• سه‌شنبه / ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۶:۴۵
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402052415407
  • خبرنگار : 50040

مدیرکل امور اجتماعی استانداری گیلان:

نقش تشکل ها در نقشه مهندسی فرهنگی گیلان دیده شود

نقش تشکل ها در نقشه مهندسی فرهنگی گیلان دیده شود

ایسنا/گیلان مدیرکل امور اجتماعی استانداری گیلان، از تشکل ها خواست در پیاده سازی نقشه مهندسی فرهنگی استان کمک کار باشند و گفت: در نقشه مهندسی فرهنگی استان نقش تشکل ها و گروه های مردمی حتما دیده شود.

محمدمهدی نیازمند در حاشیه افتتاح نمایشگاه مشارکت های اجتماعی که با ۱۰ غرفه در پارک سبزه میدان رشت برگزار شد، در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به نامگذاری ۲۲ لغایت ۲۹ مردادماه تحت عنوان «هفته تشکل ها و مشارکت اجتماعی»، اظهار کرد: این هفته فرصتی برای معرفی تشکل ها به عموم مردم و ارائه برنامه ها و دستاوردهای آنهاست.

وی با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت تشکل های مردمی در دستگاه ها، افزود: تشکل های مردمی ظرفیت های خوبی برای ایجاد و ارتقای مشارکت اجتماعی هستند و دستگاه های دولتی می توانند از این ظرفیت ها استفاده کنند.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان با بیان اینکه دستگاه های دولتی بخش عمده کارها و ماموریت های خودشان را با محوریت خدمت رسانی به مردم از طریق تشکل ها پیش می برند، اضافه کرد: نزدیک به ۴۵۰ تشکل دارای مجوز رسمی از مجموعه های چهارگانه وزارت کشور(استانداری و فرمانداری ها)، وزارت ورزش و جوانان(اداره کل ورزش و جوانان)، سازمان بهزیستی(اداره کل بهزیستی) و فراجا(نیروی انتظامی) در استان گیلان فعالیت می کنند.

نیازمند، چهار مجموعه مذکور را مرجع صدور مجوز و نظارت بر تشکل ها دانست و عنوان کرد: کانون های مساجد و هیئت های مذهبی نیز به عنوان تشکل و حلقه میانی کمک کار مردم و حاکمیت هستند.

وی محور فعالیت تشکل ها را کاهش آسیب های اجتماعی دانست و متذکر شد: طی سال های اخیر اقدامات خوبی در این حوزه صورت گرفته و همچنان ادامه دارد؛ در واقع تشکل های اجتماعی و محیط زیستی و منابع طبیعی و حفاظت از اراضی و سلامت و فرهنگی و مذهبی و... علاوه بر مطالبه گری، فرهنگ سازی را نیز در دستور کار دارند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری گیلان با اشاره به فعالیت تشکل ها و موسسان خیریه و کمک آنها به حوزه بهداشت و درمان و سلامت، اضافه کرد: بسیاری از تشکل ها نیز در حوزه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، کودکان کار و متکدیان و... در مقابل آسیب های اجتماعی فعالیت می کنند.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم رویکرد مردمی سازی دارد و می خواهد مردم نقش اصلی را در مشارکت اجتماعی داشته باشند، خاطرنشان کرد: یکی از ساز و کارهای مردمی سازی، حضور تشکل ها در عرصه های مختلف اجرایی است که در نهایت موجب آگاهی و اعتماد مردم می شود و سرمایه اجتماعی را افزایش می دهد.

نیازمند مشارکت اجتماعی را موجب تقویت سرمایه اجتماعی دانست و عنوان کرد: به دنبال ایجاد ساز و کارهای لازم جهت ارائه خدمات به تشکل ها به ویژه در حوزه صدور مجوز از طریق سامانه های الکترونیکی هستیم. همچنین پشتیبانی های لازم را از تشکل ها خواهیم داشت.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری گیلان از تشکل ها خواست در پیاده سازی نقشه مهندسی فرهنگی استان کمک کار باشند و گفت: در نقشه مهندسی فرهنگی استان نقش تشکل ها و گروه های مردمی حتما دیده شود.

وی در ادامه به حضور گروه های مردمی در طرح های سالم سازی ۱۰ شهرستان ساحلی گیلان اشاره کرد و یادآور شد: تشکل ها و گروه های مردمی برنامه های فرهنگی خوبی را برای اوقات فراغت کودکان، نوجوانان و خانواده در سواحل پیش بینی و اجرا کرده اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha