• سه‌شنبه / ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۸:۵۷
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1402052414839
  • خبرنگار : 50124

انتشار بوی نامطبوع در برخی نقاط شهرکرد؛ منشأ کجاست؟

انتشار بوی نامطبوع در برخی نقاط شهرکرد؛ منشأ کجاست؟

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدتی است که در برخی نقاط شهرکرد مانند کوی پلیس، میدان معلم، میرآباد شرقی، میدان قدس و ... بوی نامطبوعی استشمام می‌شود و انتشار این بو که بیشتر در شب‌ها احساس می‌شود، موجب آزار و اذیت مردم شده است.

گزارش‌های میدانی حاکی از آن است که انتشار بوی نامطبوع در برخی از مناطق شهر شهرکرد به صورتی است که تمام شهروندان شهرکردی آن را احساس کرده‌اند.

سعید یوسف‌پور، مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال‌وبختیاری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه موضوع بوی نامطبوع در برخی مناطق شهر شهرکرد جدید نیست و از سال‌های قبل مطرح است، اظهار کرد: این مشکل به علت جانمایی نامناسب و استقرار نابجای واحدهای تولید خوراک آبزیان و خوراک دام در شهرک صنعتی شهرکرد است و با وزش باد به سمت شرق، این بوی نامطبوع در شهر شهرکرد استشمام می‌شود.

وی با بیان اینکه پرونده‌هایی در این خصوص تشکیل شده است، ادامه داد: اخیراً نیز محیط زیست شهرستان شهرکرد اخطارهای لازم را داده‌است و اگر منجر به نتیجه نشود، از طریق مراجع قضایی پیگیری خواهد شد.

یوسف‌پور تصریح کرد: کار اساسی برای رفع این مشکل، جابجایی این واحدهای صنعتی است که باید انجام شود و در این راستا، از سال‌ها قبل منطقه اختصاصی در فاز ۳ شهرک صنعتی شهرکرد تعریف شده است تا این دست واحدها بتوانند فعالیت خود را به این فاز انتقال دهند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان در خصوص چرایی محقق نشدن جابجایی این واحدهای صنعتی به فاز ۳ شهرک صنعتی شهرکرد، گفت: طبعاً این انتقال مستلزم زیرساخت‌ها و هزینه‌هایی است و این اتفاق باید به سرانجام برسد.

یوسف‌پور تأکید کرد: در برخی ساعات و فصول که جهت وزش باد به سمت شهرکرد است بوی نامطبوع تا سطح شهر و حتی میرآبادشرقی بیشتر احساس می‌شود.

وی با تصریح بر اینکه پایش‌های شبانه و روزانه به‌صورت تصادفی از سوی محیط زیست انجام می‌شود، گفت: اگر تخلفی در واحدهای تولیدی و صنعتی مشاهده کنیم، قطعاً برخورد می‌شود. در خصوص واحدهای متخلف اگر اراده‌ای برای رفع مشکل وجود نداشته باشد، پیگیری و برخورد صورت می‌گیرد.

یوسف‌پور، پلمب خط واحد خمیرمایه ناغان را یکی از مصادیق این برخوردها با واحدهای بزرگ صنعتی  به علت مشکلات زیست‌محیطی این واحد عنوان کرد و افزود: همچنین مشکلات کارخانه تولید سیمان شهرکرد طی پیگیری‌ها برطرف شد و هم‌اکنون فعال است، کارخانه چرم سورشجان نیز به علت مشکلات زیست‌محیطی پلمب شده است.

وی در پایان گفت: سیاست اداره‌کل محیط زیست این است که در خصوص واحدهای آلاینده‌ چه آلاینده‌های هوا، پساب یا خاک مسامحه وجود ندارد و برخورد جدی صورت می‌گیرد و تلاشمان در سال رشد تولید و مهار تورم این است که واحدهای تولیدی در عین حال که تولید خود را متوقف نمی‌کنند اما مشکلات آلایندگی نیز نداشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha