• یکشنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۸:۲۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402050804407
  • خبرنگار : 50536

جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان

جهاد دانشگاهی مولود انقلاب، برای حل مشکلات علمی و فناورانه کشور در مسیر توسعه است

جهاد دانشگاهی مولود انقلاب، برای حل مشکلات علمی و فناورانه کشور در مسیر توسعه است

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌شرقی، جهاد دانشگاهی را مولود انقلاب، برای حل مشکلات علمی و فناورانه کشور در مسیر توسعه عنوان کرد.

محمد کلامی، در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به ۱۶ مرداد، سالروز تأسیس جهاددانشگاهی، گفت: این نهاد شکل گرفت تا اساتید انقلابی دانشگاه‌ها نیازهای کشور در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را آسیب شناسی کرده و برای آن راهکاری‌ ارائه دهند تا بتوانند مشکلات جامعه را از بین برده و مسیر توسعه را هموارتر کنند.

وی با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس جهاد دانشگاهی، برای پشتیبانی تجهیزات جنگی ورود جدی پیدا کرده بود، خاطر نشان کرد: این نهاد، اکنون در حوزه‌های فناورانه و دانش بنیان ورود داشته و انتظار داریم در این عرصه میدان داری کند چرا که مولود مبارکی است که باید متناسب سازی نیازهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، را به روزرسانی کند و با کمک فکری و علمی مدیریت حوزه‌های مختلف کشوری را بر عهده بگیرد.

وی ادامه داد: دانش بنیان زمانی ارزشمند خواهد بود که نیازهای کشور را در حوزه‌های صنعتی، بهداشت، فرهنگ و.... شناسایی کرده و برای این مسائل راهکار ارائه دهد.

کلامی افزود: تلاش‌های جهاد دانشگاهی زمانی مثمر ثمر خواهد بود که درمانگری انجام دهد، در کشور ما در حوزه‌های دانش بنیان، صنعت و بهداشت نیازهایی احساس می‌شود، صنعت ما نیاز به ایجاد ماشین آلات با تکنولوژی جدید و تولیداتی با دانش و ارزش افزوده‌ی بالا دارد تا به بازارهای داخلی و خارجی ورود پیدا کرده و روند صادرات کشور رونق بیشتر به خود گرفته و فناوری کشور ارتقا یابد، از طرفی می‌تواند سطح اقتصاد کشور را از اقتصاد و صنایع سنتی به سمت صنایع مدرن راهبری کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی مجموعه‌ی دانشگاهی بوده و فعالیت‌ آن در درون دانشگاه است، بیان کرد: مهم ترین مسئله‌ای که در کشور وجود دارد و مخالفان نظام نیز به آن دامن می‌زنند این است که نسل جوان را از آینده‌ی کشور ناامید کنند و کشور را به شکل عقب مانده نشان دهند، جهاد دانشگاهی می‌تواند با معرفی دستاوردها امید را به جامعه تزریق کند.

وی با بیان اینکه این سازمان می‌تواند جوانان را در قالب تیم‌های علمی مشغول به کار کند تا هم از علم نخبگان استفاده کرده و هم منبع درآمدی برای آنها باشد، افزود: با فعالیت جوانان زمینه ورود به فعالیت‌های اقتصادی در آینده فراهم می‌شود تا بتوانند در کنار مدرک دانشگاهی با دانش عملیاتی خود و همچنین در حوزه‌های هایتک وارد جامعه و بازار کار شوند.

وی خبرگزاری ایسنا و ایکنا را از خبرگزاری‌های فعال و کارآمد عنوان کرد و گفت: بزرگترین حسن این خبرگزاری‌ها بدنه‌ی دانشگاهی آن و استفاده از دانشجویان به عنوان خبرنگار این مجموعه است که می‌تواند به سیاسی شدن دانشگاه که خواست رهبر معظم انقلاب است کمک شایانی کند.

 وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی باید ارتباط خود را با صنعت کشاورزی و تولید قوی‌تر جلو ببرد، یادآور شد: با این ارتباط دوسویه نیازهای تولید، موانع و معضلات شناسایی شده و با حضور پررنگ این سازمان راهکاری برای رها شدن از این موانع ارائه می‌شود چرا که معتقدم اقدامات بیشتری در این حوزه در جهاد دانشگاهی می‌تواند صورت گیرد و لازم است مدیریت جدید استان به آن توجه جدی داشته باشد و معاونت اقتصادی استانداری نیز برای ایجاد ارتباط بین جهاد و بخش تولید آمادگی کامل دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha