• چهارشنبه / ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ / ۲۰:۳۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1402051811572
  • منبع : وزارت راه و شهرسازی

وزیر راه و شهرسازی خبر داد

۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات به ناوگان راهداری افزوده می‌شود

۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات به ناوگان راهداری افزوده می‌شود

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر ارتقای سطح کیفی و کمی خدمات رسانی به زائران اربعین از افزودن ۱۰۰۰ دستگاه راهداری به ناوگان حمل و نقل جاده‌ای طی امسال خبر داد.

به گزارش ایسنا،  مهرداد بذرپاش امروز ۱۸ مرداد در حاشیه گردهمایی مدیران ستادی و استانی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، یکی از رئوس برنامه‌های سازمان راهداری را تجهیز و نوسازی ناوگان ماشین‌های راهسازی برشمرد و گفت: امسال یکهزار دستگاه ماشین‌آلات به شبکه راهداری کشور افزوده می‌شود. امروز نیز ۱۱۰ دستگاه ماشین‌آلات به ماشین‌آلات سنگین راهداری کشور به ارزش یک هزار میلیارد تومان به سفارش داخل افزوده شده است.

وی اقدام اساسی وزارت راه و شهرسازی را در سازمان راهداری تجهیز ناوگان جاده‌ای عنوان کرد و افزود: در تلاش هستیم تا ناوگان هرچه سریع‌تر از طریق تعمیرات و یا خرید نوسازی شود. جهت‌گیری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نوسازی فرایندهای این سازمان است که در این خصوص کارهای متعددی در حال انجام است که بخشی از آنها شامل کنترل سطح جاده برای افزایش ایمنی، روکش آسفالت و طرح‌های مختلف بهسازی راه‌هاست که همه این موارد با پایش‌های مستمر در حال انجام است.

به گزارش وزارت راه و شهرسازی، عضو کابینه دولت سیزدهم در بخش دیگری از صحبت‌های خود بهره‌مندی از ظرفیت‌های  فناورانه را به منظور کاهش هزینه و افزایش دقت و ارتقاء کیفیت در ارکان مختلف سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مورد تاکید قرار داد.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: آموزش استفاده از ماشین آلات مختلف به رانندگان از طریق شبیه‌سازهای ماشین‌آلات و همچنین بهره‌مندی از راه هوشمند از دیگر اقداماتی است که به نوعی کنترل تمامی راه‌های کشور را تحت قالب سامانه هوشمند، برای پویش، انجام اقدامات اصلاحی، بهسازی و روش‌های نگهداری در برنامه دارد. راه هوشمند مسیر فرایند نگهداری راه‌ها را تغییر می‌دهد.

بذرپاش در بخش دیگری از سخنان خود به سفرهای اربعین اشاره کرد و گفت: اعزام مسافران اربعین از دو هفته آینده اغاز می‌شود. با وجود آنکه عملیات انتقال مسافران و زائران مصادف با فصل گرم سال است با این حال هم سطوح کیفیت خدمات و هم کمیت سفرهای اربعین رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است. در ناوگان اتوبوسرانی داخلی حدود ۷۰۰۰ اتوبوس در خدمت اعزام زائران برنامه‌ریزی شده است.

بذرپاش تجهیز مناسب ۴ پایانه اصلی مهران، شلمچه، چذابه و خسروی را از ویژگی‌های سفرهای اربعین امسال عنوان کرد و گفت: زیرساخت‌های خوبی در ۴ پایانه مرزی اربعین نسبت به سال گذشته تدارک دیده شده است که بخشی از آنها شامل نوسازی تجهیزات، تعبیه وسایل سرمایشی و آماده سازی پارکینگ‌هاست. در پایانه برکت مهران یکی از بزرگترین پارکینگ‌های خودروی عمومی آسفالت انجام شده و از جهت وسعت نیز افزایش قابل ملاحظه‌ای یافته است.

وزیر راه و شهرسازی گفت: در حوزه هوایی حدود ۲۰۰۰ پرواز در فاصله ۲۵ روز تدارک دیده شده که قابلیت افزایش دارد. برای سفرهای اربعین امسال برنامه ریزی شده تا سفری ایمن و مناسب برای زائران تدارک دیده شود. در حوزه ریلی حدود ۶۰۰ هزار بلیت رفت و برگشت امکان سنجی شده است که زائران را به مقصد خرمشهر، اهواز، آبادان منتقل می‌کند. هم‌چنین یک ریل‌باس از خرمشهر به صورت رایگان تا مرز شلمچه برای زائران در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha