• سه‌شنبه / ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۲:۱۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402051006129
  • خبرنگار : 50034

یک مسئول اعلام کرد

راه‌اندازی کارگاه آموزش فناوری هوایی در همدان

راه‌اندازی کارگاه آموزش فناوری هوایی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان همدان از راه‌اندازی کارگاه آموزش فناوری هوایی در هفته دولت خبر داد و گفت: کارگاه آموزشی فناوری هوایی با همکاری سازمان هواپیمایی با هدف آموزش صنایع کم‌آب‌بر و آموزش استانداردهای آموزش فناوری هوایی در استان همدان برگزار خواهد شد.

وهب مختاران سه‌شنبه ۱۰ مرداد در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه اشتغال این افراد تضمین شده است، افزود: این کارگاه آموزش سازنده هواپیماهای مدل قابل پرواز است که فاز اول آن در هفته دولت به بهره‌برداری می ‎رسد و بعد از آن آموزش تربیت مهماندار هواپیما در ذیل این آموزش ها قرار خواهد گرفت.

وی از آموزش بیش از ۴۳ هزار نفر در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: از ابتدای امسال تا پایان تیرماه ۱۷ هزار و ۴۶۸ نفر در دو بخش دولتی و خصوصی آموزش داده شده است که از این تعداد، ۶۲۱۸ نفر در بخش خصوصی و ۱۱ هزار و ۲۵۰ نفر در بخش دولتی آموزش دیده‌اند.

مختاران با بیان اینکه در سفر ریاست جمهوری به همدان ۱۲۴ میلیارد تومان برای ساخت مراکز فنی‌وحرفه‌ای درنظر گرفته شده است، اظهار کرد: تاکنون کمتر از ۱۰ میلیارد تومان تخصیص یافته که باعث رونق تجهیزاتی و بهبود شرایط کارگاهی ما شده است.

وی با اشاره به اینکه سعی بر این است کیفیت کارگاه‌ها را افزایش دهیم، تصریح کرد: تلاش داریم براساس کیفیت‌های رقابتی استان و فرصت‌هایی که در فضای کسب و کار استان وجود دارد، نیرو تربیت کنیم.

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان همدان با بیان اینکه ۱۵۰ مربی به ۱۹ گروه هدف آموزش می‌دهند، افزود: در سال گذشته سهم اشتغال فنی‌وحرفه‌ای در سامانه رصد ۲۱۸ درصد بوده است.

وی در پاسخ به خبرنگار ایسنا درباره ورود افراد آموزش دیده در فنی و حرفه‌ای به بازار کار، یادآور شد: فنی و حرفه‌ای در زمان ورود کارآموزان مشاوره و بعد از آموزش نیز پیگیری را دنبال می‌کند به طوریکه مربیانی که با کارآموزان خود برای ورود به فضای کسب و کار ارتباط بیشتری دارند، رتبه بالاتری خواهند داشت.

مختاران با تأکید بر اینکه هدف فنی و حرفه‌ای صرفاً آموزش نیست بلکه ایجاد اشتغال است، تصریح کرد: اکثر اشتغالی که توسط دستگاه‌های دیگر ایجاد می‌شود براساس گواهینامه‌هایی فنی و حرفه‌ایست، به طوریکه اشتغالی که توسط کمیته امداد، بهزیستی و صنایع ساختمانی ایجاد می‌شود، از طریق گواهینامه‌های فنی و حرفه‌ای بوده است.

وی با اشاره به ایجاد مرکز TMC در دانشگاه‌های استان، ادامه داد: همچنین ۶۸۰ مجوز واحد پذیرنده محیط کار واقعی در استان همدان صادر شده تا کارآموزان به‌صورت واقعی در محیط کار حضور یابند و از تجهیزات به روز کارگاه‌های بخش خصوصی استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha