری فرزندان طلاق به یکدیگر و محروم کردن فرزند از مهر و محبت یکی از طرفین را آسیبی سنگین در عرصه تربیتی برشمرد و گفت: این پدیده در عواطف و احساسات کودکان به شدت اثرگذار است و باید این را بدانیم که فرزند در آغوش مادر عاطفه و احساس و تحت نظارت پدر مسائل تربیتی را می‌آموزد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدقاسم لیوانی انتشار آمار کشوری ۷۹ هزار و ۲۶۰ ازدواج و ۳۷ هزار و ۷۰۱ طلاق در دو ماه نخست سال ۱۴۰۲ را تأسف بار دانست و بیان کرد: تقریباً به ازای هر دو ازدواج یک طلاق رخ داده که نسبت یک به دو فاجعه است و جالب اینکه بسیاری از این ازدواج‌ها دارای فرزند هستند و چه کسی می‌داند که تربیت آنها توسط چه کسانی و چگونه انجام می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha