• جمعه / ۲۳ تیر ۱۴۰۲ / ۲۲:۰۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402042314818
  • خبرنگار : 50010

آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی حیدربابای شهریار برگزار شد

آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی حیدربابای شهریار برگزار شد

ایسنا/آذربایجان شرقی آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی حیدر بابای شهریار در روستای خشکناب از توابع بخش تیکمه داش شهرستان بستان آباد برگزار شد.

به گزارش ایسنا، امام جمعه شهرستان بستان آباد روز جمعه ۲۳ تیرماه، در این آیین گفت: شهریار زاهد شب و دیندار صبح بود و شعرهای شهریار در وصف همه مردم ایران، رزمندگان و ائمه اطهار بوده و پیام سعادت بشری در شعرهای شهریار اظهر من الشمس است.

آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی حیدربابای شهریار برگزار شد

حجت الاسلام عبدالغفار غفاری، اظهار کرد: استاد شهریار خالق بزرگ شعر آئینی"علی ای همای رحمت" می‌باشد که با توسل به ائمه اطهار به جایگاه واقعی خود رسیده است و افتخار خادمی ۱۴ معصوم را در کارنامه خود دارد.

وی افزود: این جمع حاضر در برای تجلیل از مقام شهریار شیرین سخن که افتخار ایران اسلامی است گرد هم آمده‌اند تا ارادت قلبی خود را به مقام شامخ آن استاد بزرگ نشان دهند.

آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی حیدربابای شهریار برگزار شد

نماینده مردم شهرستان بستان آباد نیز در ادامه گفت: شهریار افتخار غزل است و عیار غزل با شعرهای شهریار سنجیده می‌شود چرا که شهریار چشمه سار غزل در کشور است.

غلامرضا نوری قزلجه خاطر نشان کرد: همه ادارات، انجمن‌ها، سمن‌ها و سایر متولیان در برگزاری این مراسم دخیل هستند و زحمات شبانه روزی را متحمل شده‌اند.

وی اظهار کرد: بستان آباد به تنهایی خیلی بیشتر از سایر استان‌ها دارای اثرات تاریخی و فرهنگی می‌باشد و توجه ویژه و خاصی را می‌طلبد.

نوری از تدریس کتاب‌های شهریار در کالج‌های معتبر جهان خبر داد و گفت: شهریار بازتاب دهنده نظرات مردم زمانه خویش است و به همین خاطر ماندگار شده است.

وی از عدم حضور بعضی از مسئولان علیرغم دعوت رسمی گلایه کرد و اظهار کرد: تکمیل خانه پدری استاد شهریار، تکمیل راه آهن، احداث پارکینگ و ... از الزامات است و مسئولان ذیربط استانی و کشوری باید توجه ویژه‌ای به خواسته‌های مردم داشته باشند.

آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی حیدربابای شهریار برگزار شد

فرماندار شهرستان بستان آباد نیز در این مراسم گفت: دومین جشنواره حیدر بابای شهریار برای اعتلای فرهنگ و هنر که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب نیز می‌باشد در چهار رشته کار خود را شروع کرده و بعد از فراخوان بیش از ۶۰۰ اثر در رشته‌های مختلف به دبیر خانه ستاد بزرگداشت استاد شهریار ارسال شد.

علیرضا توری خاطر نشان کرد: بعد از داوری اثرات، نفرات برگزیده در رشته‌های چهارگانه انتخاب و اسامی نفرات برتر از سرتا سر ایران به سمع و نظر عموم رسید.

وی افزود: استاد شهریار نمونه بارز فرهنگ و ادب اصیل ایرانی است و ما برای نکوداشت این استاد بزرگ که یکی از بزرگان شعر و ادب است در زادگاهش گرد هم آمده‌ایم تا دِینمان را برای این بزرگمرد ادا کنیم.

وی اظهار کرد: مطالب آئینی، ملی و مذهبی در شعرهای شهریار مشهود است و ایشان ارادت خود را در شعرهایش به ائمه اطهار به کرات نشان داده است.

توری با بیان اینکه از سال آینده نکوداشت استاد شهریار بهتر از سال‌های قبل برگزار خواهد شد، ادامه داد: از وزیر ارشاد خواستاریم دستور ثبت سالروز تولد شهریار را در تقویم وزارتخانه صادر کند.

در حاشیه مراسم، شاعران، نقاش‌ها، عکاسان و سایر هنرمندان در وصف استاد شهریار هنرهای خود را به مردم ارائه کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha