• چهارشنبه / ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۷:۲۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1402052515611
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:

بدهی ۱۲ هزار میلیارد ریالی بیمه‌ها به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

بدهی ۱۲ هزار میلیارد ریالی بیمه‌ها به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

ایسنا/اصفهان  رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بیمه‌های مختلف، ۱۲ هزار میلیارد ریال بابت خدمات بهداشتی و درمانی به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بدهکار هستند.

شاهین شیرانی، روز (سه‌شنبه ۲۴ مرداد) در نشست با فرماندار، امام جمعه مدیران بهداشت و درمان و خیرین سلامت تیران و کرون اظهار کرد: طلب ۱۲ هزار میلیارد ریالی دانشگاه علوم پزشکی از بیمه‌ها در پرداخت هزینه کادر درمان اختلال ایجاد می‌کند.

وی افزود: پرداخت حقوق کادر بهداشت و درمان، هزینه‌های جاری مراکز و تامین تجهیزات هزینه بالایی است که باید پرداخت شود تا مردم به راحتی از خدمات حوزه سلامت بهره‌مند شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: عدم پرداخت این بدهی و مشکلات توزیع اعتبارات گاهی شرایط را بسیار سخت می‌کند.

وی با بیان اینکه تجهیز مراکز بهداشتی و درمان مورد توجه قرار دارد، تصریح کرد: باید خانه‌های بهداشت استانداردهای امکاناتی را داشته باشند و به همین خاطر موضوع رصد و نیازها تامین می‌شود.

شیرانی به بالا بودن هزینه‌های درمان اشاره کرد و گفت: هزینه‌های درمان در برابر تعرفه‌ها ۳ درصد بیشتر است و همین موضوع باعث شده تا دانشگاه علوم پزشکی نزدیک به ۲۰۰ میلیارد ریال تراز منفی داشته باشد.

وی یادآورشد: افزایش قیمت تجهیزات و نبود ارز دولتی برای خرید امکانات سرعت توسعه زیرساخت‌های بهداشت و درمان را سخت کرده و باید مسئولان نسبت به این حوزه نگرش خود را تغییر دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه حوزه سلامت جزء سه اولویت اول جامعه قرار دارد، اظهار کرد: در عمل اینگونه نبوده و کمتر به این حوزه توجه می‌شود.

وی از نگرش برخی از مسئولان کشور در خصوص اینکه باید حوزه بهداشت و درمان خودگردان بشود انتقاد کرد و گفت: بیمارستان‌های مناطق محروم به لحاظ شرایط اقتصادی مردم آن منطقه امکان دستیابی به این سیاست را نداشته و از طرفی هم به دنبال کاهش بیماران و افزایش سلامت جامعه هستیم و خودگردانی سیاستی مغایر با این موضوع است.

شیرانی به دغدغه‌های حوزه بهداشت و درمان تیران و کرون اشاره کرد و افزود: احداث بیمارستان امام رضا(ع) از مطالبات به حق مردم این شهرستان است و باید این خواسته تا زمان تحقق آن پیگیری و مطالبه شود.

وی اضافه کرد: مشارکت خیرین در حوزه بهداشت و درمان این منطقه خوب بوده و حمایت از بیمارستان بهنیا برای تجهیز و توسعه امکانات و تامین کادر درمان تا بهره برداری از بیمارستان تخصصی، شرایط خدمت رسانی را تسهیل می‌کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همت مسئولان شهرستان برای بخش سلامت را ناشی اهمیت این حوزه برای آنان اعلام کرد و گفت: با همکاری خیرین و دانشگاه علوم پزشکی تامین امکانات خانه بهداشت انجام و موضوع احداث بیمارستان امام رضا و تجهیز بیمارستان دنبال خواهد شد.

لزوم توجه به حوزه بهداشت و درمان تیران وکرون
فرماندار تیران و کرون در این نشست به دغدغه‌های حوزه بهداشت و سلامت اشاره و اظهار کرد: افزایش تیم‌های اورژانس ۱۱۵ به لحاظ وضعیت جغرافیایی و تردد بالای مسافران و نیاز مردم شهرستان جزء ضرورت‌ها است که کمبود تیم و افزایش حوادث، گاها باعت تاخیر در خدمات‌رسانی می‌شود.

علی محمدی کیا ادامه داد: افزایش تجهیزات خانه‌های بهداشت برای افتتاح و بهره برداری و تامین امکانات بیمارستان بهنیا بر اساس یک اولویت مشخص باید افزایش یابد.

وی با بیان اینکه احداث از بیمارستان تخصصی امام رضا(ع) برای این شهرستان ضروری است، تصریح کرد: خیرین همت و اراده خوبی در این خصوص داشته‌اند و شرکت‌های صنعتی نیز برای این کار مشارکت پیدا کرده‌اند، اما تحقق و پیگیری سهم وزارت بهداشت و درمان نیز لازم است.

فرماندار تیران و کرون کمک به تکمیل کادر درمان شهرستان را نیز مطالبه کرد و گفت: کمبود نیروی انسانی شرایط کار را سخت کرده و با افزایش پرستار، پزشک، بهورز و نیروهای بهداشتی خدمت‌رسانی بهتر، سریع و با کیفیت بیشتر رقم می‌خورد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha